FREE! Click here to Join FunTrivia. Thousands of games, quizzes, and lots more!
Quiz about Lyrics Of Perry Como
Quiz about Lyrics Of Perry Como

Lyrics Of Perry Como Trivia Quiz


Between 1954 and 1965, Perry Como had 48 songs on various Billboard charts, mostly on the Top 100/Hot 100. From the lyrics given, can you name these ten Perry Como hits? [All songs listed are by Perry Como.]

A multiple-choice quiz by lowtechmaster. Estimated time: 4 mins.
  1. Home
  2. »
  3. Quizzes
  4. »
  5. Music Trivia
  6. »
  7. Music A-C
  8. »
  9. Perry Como

Time
4 mins
Type
Multiple Choice
Quiz #
389,557
Updated
Dec 03 21
# Qns
10
Difficulty
Average
Avg Score
7 / 10
Plays
341
Awards
Top 35% Quiz
- -
Question 1 of 10
1. From which Perry Como song come these lyrics?

"Mister Cupid you stacked the deck.
Why'd you throw me a queen by heck?
Now she's braggin'
She's fixed my wagon for me."
Hint


Question 2 of 10
2. In what song did Perry Como sing these words?

"I'll never forget the moment
We kissed the night of the hayride,
The way that we hugged to try to keep warm
While taking a sleigh ride."
Hint


Question 3 of 10
3. "The silver moon will fade too soon
And bring the dawn when you'll be gone.
Before you go, please let me know
that what you feel is really real."

Which tune by Perry Como includes these lines?
Hint


Question 4 of 10
4. In which Perry Como hit are these lyrics?

"Never dreamed anybody could kiss that-a-way,
Bring me bliss that-a-way, what a kiss that-a-way.
What a wonderful feelin' to feel that-a-way,
Tell me where have you been all my life."
Hint


Question 5 of 10
5. Perry Como crooned these lines in what melody?

"Late last night at the store they did some changin',
An' I stood watchin' when they started re-arrangin'.
She lost her wig, she lost her arms,
An' when they were through she lost all of her charms."
Hint


Question 6 of 10
6. "...put a nickel in for 'Maybelline,'
...drop another one for 'Seventeen.'
...whisper to your daddy-o
Three little love words,
(Kokomo)."

These lyrics come from which Perry Como song? [Hint: the answer replaces the ...]
Hint


Question 7 of 10
7. These lines are from what Perry Como song?

"For love may come and tap you on the shoulder
Some starless night.
Just in case you feel you wanna hold her
You'll have a pocket full of starlight."
Hint


Question 8 of 10
8. Perry Como fans danced to these words in which top hit?

"In the night you see the oval moon
Going round and round in tune.
And the ball of sun in the day
Makes a girl and boy wanna say."
Hint


Question 9 of 10
9. "Oh how happy my heart would be
If I knew that you loved just me.
Say it's true.
Say you do."

These lyrics are found in which Perry Como tune?
Hint


Question 10 of 10
10. Perry Como sang these lyrics in what song?

"You like her eyes, you tell her so.
She thinks you're wise and clever.
You kiss goodnight and then you know
You'll kiss goodnight forever."
Hint



(Optional) Create a Free FunTrivia ID to save the points you are about to earn:

arrow Select a User ID:
arrow Choose a Password:
arrow Your Email:




Most Recent Scores
Mar 30 2024 : Guest 108: 2/10
Mar 09 2024 : Jane57: 10/10

Score Distribution

quiz
Quiz Answer Key and Fun Facts
1. From which Perry Como song come these lyrics? "Mister Cupid you stacked the deck. Why'd you throw me a queen by heck? Now she's braggin' She's fixed my wagon for me."

Answer: Tina Marie

"Tina Marie" was a number 12 hit in 1955 on Billboard's Top 100 chart. On the same chart, "My Little Baby" made it to number 48 in 1957, and "Dream Along With Me" to number 85 in 1956. "Love Makes The Wold Go 'Round" was number 33 on the Hot 100 in 1958.
2. In what song did Perry Como sing these words? "I'll never forget the moment We kissed the night of the hayride, The way that we hugged to try to keep warm While taking a sleigh ride."

Answer: Magic Moments

On the Billboard Top 100, "Magic Moments" reached number 27 in 1958 and "Moonlight Love" got to number 42 in 1956. On the Hot 100 in 1929, "Delaware" ranked number 22 and "Tomboy" checked in at number 29.
3. "The silver moon will fade too soon And bring the dawn when you'll be gone. Before you go, please let me know that what you feel is really real." Which tune by Perry Como includes these lines?

Answer: More

The lyrics are from "More," a 1956 number nine hit on the Billboard Top 100. On the Hot 100, "Moon Talk" (1958) got to number 28, and "Mandolins In the Moonlight" (1959) reached number 47. "Chee Chee-oo Chee" (with Jaye P.Morgan) was ranked on these Billboard lists in 1954: Disc Jockey number 12, Juke Box number 14, and Best Seller number 24.
4. In which Perry Como hit are these lyrics? "Never dreamed anybody could kiss that-a-way, Bring me bliss that-a-way, what a kiss that-a-way. What a wonderful feelin' to feel that-a-way, Tell me where have you been all my life."

Answer: Hot Diggity (Dog Ziggity Boom)

"Hot Diggity (Dog Ziggity Boom)" soared to number two on the Billboard Top 100 in 1956, and "Just Born To Be Your Baby" was number 12 in 1957. In 1955, "Ko-Ko-Mo" scored on these Billboard charts: Disc Jockey number two, Best Seller number four, and Juke Box number five. "You're Following Me" just made it into the Hot 100 in 1961 at number 92.
5. Perry Como crooned these lines in what melody? "Late last night at the store they did some changin', An' I stood watchin' when they started re-arrangin'. She lost her wig, she lost her arms, An' when they were through she lost all of her charms."

Answer: Glendora

Billboard's Top 100 rated "Glendora" (1956) at number 14, "Kewpie Doll" (1958) at number 12, and "Fooled" (1955) at number 20. "Papa Loves Mambo," however, rated number four in 1954 on these Billboard lists: Best Seller, Disc Jockey, and Juke Box.
6. "...put a nickel in for 'Maybelline,' ...drop another one for 'Seventeen.' ...whisper to your daddy-o Three little love words, (Kokomo)." These lyrics come from which Perry Como song? [Hint: the answer replaces the ...]

Answer: Juke Box Baby

All four songs made the Billboard Top 100 chart. In 1956, "Juke Box Baby" ranked number ten and "Chincherin Chee" number 59. "Dance Only With Me" made it to number 19 in 1958. And "Dancin'" peaked at number 76 in 1957.
7. These lines are from what Perry Como song? "For love may come and tap you on the shoulder Some starless night. Just in case you feel you wanna hold her You'll have a pocket full of starlight."

Answer: Catch A Falling Star

"Catch A Falling Star" (1958) reached number nine on the Billboard Top 100. "Somebody Up There Likes Me" (1956) and "Ivy Rose" (1957) each made number 18. On the Hot 100 in 1963, "Dream On Little Dreamer" rose to number 25.
8. Perry Como fans danced to these words in which top hit? "In the night you see the oval moon Going round and round in tune. And the ball of sun in the day Makes a girl and boy wanna say."

Answer: Round And Round

Topping the Billboard Top 100 list in 1957 was Como's "Round And Round" at number one! In 1957, "The Girl With The Golden Braids" got to number 13, and in 1956, "Mi Casa, Su Casa" made number 50. On the Hot 100 in 1963, "(I Love You) Don't You Forget It" charted at number 39.
9. "Oh how happy my heart would be If I knew that you loved just me. Say it's true. Say you do." These lyrics are found in which Perry Como tune?

Answer: Caterina

The Billboard Hot 100 chart in 1962 listed "Caterina" at number 23. In 1960, "Make Someone Happy" was number 80, and "I Know What God Is" was number 81. In 1965, "Oowee, Oowee" slid in at number 88.
10. Perry Como sang these lyrics in what song? "You like her eyes, you tell her so. She thinks you're wise and clever. You kiss goodnight and then you know You'll kiss goodnight forever."

Answer: All At Once You Love Her

On Billboard's Top 100 in 1955, "All At Once You Love Her" peaked at number 11 and "The Rose Tattoo" edged in at number 79. In 1954, "Two Lost Souls" (with Jaye P. Morgan) made number 18 on Billboard's Disc Jockey list. "I Know" was a number 47 on the Hot 100 in 1959.
Source: Author lowtechmaster

This quiz was reviewed by FunTrivia editor agony before going online.
Any errors found in FunTrivia content are routinely corrected through our feedback system.
Related Quizzes
This quiz is part of series Song Lyrics:

Each quiz is on a different singer from the 1950s-1960s.

  1. Lyrics Of Joni James Average
  2. Lyrics Of Patti Page Average
  3. Lyrics Of Nat "King" Cole Average
  4. Lyrics Of Pat Boone Average
  5. Lyrics Of Perry Como Average

4/17/2024, Copyright 2024 FunTrivia, Inc. - Report an Error / Contact Us