Quiz about Metallica
Quiz about Metallica

Test yourself! Take this Metallica Quiz | Music


I'll give you the Song Title you tell me the album it appeared on. You have to be a Die Hard fan to get these right. Good Luck!

A multiple-choice quiz by racemany2k. Estimated time: 3 mins.
  1. Home
  2. »
  3. Quizzes
  4. »
  5. Music Trivia
  6. »
  7. Music L-P
  8. »
  9. Metallica

Author
racemany2k
Time
3 mins
Type
Multiple Choice
Quiz #
38,478
Updated
Dec 03 21
# Qns
10
Difficulty
Average
Avg Score
8 / 10
Plays
13762
Last 3 plays: Guest 73 (10/10), Guest 47 (10/10), Guest 58 (9/10).
This quiz has 2 formats: you can play it as a or as shown below.
Scroll down to the bottom for the answer key.
1. 'Enter Sandman' - what album did this song appear on? Hint

'Kill 'em All'
'Metallica'
'Ride the Lightning'
'Master of Puppets'

2. 'Blackened' - what album did this song appear on? Hint

'Load'
'Garage Inc.'
'Ride the Lightning'
'...And Justice for all'

3. 'Fuel' - what album did this song appear on? Hint

'Reload'
'Metallica'
'Load'
'Master of Puppets'

4. 'Trapped Under Ice' - what album did this song appear on? Hint

'Master of Puppets'
'Kill 'em All'
'...And Justice for All'
'Ride the Lightning'

5. 'Of Wolf and Man' - what album did this song appear on? Hint

'Metallica'
'Master of Puppets'
'...And Justice for All'
'Load'

6. 'Orion' - what album did this song appear on? Hint

'Master of Puppets'
'Garage Inc.'
'Ride the Lightning'
'Load'

7. 'Turn the Page' - what album did this song appear on? Hint

'Metallica'
'Load'
'Garage Inc.'
'Reload'

8. 'Struggle Within' - what album did this song appear on? Hint

'Load'
'Master of Puppets'
'Metallica'
'Kill 'em All'

9. 'One' - what album did this song appear on? Hint

...And Justice for All
Kill 'em All
Master of Puppets
Reload

10. 'Fight Fire with Fire' - what album did this song appear on? Hint

'Ride the Lightning'
'Kill 'em all
'Master of Puppets'
'...And Justice for all'


(Optional) Create a Free FunTrivia ID to save the points you are about to earn:

arrow Select a User ID:
arrow Choose a Password:
arrow Your Email:




Quiz Answer Key and Fun Facts
1. 'Enter Sandman' - what album did this song appear on?

Answer: 'Metallica'

2. 'Blackened' - what album did this song appear on?

Answer: '...And Justice for all'

3. 'Fuel' - what album did this song appear on?

Answer: 'Reload'

4. 'Trapped Under Ice' - what album did this song appear on?

Answer: 'Ride the Lightning'

5. 'Of Wolf and Man' - what album did this song appear on?

Answer: 'Metallica'

6. 'Orion' - what album did this song appear on?

Answer: 'Master of Puppets'

7. 'Turn the Page' - what album did this song appear on?

Answer: 'Garage Inc.'

8. 'Struggle Within' - what album did this song appear on?

Answer: 'Metallica'

9. 'One' - what album did this song appear on?

Answer: ...And Justice for All

10. 'Fight Fire with Fire' - what album did this song appear on?

Answer: 'Ride the Lightning'

Source: Author racemany2k

This quiz was reviewed by FunTrivia editor agony before going online.
Any errors found in FunTrivia content are routinely corrected through our feedback system.
Most Recent Scores
Jan 25 2023 : Guest 73: 10/10
Jan 25 2023 : Guest 47: 10/10
Jan 23 2023 : Guest 58: 9/10
Jan 21 2023 : Guest 24: 8/10
Jan 19 2023 : Guest 76: 6/10
Jan 19 2023 : Guest 142: 10/10
Jan 18 2023 : Guest 107: 10/10
Jan 18 2023 : Guest 135: 9/10
Jan 17 2023 : Guest 208: 10/10

Score Distribution

quiz
1/29/2023, Copyright 2023 FunTrivia, Inc. - Report an Error / Contact Us