FREE! Click here to Join FunTrivia. Thousands of games, quizzes, and lots more!
Quiz about Musical Devils
Quiz about Musical Devils

Musical Devils Trivia Quiz


Each question gives you a title. Do you know the right artists?

A multiple-choice quiz by Vermic. Estimated time: 3 mins.
  1. Home
  2. »
  3. Quizzes
  4. »
  5. Music Trivia
  6. »
  7. Something in Common
  8. »
  9. Heaven and Hell in Songs

Author
Vermic
Time
3 mins
Type
Multiple Choice
Quiz #
21,076
Updated
Dec 03 21
# Qns
10
Difficulty
Average
Avg Score
7 / 10
Plays
913
- -
Question 1 of 10
1. Who recorded the song "Sympathy For The Devil"? Hint


Question 2 of 10
2. Who had a hit in 1994, also with a song called: Sympathy For The Devil? Hint


Question 3 of 10
3. Who had a hit with a song called: By The Devil I Was Tempted? Hint


Question 4 of 10
4. Who had a hit with a song called: Devil Gate Drive? Hint


Question 5 of 10
5. Who had a hit with a song called: The Devil Went Down To Georgia? Hint


Question 6 of 10
6. Who had a hit with a song called: Running With The Devil? Hint


Question 7 of 10
7. Who had a hit with a song called: The Ole Devil Called Love? Hint


Question 8 of 10
8. Who had a hit with a song called: Devil Inside? Hint


Question 9 of 10
9. Who had, also, a hit with a song called: Better The Devil You Know? Hint


Question 10 of 10
10. Who had a hit with a song called: The Devil You Know? Hint



(Optional) Create a Free FunTrivia ID to save the points you are about to earn:

arrow Select a User ID:
arrow Choose a Password:
arrow Your Email:




Quiz Answer Key and Fun Facts
1. Who recorded the song "Sympathy For The Devil"?

Answer: Rolling Stones

"Sympathy for the Devil" was released on the Stones' 1968 album, "Beggars Banquet". Though it was not released as a single, "Rolling Stone" magazine ranks it 32 on their list of the 500 greatest rock and roll songs of all time.
2. Who had a hit in 1994, also with a song called: Sympathy For The Devil?

Answer: Guns 'N Roses

3. Who had a hit with a song called: By The Devil I Was Tempted?

Answer: Blue Mink

4. Who had a hit with a song called: Devil Gate Drive?

Answer: Suzi Quatro

5. Who had a hit with a song called: The Devil Went Down To Georgia?

Answer: Charlie Daniels Band

6. Who had a hit with a song called: Running With The Devil?

Answer: Van Halen

7. Who had a hit with a song called: The Ole Devil Called Love?

Answer: Alison Moyet

8. Who had a hit with a song called: Devil Inside?

Answer: INXS

9. Who had, also, a hit with a song called: Better The Devil You Know?

Answer: Kylie Minogue

10. Who had a hit with a song called: The Devil You Know?

Answer: Jesus Jones

Source: Author Vermic

This quiz was reviewed by FunTrivia editor agony before going online.
Any errors found in FunTrivia content are routinely corrected through our feedback system.
Related Quizzes
1. The Devil in Song Average
2. Music Paradise Average
3. Songs With Heaven And Hell In The Title Easier
4. Heavenly Songs Easier
5. Angels on My Shoulder Easier
6. Devil or Angel Tough
7. Bigger than Jesus? Average
8. Heaven or Hell? Very Easy
9. Angel of Harlem Average
10. Songtitles : Heaven and Hell Difficult
11. Rockin' "Angels" Tough
12. God in Song Average

7/25/2024, Copyright 2024 FunTrivia, Inc. - Report an Error / Contact Us