FREE! Click here to Join FunTrivia. Thousands of games, quizzes, and lots more!
Quiz about Hades  Heavens
Quiz about Hades  Heavens

Hades & Heavens Trivia Quiz


Match the band or artist to its album or song.

A matching quiz by madasasnake. Estimated time: 3 mins.
  1. Home
  2. »
  3. Quizzes
  4. »
  5. Music Trivia
  6. »
  7. Something in Common
  8. »
  9. Heaven and Hell in Songs

Author
madasasnake
Time
3 mins
Type
Match Quiz
Quiz #
394,499
Updated
Dec 03 21
# Qns
10
Difficulty
Easy
Avg Score
8 / 10
Plays
536
Last 3 plays: Guest 174 (3/10), crossesq (10/10), angostura (10/10).
(a) Drag-and-drop from the right to the left, or (b) click on a right side answer box and then on a left side box to move it.
QuestionsChoices
1. "Houses of the Holy" (album)  
  The Cure
2. "Sympathy for the Devil" (song)  
  Rob Zombie
3. "Highway to Hell" (album)  
  AC/DC
4. "Heaven Beside You" (song)  
  Bob Dylan
5. "Hellbilly Deluxe" (album)  
  Led Zeppelin
6. "Knockin' on Heaven's Door" (song)  
  Alice in Chains
7. "Shout at the Devil" (album)  
  Kid Rock
8. "Say Hello 2 Heaven" (song)  
  Temple of the Dog
9. "Devil Without a Cause" (album)  
  Rolling Stones
10. "Just like Heaven" (song)  
  Motley Crue





Select each answer

1. "Houses of the Holy" (album)
2. "Sympathy for the Devil" (song)
3. "Highway to Hell" (album)
4. "Heaven Beside You" (song)
5. "Hellbilly Deluxe" (album)
6. "Knockin' on Heaven's Door" (song)
7. "Shout at the Devil" (album)
8. "Say Hello 2 Heaven" (song)
9. "Devil Without a Cause" (album)
10. "Just like Heaven" (song)

Most Recent Scores
Jun 05 2024 : Guest 174: 3/10
May 03 2024 : crossesq: 10/10
Apr 29 2024 : angostura: 10/10
Apr 29 2024 : Guest 2: 6/10

Quiz Answer Key and Fun Facts
1. "Houses of the Holy" (album)

Answer: Led Zeppelin

Led Zeppelin is from England. "Houses of the Holy" was released in 1974. It includes the songs "No Quarter", "The Rain Song" and "Dancing Days".
2. "Sympathy for the Devil" (song)

Answer: Rolling Stones

The Rolling Stones are an English band. "Sympathy for the Devil" is from the 1968 album "Beggars Banquet". The album includes "Street Fighting Man", "Stray Cat Blues" and "Salt of the Earth".
3. "Highway to Hell" (album)

Answer: AC/DC

AC/DC are a Australian rock band. "Highway to Hell" was released in 1979. It features "Girls Got Rhythm", "Touch Too Much" and "Night Prowler". This was the last album to feature Bon Scott before his untimely death.
4. "Heaven Beside You" (song)

Answer: Alice in Chains

Alice in Chains formed in Seattle, Washington in 1987. "Heaven Beside You" is from their self titled 1995 album. It includes the songs "Frogs", "Grind" and "Again".
5. "Hellbilly Deluxe" (album)

Answer: Rob Zombie

Rob Zombie was born in Haverhill, Massachusetts in 1965. "Hellbilly Deluxe" was released in 1998. It includes the tracks "Superbeast", "Dragula" and "Meet the Creeper".
6. "Knockin' on Heaven's Door" (song)

Answer: Bob Dylan

Bob Dylan was born in Duluth, Minnesota in 1941. "Knockin' on Heaven's Door" was written for the movie "Pat Garrett and Billy the Kid". The song has been covered by many bands over the years.
7. "Shout at the Devil" (album)

Answer: Motley Crue

Motley Crue was formed in Los Angeles, California in 1981. "Shout at the Devil" was their second album and released in 1983. It included the tracks "Looks That Kill" , "Too Young to Fall in Love" and a cover of The Beatles' "Helter Skelter".
8. "Say Hello 2 Heaven" (song)

Answer: Temple of the Dog

Temple of the Dog came together in 1990. It included members from Pearl Jam and Soundgarden. "Say Hello 2 Heaven" was from their self titled debut released in 1991. It didn't begin to sell well until both Pearl Jam and Soundgarden became real popular.
9. "Devil Without a Cause" (album)

Answer: Kid Rock

Kid Rock was born as Robert James Ritchie in 1971. "Devil Without a Cause" is his fourth album and was released in 1998. It featured the songs "Cowboy", "Fist of Rage" and "Bawitdaba".
10. "Just like Heaven" (song)

Answer: The Cure

The Cure are English band formed in 1976. "Just Like Heaven" is from their 1987 album "Kiss Me, Kiss Me, Kiss Me". Some other tracks on the album include "Fight", "Why Can't I Be You?" and "Hot Hot Hot!!!".
Source: Author madasasnake

This quiz was reviewed by FunTrivia editor agony before going online.
Any errors found in FunTrivia content are routinely corrected through our feedback system.
Related Quizzes
This quiz is part of series Scattered Mix-a-thon:

A few random quizzes about travel, music and whatever!

  1. Your Gasoline Is Free! Very Easy
  2. Your Gasoline Is Free 2: The Cave Man Easier
  3. 1970 - My Own Year: Obscure Edition Average
  4. Ted Cassidy: The Man Behind the Lurch Easier
  5. Caveman Explains All! Average
  6. Deleted, Leftover, Table-Scraps and Forgotten Average
  7. Hades & Heavens Easier

6/21/2024, Copyright 2024 FunTrivia, Inc. - Report an Error / Contact Us