FREE! Click here to Join FunTrivia. Thousands of games, quizzes, and lots more!
Quiz about Saves The Day
Quiz about Saves The Day

Saves The Day Trivia Quiz


I'll give you the song. You tell me what album it's on. This is one of my favorite emo bands. They rank right up there with Dashboard Confessional, Get-up Kids, Reggie and the Full Effect, New Amsterdams, Further Seems Forever and Elliott.

A multiple-choice quiz by sillyboy. Estimated time: 4 mins.
  1. Home
  2. »
  3. Quizzes
  4. »
  5. Music Trivia
  6. »
  7. Music Q-S
  8. »
  9. Saves the Day

Author
sillyboy
Time
4 mins
Type
Multiple Choice
Quiz #
51,572
Updated
Dec 03 21
# Qns
20
Difficulty
Average
Avg Score
14 / 20
Plays
333
- -
Question 1 of 20
1. 'Always Ten Feet Tall' Hint


Question 2 of 20
2. 'Firefly' Hint


Question 3 of 20
3. 'Handsome Boy' Hint


Question 4 of 20
4. 'Jessie and My Whetstone' Hint


Question 5 of 20
5. 'Houses And Billboards' Hint


Question 6 of 20
6. 'All I'm Losing Is Me' Hint


Question 7 of 20
7. 'Do You Know What I Love The Most' Hint


Question 8 of 20
8. 'Hold' Hint


Question 9 of 20
9. 'Third Engine' Hint


Question 10 of 20
10. 'You Vandal' Hint


Question 11 of 20
11. 'Freakish' Hint


Question 12 of 20
12. 'My Sweet Fracture' Hint


Question 13 of 20
13. 'Take Our Cars Now!' Hint


Question 14 of 20
14. 'Obsolete' Hint


Question 15 of 20
15. 'Jukebox Breakdown' Hint


Question 16 of 20
16. 'Shoulder To The Wheel' Hint


Question 17 of 20
17. 'The Choke' Hint


Question 18 of 20
18. 'Nebraska Bricks' Hint


Question 19 of 20
19. 'Hot Time In Delaware' Hint


Question 20 of 20
20. 'As Your Ghost Takes Flight' Hint



(Optional) Create a Free FunTrivia ID to save the points you are about to earn:

arrow Select a User ID:
arrow Choose a Password:
arrow Your Email:




Quiz Answer Key and Fun Facts
1. 'Always Ten Feet Tall'

Answer: 'Can't Slow Down'

'Can't Slow Down' was their first album on Equal Vision Records.
2. 'Firefly'

Answer: 'Stay What You Are'

'Stay What You Are' is their most recent release (as of September 2001). Now on Vagrant Records.
3. 'Handsome Boy'

Answer: 'Can't Slow Down'

4. 'Jessie and My Whetstone'

Answer: 'I'm Sorry I'm Leaving'

'I'm Sorry I'm Leaving' is an acoustic 5 song EP on Immigrant Sun Records. They also do a cover of 'I Melt With You' by Modern English.
5. 'Houses And Billboards'

Answer: 'Can't Slow Down'

6. 'All I'm Losing Is Me'

Answer: 'Stay What You Are'

7. 'Do You Know What I Love The Most'

Answer: 'Through Being Cool'

'Through Being Cool' is their second release and to my opinion just might be their best album.
8. 'Hold'

Answer: 'I'm Sorry I'm Leaving'

9. 'Third Engine'

Answer: 'Through Being Cool'

10. 'You Vandal'

Answer: 'Through Being Cool'

The band is on Equal Vision Records in Hudson, NY. Other great bands on the label include American Nightmare, Converge, Bane and Fairweather. Of course they are now on Vagrant.
11. 'Freakish'

Answer: 'Stay What You Are'

12. 'My Sweet Fracture'

Answer: 'Through Being Cool'

13. 'Take Our Cars Now!'

Answer: 'I'm Sorry I'm Leaving'

14. 'Obsolete'

Answer: 'Can't Slow Down'

15. 'Jukebox Breakdown'

Answer: 'Stay What You Are'

16. 'Shoulder To The Wheel'

Answer: 'Through Being Cool'

17. 'The Choke'

Answer: 'Can't Slow Down'

The new Converge came out today, September 4th. I don't know if you like that type of music but I love it. I mean, they're no John Cougar Mellencamp but their still good.
18. 'Nebraska Bricks'

Answer: 'Can't Slow Down'

19. 'Hot Time In Delaware'

Answer: 'Can't Slow Down'

20. 'As Your Ghost Takes Flight'

Answer: 'Stay What You Are'

The Liar's Academy was recently signed to Equal Vision. I suggest you check them out.
Source: Author sillyboy

This quiz was reviewed by FunTrivia editor gtho4 before going online.
Any errors found in FunTrivia content are routinely corrected through our feedback system.
5/25/2024, Copyright 2024 FunTrivia, Inc. - Report an Error / Contact Us