Quiz about Stadium Arcadium
Quiz about Stadium Arcadium

Stadium Arcadium Trivia Quiz


This is the Chilis first studio recorded double album.

A multiple-choice quiz by JohnnyTheR.S. Estimated time: 4 mins.
  1. Home
  2. »
  3. Quizzes
  4. »
  5. Music Trivia
  6. »
  7. Music Q-S
  8. »
  9. Red Hot Chili Peppers

Author
JohnnyTheR.S
Time
4 mins
Type
Multiple Choice
Quiz #
250,630
Updated
Dec 03 21
# Qns
10
Difficulty
Average
Avg Score
7 / 10
Plays
1838
Last 3 plays: Guest 104 (6/10), Guest 98 (10/10), Guest 193 (5/10).
This quiz has 2 formats: you can play it as a or as shown below.
Scroll down to the bottom for the answer key.
1. "Get the message on Flea's fists" is from what song? Hint

Stadium Arcadium
Animal Bar
Charlie
Storm In A Teacup

2. "Blood Flowers in the Kitchen, Signing off and Winding Down" this line is from what song? Hint

Toutre Me
Death of A Martian
Slow Cheetah
Charlie

3. "We gonna rock it to Ramones in the city of Pomona" is a line from what song? Hint

Warlocks
Readymade
Stadium Arcadium
Wet Sand

4. "Deep beneath the cover of another perfect wonder" is a line from what song? Hint

So Much I
Snow (hey oh)
Hard To Concentrate
Dani California

5. In what song do they mention "The Rolling Stones"? Hint

Make You Feel Better
She Looks To Me
Shes Only 18
Tell Me Baby

6. Which of these lines is in "Especially in Michigan"? Hint

Chitty chitty baby when your nose is in the nitty gritty
White clouds I'm in a mitten full of fishermen
I turn to Cuba then Aruba then the Dominican
Slow down the road on my back 40

7. What line is not on "We Believe"? Hint

The curtain is open I had to put dope in
Two eyes for sight three times i pray
Climb a tree for monkey buisness
Simple soldier hand it over, stop and read what you just wrote her

8. Which of theese lines is not on "Make You Feel Better"? Hint

Hop along to the cowboy beat
We could take a walk into the apple orchard by the school
Something out there when love is your only friend
Do the sea of stars make a diagram

9. "You don't form in the..." What? Hint

Wet Sand
Warlocks
21st Century
Snow

10. "The Chilis" headlinded the Oxygen 2006 Summer Festival in Ireland during their "Stadium Arcadium" tour.

Yes
No


(Optional) Create a Free FunTrivia ID to save the points you are about to earn:

arrow Select a User ID:
arrow Choose a Password:
arrow Your Email:




Quiz Answer Key and Fun Facts
1. "Get the message on Flea's fists" is from what song?

Answer: Charlie

Flea, the bassist, has LOVE tattooed on his fists!
2. "Blood Flowers in the Kitchen, Signing off and Winding Down" this line is from what song?

Answer: Death of A Martian

This line is in the second verse!
3. "We gonna rock it to Ramones in the city of Pomona" is a line from what song?

Answer: Readymade

This line is in the first verse!
4. "Deep beneath the cover of another perfect wonder" is a line from what song?

Answer: Snow (hey oh)

This song was number 53 on the UK i-tunes best seller list before it had been released.
5. In what song do they mention "The Rolling Stones"?

Answer: Shes Only 18

While recording the guitar solo for this song John Fruscainte messed it up in the middle of playing. But it turned out to be better then what he had origially written! So the solo you hear in the song was actually an accident!
6. Which of these lines is in "Especially in Michigan"?

Answer: White clouds I'm in a mitten full of fishermen

"Chitty citty baby when your nose is in the nitty gritty" is from "Tell Me Baby". "I turn to Cuba then Aruba then the Dominican" is from "Turn It Again". "Slow down the road to my back 40" is from "She Looks To Me".
7. What line is not on "We Believe"?

Answer: Simple soldier hand it over, stop and read what you just wrote her

"Simple soldier hand it over, stop and read what you just wrote her" is from "21st Century"!
8. Which of theese lines is not on "Make You Feel Better"?

Answer: We could take a walk into the apple orchard by the school

This line is from 'If'
9. "You don't form in the..." What?

Answer: Wet Sand

"Wet Sand", "21st Century", "Warlocks" and "Snow" are all names of songs!
10. "The Chilis" headlinded the Oxygen 2006 Summer Festival in Ireland during their "Stadium Arcadium" tour.

Answer: Yes

They played at Punchestown Racecourse Co.Kildare on the 9th of July 2006 for the oxygen festival!
Source: Author JohnnyTheR.S

This quiz was reviewed by FunTrivia editor ertrum before going online.
Any errors found in FunTrivia content are routinely corrected through our feedback system.
Most Recent Scores
Jan 14 2023 : Guest 104: 6/10
Jan 14 2023 : Guest 98: 10/10
Jan 10 2023 : Guest 193: 5/10
Dec 09 2022 : Guest 46: 10/10

Score Distribution

quiz
1/28/2023, Copyright 2023 FunTrivia, Inc. - Report an Error / Contact Us