FREE! Click here to Join FunTrivia. Thousands of games, quizzes, and lots more!
Quiz about Synonym Songs Rock and Alternative Style
Quiz about Synonym Songs Rock and Alternative Style

Synonym Songs: Rock and Alternative Style Quiz


In this quiz, I will name a fairly recent rock or alternative song, but with its synonyms. Just tell me what the word is! Ex.) Flirtatious Past = Sexy Back. (This is not a rock song though.) Good Luck!

A multiple-choice quiz by broadwaygrl621. Estimated time: 8 mins.
  1. Home
  2. »
  3. Quizzes
  4. »
  5. Music Trivia
  6. »
  7. Music Word Play
  8. »
  9. Music in Other Words

Time
8 mins
Type
Multiple Choice
Quiz #
246,249
Updated
Dec 03 21
# Qns
10
Difficulty
Impossible
Avg Score
3 / 10
Plays
1233
- -
Question 1 of 10
1. I Interpret Into Written Words Errors Not Calamities

Answer: (5 Words)
Question 2 of 10
2. My Almighty

Answer: (2 Words)
Question 3 of 10
3. No One Places an Infant in the Bend

Answer: (6 Words)
Question 4 of 10
4. Fasten Elevated

Answer: (2 Words)
Question 5 of 10
5. Babes Plus Fellows

Answer: (Three Words)
Question 6 of 10
6. Era to Boogie

Answer: (3 Words)
Question 7 of 10
7. Falsifier (It Requires a Single to Recognize a Single)

Answer: (7 Words Without Parentheses)
Question 8 of 10
8. Very Darn Ingenious

Answer: (3 Words)
Question 9 of 10
9. Lonesome at Galaxy Enclosure

Answer: (4 Words)
Question 10 of 10
10. Break

Answer: (1 Word)

(Optional) Create a Free FunTrivia ID to save the points you are about to earn:

arrow Select a User ID:
arrow Choose a Password:
arrow Your Email:




Most Recent Scores
May 10 2024 : Guest 206: 0/10
Apr 14 2024 : Guest 108: 7/10

Score Distribution

quiz
Quiz Answer Key and Fun Facts
1. I Interpret Into Written Words Errors Not Calamities

Answer: I Write Sins Not Tragedies

Panic! at the Disco's second single from their first album, 'A Fever You Can't Sweat Out', was an overplayed hit.

DID YOU KNOW?
The band is made up of four members, Ryan Ross, Bredon Urie, Jon Walker, and Spencer Smith.
2. My Almighty

Answer: My Immortal

From Evanescence's 'Fallen'.

DID YOU KNOW?
As of 2006, the band has lost three of their members: Ben Moody, David Hodges, and William Boyd.
3. No One Places an Infant in the Bend

Answer: Nobody Puts Baby in the Corner

This song is from Fall Out Boy's 2005 album, 'From Under the Cork Tree'.

DID YOU KNOW?
In the UK, "A Little Less Sixteen Candles, A Little More "Touch Me"" is just known as "Sixteen Candles".
4. Fasten Elevated

Answer: Shut Up

This song is from Simple Plan's 2004 album 'Still Not Getting Any..."

DID YOU KNOW?
The band has gotten their fair share of critisism. As a reply, they simply say that nothing will seperate them and their music, and they will keep playing.
5. Babes Plus Fellows

Answer: Girls and Boys

From Good Charlotte's second album, 'The Young and Hopeless'.

DID YOU KNOW?
This disc was based on the 1980's and its events, movies, bands, and television shows.
6. Era to Boogie

Answer: Time to Dance

Once again, we have Panic! at the Disco and their first album, 'A Fever You Can't Sweat Out'.

DID YOU KNOW?
Brent Wilson left the band in 2006 and was replaced with Jon Walker.
7. Falsifier (It Requires a Single to Recognize a Single)

Answer: Liar It Takes One to Know One

Taking Back Sunday's second single from 'Louder Now' (2006).

DID YOU KNOW?
"Error Operator" (2006 album) is featured in the movie 'Fantastic Four'.
8. Very Darn Ingenious

Answer: So Damn Clever

From Plain White T's's fourth album, 'Every Second Counts'.

DID YOU KNOW?
Lead singer Tom Higgenson was originally supposed to mainly play the guitar.
9. Lonesome at Galaxy Enclosure

Answer: Homesick at Space Camp

This song is Fall Out Boy's 2003 album, 'Take This to Your Grave'.

DID YOU KNOW?
The 2005 song "I've Got A Dark Alley And A Bad Idea That Says You Should Shut Your Mouth (Summer Song)" is based on Pete Wentz's (bass and back-up vocals) suicide attempt.
10. Break

Answer: Intermission

From Panic! at the Disco's debut album.

DID YOU KNOW?
Most of Panic!'s songs are based on favorite movies and books.
Source: Author broadwaygrl621

This quiz was reviewed by FunTrivia editor agony before going online.
Any errors found in FunTrivia content are routinely corrected through our feedback system.
5/28/2024, Copyright 2024 FunTrivia, Inc. - Report an Error / Contact Us