Quiz about The Who Lyrics
Quiz about The Who Lyrics

10 Question Music Quiz: The Who Lyrics | Music


This should be an easy lyrics quiz for all of you who love The Who's music!

A multiple-choice quiz by Sweetsixteen. Estimated time: 4 mins.
  1. Home
  2. »
  3. Quizzes
  4. »
  5. Music Trivia
  6. »
  7. Music T-Z
  8. »
  9. The Who

Author
Sweetsixteen
Time
4 mins
Type
Multiple Choice
Quiz #
64,473
Updated
Dec 03 21
# Qns
10
Difficulty
Average
Avg Score
8 / 10
Plays
2624
This quiz has 2 formats: you can play it as a or as shown below.
Scroll down to the bottom for the answer key.
1. 'People try to put us down...'

Answer: (Two Words)
2. 'It's only teenage wasteland...' Hint

I Can't Explain
Won't Get Fooled Again
Baba O' Riley
You Better You Bet

3. 'I see right through your plastic mac...' Hint

I'm A Boy
Magic Bus
Substitute
La La La Lies

4. 'And I know if I don't I'll go out of my mind...'

Answer: (Four Words)
5. 'No one knows what it's like to be hated...' Hint

Bargain
Getting In Tune
Behind Blue Eyes
Pure And Easy

6. 'Meet the new boss, same as the old boss.' Hint

The Real Me
Won't Get Fooled Again
5:15
Who Are You

7. 'You're gonna lose that smile because all the while...' Hint

Substitute
I Can't Explain
I Can See For Miles
Squeese Box

8. "Maternity clothes and baby's trousers.' Hint

Legal Matter
Slip Kid
The Seeker
Happy Jack

9. 'Ever since I was a young boy...' Hint

Anyway Anyhow Anywhere
I'm A Boy
Pinball Wizard
Legal Matter

10. 'I used to wake up in the morning...' Hint

Sunrise
Pictures Of Lily
Happy Jack
You


(Optional) Create a Free FunTrivia ID to save the points you are about to earn:

arrow Select a User ID:
arrow Choose a Password:
arrow Your Email:




Quiz Answer Key and Fun Facts
1. 'People try to put us down...'

Answer: My Generation

Everybody knows that one...
2. 'It's only teenage wasteland...'

Answer: Baba O' Riley

From 'Who's Next'.
3. 'I see right through your plastic mac...'

Answer: Substitute

It was released in 1966.
4. 'And I know if I don't I'll go out of my mind...'

Answer: The Kids Are Alright

From "My Generation".
5. 'No one knows what it's like to be hated...'

Answer: Behind Blue Eyes

It's from the album 'Who's Next', which was released in 1971.
6. 'Meet the new boss, same as the old boss.'

Answer: Won't Get Fooled Again

From 'Who's Next'.
7. 'You're gonna lose that smile because all the while...'

Answer: I Can See For Miles

From 'The Who Sell Out'.
8. "Maternity clothes and baby's trousers.'

Answer: Legal Matter

From "My Generation".
9. 'Ever since I was a young boy...'

Answer: Pinball Wizard

It's from their rock opera called 'Tommy'.
10. 'I used to wake up in the morning...'

Answer: Pictures Of Lily

It was released as a single in 1967.
Source: Author Sweetsixteen

This quiz was reviewed by FunTrivia editor gtho4 before going online.
Any errors found in FunTrivia content are routinely corrected through our feedback system.
2/8/2023, Copyright 2023 FunTrivia, Inc. - Report an Error / Contact Us