Quiz about Ultimate ABBA Lyrics
Quiz about Ultimate ABBA Lyrics

Ultimate ABBA Lyrics Trivia Quiz


ABBA's music has touched almost everyone at sometime or another. The lyrics are given, and you must select the correct song.

A multiple-choice quiz by AnnieFannie. Estimated time: 4 mins.
  1. Home
  2. »
  3. Quizzes
  4. »
  5. Music Trivia
  6. »
  7. Music A-C
  8. »
  9. ABBA

Author
AnnieFannie
Time
4 mins
Type
Multiple Choice
Quiz #
39,673
Updated
Dec 03 21
# Qns
20
Difficulty
Average
Avg Score
12 / 20
Plays
6687
Last 3 plays: Guest 24 (11/20), Guest 98 (20/20), hbosch (13/20).
This quiz has 2 formats: you can play it as a or as shown below.
Scroll down to the bottom for the answer key.
1. 'This is getting crazy, I should tell him so...' Hint

'Cassandra'
'Under Attack'
'Fernando'
'Voulez-vous'

2. 'I must have gone to bed around a quarter after ten...' Hint

'Super Trouper'
'Angel Eyes'
'The Day Before You Came'
'Gimme Gimme Gimme (A Man After Midnight)'

3. 'Anybody could be that guy...' Hint

'Super Trouper'
'Take a Chance on Me'
'Mamma Mia'
'Dancing Queen'

4. 'Well I'm gonna stick to you boy, you'll never get rid of me...' Hint

'I Do I Do I Do'
'On and On and On'
'Money Money Money'
'Honey Honey'

5. 'Now I'm under their spell, I love hearing the stories that they tell...' Hint

'Eagle'
'I Wonder'
'Move On'
'Under Attack'

6. 'I'm a shoulder you can cry on, your best friend, I'm the one you must rely on...' Hint

'Fernando'
'Chiquitita'
'Cassandra'
'The Way Old Friends Do'

7. 'Slightly worn, but dignified and not too old for sex...' Hint

'I Wonder'
'Knowing Me, Knowing You'
'Move On'
'When All Is Said And Done'

8. 'Her man is one I admire, he's so couragous, but he's constantly tired...' Hint

'One Man, One Woman'
'Hole In Your Soul'
'Head Over Heels'
'The Winner Takes It All'

9. 'I've always hated my room it's so gloomy and dreary, always too dark...' Hint

'One of Us'
'Angel Eyes'
'Love Light'
'Eagle'

10. 'And my destination makes it worth the while, pushing through the darkness...' Hint

'Thank You For the Music'
'Super Trouper'
'I Have A Dream'
'Move On'

11. 'Mother says I was a dancer before I could walk...' Hint

'Summer Night City'
'The Visitor'
'Thank You For the Music'
'When I Kissed the Teacher'

12. 'I was so happy we had met, it was the age of no regret oh yes...' Hint

'On and On and On'
'The Winner Takes it All'
'Under Attack'
'Our Last Summer'

13. 'There are moments when I think I'm going crazy...' Hint

'Super Trouper'
'Eagle'
'Under Attack'
'The Visitor'

14. 'I still don't know what you've done with me, a grown up woman should never fall so easily...' Hint

'Name of the Game'
'Voulez-vous'
'Lay All Your Love on Me'
'Does Your Mother Know'

15. 'Oh yeah, and I have met my destiny in quite a similar way, the history book on the shelf...' Hint

'Knowing Me, Knowing You'
'Fernando'
'Waterloo'
'Eagle'

16. 'I was in your arms, thinking I belonged there, I figured it made sense...' Hint

'Angel Eyes'
'Head Over Heels'
'One Man, One Woman'
'The Winner Takes it All'

17. 'No one ever could reach me, but I think I can see in your face there's a lot you can teach me...' Hint

'The Visitor'
'Take a Chance on Me'
'Name of the Game'
'Dancing Queen'

18. 'There's that look in your eyes and I can read in your face that your feelings are driving you wild...' Hint

'Summer Night City'
'Money Money Money'
'So Long'
'Does Your Mother Know'

19. 'Was it me or was it you? Tell are we really through? Won't you hear me crying...' Hint

'Our Last Summer'
'Honey Honey'
'Ring Ring'
'Angel Eyes'

20. 'You didn't have to send me flowers like you did today, I wouldn't keep a thing from you...' Hint

'Fernando'
'Mamma Mia'
'Gimme Gimme Gimme (A Man After Midnight)'
'So Long'


(Optional) Create a Free FunTrivia ID to save the points you are about to earn:

arrow Select a User ID:
arrow Choose a Password:
arrow Your Email:




Quiz Answer Key and Fun Facts
1. 'This is getting crazy, I should tell him so...'

Answer: 'Under Attack'

2. 'I must have gone to bed around a quarter after ten...'

Answer: 'The Day Before You Came'

3. 'Anybody could be that guy...'

Answer: 'Dancing Queen'

4. 'Well I'm gonna stick to you boy, you'll never get rid of me...'

Answer: 'Honey Honey'

5. 'Now I'm under their spell, I love hearing the stories that they tell...'

Answer: 'Eagle'

6. 'I'm a shoulder you can cry on, your best friend, I'm the one you must rely on...'

Answer: 'Chiquitita'

7. 'Slightly worn, but dignified and not too old for sex...'

Answer: 'When All Is Said And Done'

8. 'Her man is one I admire, he's so couragous, but he's constantly tired...'

Answer: 'Head Over Heels'

9. 'I've always hated my room it's so gloomy and dreary, always too dark...'

Answer: 'Love Light'

10. 'And my destination makes it worth the while, pushing through the darkness...'

Answer: 'I Have A Dream'

11. 'Mother says I was a dancer before I could walk...'

Answer: 'Thank You For the Music'

12. 'I was so happy we had met, it was the age of no regret oh yes...'

Answer: 'Our Last Summer'

13. 'There are moments when I think I'm going crazy...'

Answer: 'Super Trouper'

14. 'I still don't know what you've done with me, a grown up woman should never fall so easily...'

Answer: 'Lay All Your Love on Me'

15. 'Oh yeah, and I have met my destiny in quite a similar way, the history book on the shelf...'

Answer: 'Waterloo'

16. 'I was in your arms, thinking I belonged there, I figured it made sense...'

Answer: 'The Winner Takes it All'

17. 'No one ever could reach me, but I think I can see in your face there's a lot you can teach me...'

Answer: 'Name of the Game'

18. 'There's that look in your eyes and I can read in your face that your feelings are driving you wild...'

Answer: 'Does Your Mother Know'

19. 'Was it me or was it you? Tell are we really through? Won't you hear me crying...'

Answer: 'Ring Ring'

20. 'You didn't have to send me flowers like you did today, I wouldn't keep a thing from you...'

Answer: 'So Long'

Source: Author AnnieFannie

This quiz was reviewed by FunTrivia editor 1nn1 before going online.
Any errors found in FunTrivia content are routinely corrected through our feedback system.
Most Recent Scores
Feb 03 2023 : Guest 24: 11/20
Feb 01 2023 : Guest 98: 20/20
Feb 01 2023 : hbosch: 13/20
Jan 29 2023 : Guest 92: 18/20
Jan 25 2023 : Guest 51: 20/20
Jan 21 2023 : Guest 109: 9/20
Jan 21 2023 : Guest 31: 20/20
Jan 16 2023 : Guest 51: 19/20
Jan 13 2023 : Guest 94: 11/20

Score Distribution

quiz
Related Quizzes
1. Gimme! Gimme! Gimme! the ABBA Song Name Easier
2. First Lines Of ABBA Songs Easier
3. ABBA Lyrics Average
4. ABBA First Liners Average
5. ABBA på Svenska Average
6. ABBA Average
7. ABBA Were Tops Average
8. ABBA - privately 2 Average
9. Difficult ABBA lyrics Average
10. "The Visitors" by ABBA Average
11. Matching ABBA songs to Albums Average
12. In Other Words, ABBA Average

2/5/2023, Copyright 2023 FunTrivia, Inc. - Report an Error / Contact Us