Quiz about Westlife videos
Quiz about Westlife videos

Westlife videos! Trivia Quiz


This is a little quiz on my fave band!

A multiple-choice quiz by westlifeno1fan. Estimated time: 4 mins.
  1. Home
  2. »
  3. Quizzes
  4. »
  5. Music Trivia
  6. »
  7. Music T-Z
  8. »
  9. Westlife

Time
4 mins
Type
Multiple Choice
Quiz #
26,224
Updated
Dec 03 21
# Qns
10
Difficulty
Tough
Avg Score
6 / 10
Plays
2215
This quiz has 2 formats: you can play it as a or as shown below.
Scroll down to the bottom for the answer key.
1. Where was their first video 'Swear It Again' filmed? Hint

Tenerife
Mexico
Sligo
London

2. Where was their second video, 'If I Let You Go' filmed? Hint

France
Australia
Tenerife
Capri

3. Where was the video for 'Flying Without Wings' filmed? Hint

London
Dublin
Mexico
Glasgow

4. Where was the video for 'I Have A Dream' filmed?

Answer: (One Word)
5. Where was the video for 'Fool Again' filmed? Hint

Ireland
New York
England
Mexico

6. Where was the video for 'Against All Odds' featuring Mariah Carey filmed? Hint

Sligo
Capri
Dublin
Ibiza

7. Here's something a little different; where are the members of Westlife from? Hint

Scotland
Ireland
England
Wales

8. Where was the video for 'What Makes A Man' filmed? Hint

Norfolk
Essex
Birmingham
Norway

9. BONUS QUESTION: Which 4 cities did Westlife visit for their coast to coast day? Hint

Sligo, Barnsley, Sheffied, Dublin
Sheffield, Newcastle, Leeds, Liverpool
Glasgow, Manchester, Birmingham, London
Edinburgh, Wakefield, Bradford, Dublin

10. BONUS QUESTION: Which member of Westlife is mad into horses? Hint

Shane
Bryan
Nicky
Kian


(Optional) Create a Free FunTrivia ID to save the points you are about to earn:

arrow Select a User ID:
arrow Choose a Password:
arrow Your Email:




Quiz Answer Key and Fun Facts
1. Where was their first video 'Swear It Again' filmed?

Answer: London

It was their first number one.
2. Where was their second video, 'If I Let You Go' filmed?

Answer: Tenerife

It was their second number one.
3. Where was the video for 'Flying Without Wings' filmed?

Answer: London

It was their 3rd number one.
4. Where was the video for 'I Have A Dream' filmed?

Answer: London

It was their 4th number one.
5. Where was the video for 'Fool Again' filmed?

Answer: Mexico

It was their fifth number one.
6. Where was the video for 'Against All Odds' featuring Mariah Carey filmed?

Answer: Capri

It was their 6th number one.
7. Here's something a little different; where are the members of Westlife from?

Answer: Ireland

The group first began in Sligo.
8. Where was the video for 'What Makes A Man' filmed?

Answer: Essex

It didn't get to number one.
9. BONUS QUESTION: Which 4 cities did Westlife visit for their coast to coast day?

Answer: Glasgow, Manchester, Birmingham, London

10. BONUS QUESTION: Which member of Westlife is mad into horses?

Answer: Shane

Source: Author westlifeno1fan

This quiz was reviewed by FunTrivia editor CellarDoor before going online.
Any errors found in FunTrivia content are routinely corrected through our feedback system.
Related Quizzes
1. Westlife - Fill The Lyric! Average
2. Westlife Lyric Quiz Very Easy
3. Finish The Westlife Lyric Average
4. Westlife Lyrics 1 Average
5. Westlifes Uptown Girl Average
6. Westlife Lyrics! Average
7. Westlife UK Chart Positions! Easier
8. Lyrics From Westlife Songs Tough
9. Westlife Average
10. Westlife Lyrics Average
11. Westlife's Third Album Lyrics! Average
12. Westlife Rock Average

2/1/2023, Copyright 2023 FunTrivia, Inc. - Report an Error / Contact Us