FREE! Click here to Join FunTrivia. Thousands of games, quizzes, and lots more!
Quiz about Crime in the USA
Quiz about Crime in the USA

Crime in the USA Trivia Quiz


Ok, I said cops and robbers. So there are a bunch of killers included. If you don't get them all correct, it's not a crime.

A multiple-choice quiz by sgtcid9. Estimated time: 5 mins.
  1. Home
  2. »
  3. Quizzes
  4. »
  5. People Trivia
  6. »
  7. Criminals
  8. »
  9. Felons & Criminals

Author
sgtcid9
Time
5 mins
Type
Multiple Choice
Quiz #
5,432
Updated
Dec 03 21
# Qns
10
Difficulty
Difficult
Avg Score
5 / 10
Plays
3647
Last 3 plays: Guest 166 (9/10), Guest 76 (5/10), Hayes1953 (2/10).
- -
Question 1 of 10
1. How many men were killed in the St. Valentine's Day Massacre? Hint


Question 2 of 10
2. John Dillinger went to a movie on the day he died. Which theatre did he go to? Hint


Question 3 of 10
3. Name the Texas Ranger that finally brought down Bonnie and Clyde. Hint


Question 4 of 10
4. What was the type of business where Jimmy Hoffa was last seen alive? Hint


Question 5 of 10
5. Name Al Capone's nemesis and the leader of the untouchables.

Answer: (Two Words. Full name or surname.)
Question 6 of 10
6. Where did Lee Harvey Oswald get the rifle to shoot President Kennedy? Hint


Question 7 of 10
7. What was Bugsy Siegel's first name?

Answer: (One Word.)
Question 8 of 10
8. Who shot Billy The Kid? Hint


Question 9 of 10
9. Suspected of being the Boston Strangler.

Answer: ( Two words, or just surname )
Question 10 of 10
10. John Wayne Gacy was accused of murdering how many young boys? Hint



(Optional) Create a Free FunTrivia ID to save the points you are about to earn:

arrow Select a User ID:
arrow Choose a Password:
arrow Your Email:




Most Recent Scores
May 21 2024 : Guest 166: 9/10
May 06 2024 : Guest 76: 5/10
May 05 2024 : Hayes1953: 2/10
Apr 21 2024 : Guest 176: 4/10
Apr 18 2024 : Guest 73: 6/10
Apr 18 2024 : Guest 73: 7/10
Apr 13 2024 : Guest 99: 10/10
Mar 30 2024 : Guest 107: 8/10

Score Distribution

quiz
Quiz Answer Key and Fun Facts
1. How many men were killed in the St. Valentine's Day Massacre?

Answer: 7

The only survivor was a dog!
2. John Dillinger went to a movie on the day he died. Which theatre did he go to?

Answer: Biograph

Dillinger went with a woman in red.
3. Name the Texas Ranger that finally brought down Bonnie and Clyde.

Answer: Frank Hamer

Reid was the name of the Lone Ranger. Guy Madison was the actor that played Wild Bill Hickock on TV, and Buck Barrow was Clyde's brother.
4. What was the type of business where Jimmy Hoffa was last seen alive?

Answer: restaurant

He was supposed to meet a union representive, but met his maker instead.
5. Name Al Capone's nemesis and the leader of the untouchables.

Answer: Eliot Ness

6. Where did Lee Harvey Oswald get the rifle to shoot President Kennedy?

Answer: mail order from ad in magazine

It was in the American Rifleman.
7. What was Bugsy Siegel's first name?

Answer: Benjamin

Every thing I've heard, he hated the name Bugsy.
8. Who shot Billy The Kid?

Answer: Pat Garrett

Some say he shot him in the back from ambush, but you know how legends go.
9. Suspected of being the Boston Strangler.

Answer: Albert DeSalvo

Played by Tony Curtis in the movie.
10. John Wayne Gacy was accused of murdering how many young boys?

Answer: 33

Source: Author sgtcid9

This quiz was reviewed by FunTrivia editor DakotaNorth before going online.
Any errors found in FunTrivia content are routinely corrected through our feedback system.
5/22/2024, Copyright 2024 FunTrivia, Inc. - Report an Error / Contact Us