Quiz about Famous Quotations From Famous People
Quiz about Famous Quotations From Famous People

Famous Quotations From Famous People Quiz


I give you the quotation, you tell me who said it.

A multiple-choice quiz by thefreak_13. Estimated time: 6 mins.
  1. Home
  2. »
  3. Quizzes
  4. »
  5. People Trivia
  6. »
  7. Quotes
  8. »
  9. Quote Challenge

Author
thefreak_13
Time
6 mins
Type
Multiple Choice
Quiz #
18,390
Updated
Dec 03 21
# Qns
15
Difficulty
Very Difficult
Avg Score
6 / 15
Plays
720
This quiz has 2 formats: you can play it as a or as shown below.
Scroll down to the bottom for the answer key.
1. Music will be here now. Hint

Janis Joplin
Jimi Hendrix
John Lennon
Paul McCartney

2. Denial ain't just a river in Egypt. Hint

Mark Twain
Frank Zappa
Oscar Wilde
Woody Allen

3. The road to Hell is paved with good intentions. Hint

Karl Marx
All of these
St Bernard of Clairvaux
Samuel Johnson

4. He would make a lovely corpse. Hint

Charles Dickens
Oscar Wilde
Mark Twain
anonymous

5. Everything you can imagine is real. Hint

Salvador Dali
Leonardo da Vinci
Pablo Picasso
Vincent van Gogh

6. The language and concepts contained herein are guaranteed not to cause eternal torment in the place where the guy with the horns and the pointed stick does his business. Hint

Rob Zombie
Marilyn Manson
David Bowie
Frank Zappa

7. Is adult entertainment killing our children, or is killing our children entertaining adults? Hint

Rob Zombie
Marilyn Manson
Spider
Sully Erna

8. Who, being loved, is poor? Hint

Mark Twain
Jack Kerouac
William Shakespeare
Oscar Wilde

9. God is dead signed _______ ,________ is dead signed God.

Answer: (One Word)
10. I'm gonna put a curse on you and all your kids will be born completely naked. Hint

Frank Zappa
Jimi Hendrix
Woody Allen
Robin Williams

11. A true friend stabs you in the front. Hint

Dick Cavett
Mark Twain
Oscar Wilde
George Carlin

12. Duct tape is like the force. It has a dark side, it has a light side, and it holds the universe together. Hint

Dick Cavett
George Lucas
George Carlin
Carl Zwanzig

13. Cauliflower is nothing but cabbage with a college education. Hint

Woody Allen
Mark Twain
Jack Kerouac
William S. Burroughs

14. Language is a virus from outer space. Hint

Jack Kerouac
William S. Burroughs
Allen Ginsberg
Anthony Burgess

15. With me, poetry has not been a purpose, but a passion. Hint

Edgar Allan Poe
Sylvia Plath
Robert Frost
Dylan Thomas


(Optional) Create a Free FunTrivia ID to save the points you are about to earn:

arrow Select a User ID:
arrow Choose a Password:
arrow Your Email:




Quiz Answer Key and Fun Facts
1. Music will be here now.

Answer: John Lennon

John Lennon's last words.
2. Denial ain't just a river in Egypt.

Answer: Mark Twain

3. The road to Hell is paved with good intentions.

Answer: All of these

This quote has been attributed to all three.
4. He would make a lovely corpse.

Answer: Charles Dickens

5. Everything you can imagine is real.

Answer: Pablo Picasso

6. The language and concepts contained herein are guaranteed not to cause eternal torment in the place where the guy with the horns and the pointed stick does his business.

Answer: Frank Zappa

7. Is adult entertainment killing our children, or is killing our children entertaining adults?

Answer: Marilyn Manson

8. Who, being loved, is poor?

Answer: Oscar Wilde

I love Oscar Wilde, and have more quotations from him than anyone else.
9. God is dead signed _______ ,________ is dead signed God.

Answer: Nietzsche

10. I'm gonna put a curse on you and all your kids will be born completely naked.

Answer: Jimi Hendrix

11. A true friend stabs you in the front.

Answer: Oscar Wilde

12. Duct tape is like the force. It has a dark side, it has a light side, and it holds the universe together.

Answer: Carl Zwanzig

13. Cauliflower is nothing but cabbage with a college education.

Answer: Mark Twain

14. Language is a virus from outer space.

Answer: William S. Burroughs

15. With me, poetry has not been a purpose, but a passion.

Answer: Edgar Allan Poe

Source: Author thefreak_13

This quiz was reviewed by FunTrivia editor gtho4 before going online.
Any errors found in FunTrivia content are routinely corrected through our feedback system.
Related Quizzes
1. Quotable Quotes Easier
2. Who Said What? Average
3. Famous Speeches in History Difficult
4. Great Speeches of the 20th Century Difficult
5. And You Can Quote Me On That Difficult
6. Who Said These Famous Quotes? Difficult
7. Famous People with Famous Quotes Very Difficult
8. Dostoevsky, Napoleon or Nietzsche? Difficult
9. Quote Qwazy! Difficult
10. Quotable Quotations Difficult
11. My Favorite Quotations Very Difficult
12. Who Said It? Difficult

2/8/2023, Copyright 2023 FunTrivia, Inc. - Report an Error / Contact Us