Quiz about Initially I Dont Use My First Name
Quiz about Initially I Dont Use My First Name

Initially, I Don't Use My First Name Quiz


Many people often initialize their real first name.

A multiple-choice quiz by GoodVibe. Estimated time: 3 mins.
  1. Home
  2. »
  3. Quizzes
  4. »
  5. People Trivia
  6. »
  7. Name Game
  8. »
  9. Initials

Author
GoodVibe
Time
3 mins
Type
Multiple Choice
Quiz #
385,207
Updated
Dec 03 21
# Qns
10
Difficulty
Average
Avg Score
6 / 10
Plays
442
This quiz has 2 formats: you can play it as a or as shown below.
Scroll down to the bottom for the answer key.
1. What is the first name of former "Saturday Night Live" writer A. Whitney Brown? Hint

Alan
Aaron
Alexander
Alvin

2. What is the first name of actor C. Thomas Howell? Hint

Chester
Charles
Christopher
Carl

3. What is F. Scott Fitzgerald's first name?

Answer: (One Word)
4. What is the first name of Watergate figure G. Gordon Liddy? Hint

Gerhardt
George
Gavin
Gregory

5. What is the first name of FBI director J. Edgar Hoover? Hint

Jeffrey
James
John
Joseph

6. Author L. Frank Baum's first name was Lyman.

True
False

7. What is the real first name of director M. Night Shyamalan? Hint

Michael
Mohandas
Manoj
Muhammad

8. What is the first name of actor and Marine R. Lee Ermey? Hint

Ronald
Richard
Robert
Roland

9. What is the real first name of lawyer and former SEC Inspector General H. David Kotz? Hint

Henry
Harold
Hector
Herschel

10. What is the first name of British playwright and author W. Somerset Maugham? Hint

William
Wolfe
Walter
Walker


(Optional) Create a Free FunTrivia ID to save the points you are about to earn:

arrow Select a User ID:
arrow Choose a Password:
arrow Your Email:




Quiz Answer Key and Fun Facts
1. What is the first name of former "Saturday Night Live" writer A. Whitney Brown?

Answer: Alan

A. Whitney Brown not only wrote for the show, he was a cast member in 1985. Brown left the show in 1991 and later was one of the original correspondents for "The Daily Show."
2. What is the first name of actor C. Thomas Howell?

Answer: Christopher

Howell has appeared in movies such as "E.T. The Extra Terrestrial," "Gettysburg," "Gods and Generals," and "The Amazing Spiderman."
3. What is F. Scott Fitzgerald's first name?

Answer: Francis

Francis Scott Key Fitzgerald was an author best known for books such as "The Great Gatsby" and "Tender is the Night." He was a member of what became known as the "Lost Generation" of writers who lived and thrived during World War I.
4. What is the first name of Watergate figure G. Gordon Liddy?

Answer: George

Liddy was a lawyer during the Nixon Presidency who served eight years of a 20-year sentence for his role in the Watergate break-in. After prison, Liddy became a radio and talk show host.
5. What is the first name of FBI director J. Edgar Hoover?

Answer: John

Hoover was the first director of the Federal Bureau of Investigation from its formation in 1935 until his death in 1972. While considered an icon for helping build the FBI into the crime fighting group it is known for today, he was controversial for keeping files on dissidents and political opponents.
6. Author L. Frank Baum's first name was Lyman.

Answer: True

Baum is known for "The Wonderful Wizard of Oz." His lesser known works include "The Master Key," "Tik-Tok of Oz," and "Aunt Jane's Nieces at Work."
7. What is the real first name of director M. Night Shyamalan?

Answer: Manoj

Shyamalan adopted "Night" as a second name while studying in college. Shyamalan is known for the successful "The Sixth Sense" and "Signs," but also the critically-panned "The Last Airbender" and "After Earth."
8. What is the first name of actor and Marine R. Lee Ermey?

Answer: Ronald

During his days in the military, Ermey was a Vietnam War veteran and reached the rank of Staff Sergeant. Ermey was in the movies "Full Metal Jacket," "Apocalypse Now," "Mississippi Burning," and "Toy Soldiers." He also hosted television shows about military issues and types of weapons.
9. What is the real first name of lawyer and former SEC Inspector General H. David Kotz?

Answer: Harold

The Toronto-born Kotz was the Inspector General for the Securities and Exchange Commission from 2007 to 2012. He worked cases against the Ponzi schemes of Bernie Madoff and Allen Stanford.
10. What is the first name of British playwright and author W. Somerset Maugham?

Answer: William

Maugham's first novel was "Liza of Lambeth." The novel was successful enough that he gave up practicing medicine. His works include "The Moon and Sixpence," "The Narrow Corner," and "The Summing Up." A literary award named after Maugham honours authors under the age of 35 and notable winners include Kingsley Amis and Clive Sinclair.
Source: Author GoodVibe

This quiz was reviewed by FunTrivia editor bloomsby before going online.
Any errors found in FunTrivia content are routinely corrected through our feedback system.
2/8/2023, Copyright 2023 FunTrivia, Inc. - Report an Error / Contact Us