FREE! Click here to Join FunTrivia. Thousands of games, quizzes, and lots more!
Quiz about Ive got BO
Quiz about Ive got BO

I've got B.O. Trivia Quiz


All these questions are about people with the initials B.O.

A multiple-choice quiz by Robert907. Estimated time: 4 mins.
  1. Home
  2. »
  3. Quizzes
  4. »
  5. People Trivia
  6. »
  7. Name Game
  8. »
  9. Initials

Author
Robert907
Time
4 mins
Type
Multiple Choice
Quiz #
350,347
Updated
Dec 03 21
# Qns
10
Difficulty
Average
Avg Score
6 / 10
Plays
435
Last 3 plays: Guest 175 (4/10), Guest 99 (3/10), Guest 69 (5/10).
- -
Question 1 of 10
1. Hall of Fame ice hockey star Bobby Orr played the majority of his career with which NHL franchise? Hint


Question 2 of 10
2. On November 4, 2008, Barack Obama was elected the 44th President of the United States. Obama attended law school at what American university? Hint


Question 3 of 10
3. Bill O'Reilly is an American television commentator most famous for hosting "The O'Reilly Factor" on Fox News Channel. What entertainment news program did O'Reilly host from 1989 to 1995? Hint


Question 4 of 10
4. Negro American League baseball player Buck O'Neil played most of his career with the Kansas City Monarchs. In 1962, O'Neil became the first black coach in the major leagues for which club, most notorious for the "Curse of the Billy Goat"? Hint


Question 5 of 10
5. American singer and guitarist Buck Owens had 21 number one hits and is well remembered as hosting the television show "Hee Haw". What was the name of Buck Owens' band? Hint


Question 6 of 10
6. Professional Wrestler Bob Orton Jr. had a long and successful career, teaming most famously with "Rowdy Roddy" Piper. What nickname did Bob Orton adopt to differentiate himself from his father, also a professional wrestler? Hint


Question 7 of 10
7. Lawyer and television commentator Barbara Olson died September 11, 2001 when the plane she was traveling on was flown into the Pentagon. Olson was on her way to appear on what show hosted by Bill Maher? Hint


Question 8 of 10
8. British recording artist Billy Ocean had a number of pop hits in the 1970's and 80's. Ocean won the 1985 Grammy Award for Best Male R&B Vocal Performance for which song? Hint


Question 9 of 10
9. Canadian figure skater Brian Orser won the 1987 World Championship. Orser finished second in both the 1984 and 1988 Olympics. Which two skaters defeated Orser at these two Olympics? Hint


Question 10 of 10
10. Bruce Oldfield gained fame as a British fashion designer specializing in couture and bridal wear designs. His famous clients ranged from Princess Diana to Sienna Miller and Rihanna. In 2008, Oldfield designed new employee uniforms for what famous institution? Hint



(Optional) Create a Free FunTrivia ID to save the points you are about to earn:

arrow Select a User ID:
arrow Choose a Password:
arrow Your Email:




Most Recent Scores
Jul 15 2024 : Guest 175: 4/10
Jun 26 2024 : Guest 99: 3/10
Jun 04 2024 : Guest 69: 5/10
May 25 2024 : Guest 136: 4/10

Score Distribution

quiz
Quiz Answer Key and Fun Facts
1. Hall of Fame ice hockey star Bobby Orr played the majority of his career with which NHL franchise?

Answer: Boston Bruins

Orr played ten seasons with the Bruins and parts of two others with Chicago. He was forced into an early retirement due to a succession of knee injuries. Along with Wayne Gretzky, Orr is regarded as the best player ever to play the game.
2. On November 4, 2008, Barack Obama was elected the 44th President of the United States. Obama attended law school at what American university?

Answer: Harvard

Obama graduated in 1991 after becoming the first African American elected president of the Harvard Law Review. His Bachelor of Arts degree in Political Science is from Columbia.
3. Bill O'Reilly is an American television commentator most famous for hosting "The O'Reilly Factor" on Fox News Channel. What entertainment news program did O'Reilly host from 1989 to 1995?

Answer: Inside Edition

Generally considered a conservative, O'Reilly's views often depart from a purely right wing viewpoint. Many of his statements are often made to provoke controversy rather expounding a particular political philosophy.
4. Negro American League baseball player Buck O'Neil played most of his career with the Kansas City Monarchs. In 1962, O'Neil became the first black coach in the major leagues for which club, most notorious for the "Curse of the Billy Goat"?

Answer: Chicago Cubs

Ken Burns' documentary on baseball brought Buck O'Neil to the limelight. O'Neil was also a very successful scout being credited with signing Hall of Famer Lou Brock to his first contract. The "Curse of the Billy Goat" can be traced to a tavern owner asked to leave a 1945 World Series game due to the behavior of his pet goat. The tavern owner allegedly put a curse on the Cubs.
5. American singer and guitarist Buck Owens had 21 number one hits and is well remembered as hosting the television show "Hee Haw". What was the name of Buck Owens' band?

Answer: the Buckaroos

The 1963 song "Act Naturally" became the Buckaroos' first number one song and became Buck Owens' signature song. He re-recorded the song with former Beatle Ringo Starr in 1988. Owens died of a heart attack in 2006.
6. Professional Wrestler Bob Orton Jr. had a long and successful career, teaming most famously with "Rowdy Roddy" Piper. What nickname did Bob Orton adopt to differentiate himself from his father, also a professional wrestler?

Answer: Cowboy

Also known as "Ace" and "Boxing Bob" during his career, "Cowboy" Bob Orton was his primary persona. His son Randy has crafted a successful professional wrestling career of his own with Cowboy Bob playing a part in some of his storylines.
7. Lawyer and television commentator Barbara Olson died September 11, 2001 when the plane she was traveling on was flown into the Pentagon. Olson was on her way to appear on what show hosted by Bill Maher?

Answer: Politically Incorrect

Olson, a vocal critic of the Clinton presidency, supplied a right wing perspective to Maher's show. Ironically, "Politically Incorrect" was canceled in 2002 mainly due to comments made on the show about the attacks on 9/11.
8. British recording artist Billy Ocean had a number of pop hits in the 1970's and 80's. Ocean won the 1985 Grammy Award for Best Male R&B Vocal Performance for which song?

Answer: Caribbean Queen

The song became a number one hit in the US on both the soul and Hot 100 charts. Different versions of the song were released around the world; namely "European Queen" and "African Queen".
9. Canadian figure skater Brian Orser won the 1987 World Championship. Orser finished second in both the 1984 and 1988 Olympics. Which two skaters defeated Orser at these two Olympics?

Answer: Scott Hamilton & Brian Boitano

Orser's main weapon was the "Triple Axel" jump, employing it long before it became commonplace. The compulsory figures (since dropped from competition) always kept Orser from winning more championships than he did. He has since become a very successful coach.
10. Bruce Oldfield gained fame as a British fashion designer specializing in couture and bridal wear designs. His famous clients ranged from Princess Diana to Sienna Miller and Rihanna. In 2008, Oldfield designed new employee uniforms for what famous institution?

Answer: McDonald's

Oldfield designed clothes for Princess Diana for ten years. He received the Order of the British Empire for his service to the British fashion industry. His redesign of the McDonald's uniform was an attempt to add chic to their new look.
Source: Author Robert907

This quiz was reviewed by FunTrivia editor Snowman before going online.
Any errors found in FunTrivia content are routinely corrected through our feedback system.
7/22/2024, Copyright 2024 FunTrivia, Inc. - Report an Error / Contact Us