FREE! Click here to Join FunTrivia. Thousands of games, quizzes, and lots more!
Quiz about Basketball Team Nicknames 3
Quiz about Basketball Team Nicknames 3

Basketball Team Nicknames 3 Trivia Quiz


Divsion I college basketball teams - another college nickname quiz!

A multiple-choice quiz by ElCid. Estimated time: 3 mins.
  1. Home
  2. »
  3. Quizzes
  4. »
  5. Sports Trivia
  6. »
  7. College Sports
  8. »
  9. College Nicknames

Author
ElCid
Time
3 mins
Type
Multiple Choice
Quiz #
21,188
Updated
Dec 03 21
# Qns
10
Difficulty
Average
Avg Score
6 / 10
Plays
3392
- -
Question 1 of 10
1. Wisconsin-Green Bay Hint


Question 2 of 10
2. Siena Hint


Question 3 of 10
3. Old Dominion Hint


Question 4 of 10
4. Marist Hint


Question 5 of 10
5. Mercer Hint


Question 6 of 10
6. Coppin State Hint


Question 7 of 10
7. Bethune-Cookman Hint


Question 8 of 10
8. Central Michigan Hint


Question 9 of 10
9. New Orleans Hint


Question 10 of 10
10. Kent State has what nickname for their team? Hint



(Optional) Create a Free FunTrivia ID to save the points you are about to earn:

arrow Select a User ID:
arrow Choose a Password:
arrow Your Email:




Most Recent Scores
Mar 26 2024 : ciXRlBASytWvZ: 3/10
Mar 26 2024 : OUlhJMZIyctg: 2/10

Score Distribution

quiz
Quiz Answer Key and Fun Facts
1. Wisconsin-Green Bay

Answer: Phoenix

2. Siena

Answer: Saints

3. Old Dominion

Answer: Monarchs

4. Marist

Answer: Red Foxes

5. Mercer

Answer: Bears

6. Coppin State

Answer: Eagles

7. Bethune-Cookman

Answer: Wildcats

8. Central Michigan

Answer: Chippewas

9. New Orleans

Answer: Privateers

10. Kent State has what nickname for their team?

Answer: Golden Flashes

Source: Author ElCid

This quiz was reviewed by FunTrivia editor gtho4 before going online.
Any errors found in FunTrivia content are routinely corrected through our feedback system.
4/21/2024, Copyright 2024 FunTrivia, Inc. - Report an Error / Contact Us