FREE! Click here to Join FunTrivia. Thousands of games, quizzes, and lots more!
Quiz about College Cities
Quiz about College Cities

College Cities Trivia Quiz


What city is the school in?

A multiple-choice quiz by Brasky. Estimated time: 3 mins.
  1. Home
  2. »
  3. Quizzes
  4. »
  5. Sports Trivia
  6. »
  7. College Sports
  8. »
  9. College Nicknames

Author
Brasky
Time
3 mins
Type
Multiple Choice
Quiz #
80,245
Updated
Dec 03 21
# Qns
10
Difficulty
Average
Avg Score
7 / 10
Plays
5052
Last 3 plays: Guest 166 (8/10), Guest 216 (8/10), kjshear (8/10).
- -
Question 1 of 10
1. The "Crimson", Harvard University, is where? Hint


Question 2 of 10
2. Kansas University is where? Hint


Question 3 of 10
3. The "Seminoles" aka Florida State is located in which city? Hint


Question 4 of 10
4. Stanford is located in which city? Hint


Question 5 of 10
5. University of Kentucky is in which city? Hint


Question 6 of 10
6. The University of Alabama is in which city? Hint


Question 7 of 10
7. Where are the "Falcons", Bowling Green State University, located? Hint


Question 8 of 10
8. Western Kentucky University is located in? Hint


Question 9 of 10
9. Pepperdine is where? Hint


Question 10 of 10
10. The "Bulls", University of South Florida, is located in which Florida city? Hint



(Optional) Create a Free FunTrivia ID to save the points you are about to earn:

arrow Select a User ID:
arrow Choose a Password:
arrow Your Email:




Most Recent Scores
May 09 2024 : Guest 166: 8/10
May 02 2024 : Guest 216: 8/10
May 01 2024 : kjshear: 8/10
Apr 30 2024 : Guest 66: 8/10
Apr 20 2024 : Guest 174: 8/10
Apr 12 2024 : Guest 96: 9/10
Apr 03 2024 : attyboy22222: 10/10
Apr 03 2024 : Guest 174: 2/10
Mar 27 2024 : Mikeytrout44: 8/10

Score Distribution

quiz
Quiz Answer Key and Fun Facts
1. The "Crimson", Harvard University, is where?

Answer: Cambridge, MA

Al Gore went here.
2. Kansas University is where?

Answer: Lawrence, KS

The "Jayhawks".
3. The "Seminoles" aka Florida State is located in which city?

Answer: Tallahassee, FL

4. Stanford is located in which city?

Answer: Palo Alto, CA

The "Cardinal". The logo for Stanford is a Tree, Cardinal is a shade of red.
5. University of Kentucky is in which city?

Answer: Lexington, KY

The "Wildcats". Kentucky is a Sweet 16 regular.
6. The University of Alabama is in which city?

Answer: Tuscaloosa, AL

The "Crimson Tide". The logo for the Crimson Tide is an Elephant!
7. Where are the "Falcons", Bowling Green State University, located?

Answer: Bowling Green, OH

The "Falcons". Bowling Green is in the Mid American Conference.
8. Western Kentucky University is located in?

Answer: Bowling Green, KY

The "Hilltoppers".
9. Pepperdine is where?

Answer: Malibu, CA

The "Waves". Nice view of the beach, looking over Malibu!
10. The "Bulls", University of South Florida, is located in which Florida city?

Answer: Tampa, FL

Source: Author Brasky

This quiz was reviewed by FunTrivia editor gtho4 before going online.
Any errors found in FunTrivia content are routinely corrected through our feedback system.
5/22/2024, Copyright 2024 FunTrivia, Inc. - Report an Error / Contact Us