FREE! Click here to Join FunTrivia. Thousands of games, quizzes, and lots more!
Quiz about NCAA Football Nicknames
Quiz about NCAA Football Nicknames

NCAA Football Nicknames Trivia Quiz


If you know your nicknames for NCAA Football, you will not have a hard time on this quiz.

A multiple-choice quiz by malikpotter. Estimated time: 2 mins.
  1. Home
  2. »
  3. Quizzes
  4. »
  5. Sports Trivia
  6. »
  7. College Sports
  8. »
  9. College Nicknames

Author
malikpotter
Time
2 mins
Type
Multiple Choice
Quiz #
160,147
Updated
Dec 03 21
# Qns
10
Difficulty
Very Easy
Avg Score
10 / 10
Plays
3848
Last 3 plays: toddruby96 (10/10), Guest 216 (10/10), mazza47 (6/10).
- -
Question 1 of 10
1. What is Kansas State's nickname? Hint


Question 2 of 10
2. What is the nickname for Alabama? Hint


Question 3 of 10
3. What is Florida's nickname? Hint


Question 4 of 10
4. Michigan's nickname is the what? Hint


Question 5 of 10
5. What is Marshall University's nickname? Hint


Question 6 of 10
6. The Buckeyes is Ohio State's nickname.


Question 7 of 10
7. What is the nickname for Notre Dame? Hint


Question 8 of 10
8. What is Oklahoma's nickname? Hint


Question 9 of 10
9. The Hurricanes is Miami Florida's nickname.


Question 10 of 10
10. Michigan State's nickname is the what? Hint



(Optional) Create a Free FunTrivia ID to save the points you are about to earn:

arrow Select a User ID:
arrow Choose a Password:
arrow Your Email:




Most Recent Scores
Apr 19 2024 : toddruby96: 10/10
Apr 04 2024 : Guest 216: 10/10
Mar 21 2024 : mazza47: 6/10
Mar 16 2024 : harryhusker3: 10/10
Mar 15 2024 : parrotman2006: 9/10
Mar 09 2024 : Guest 47: 10/10
Mar 01 2024 : Guest 47: 10/10
Feb 29 2024 : Guest 66: 10/10

Score Distribution

quiz
Quiz Answer Key and Fun Facts
1. What is Kansas State's nickname?

Answer: Wildcats

On December 6th, 2003, the Wildcats became the first team that season to defeat the Oklahoma Sooners.
2. What is the nickname for Alabama?

Answer: Crimson Tide

3. What is Florida's nickname?

Answer: Gators

4. Michigan's nickname is the what?

Answer: Wolverines

On November 22, 2003, Michigan defeated Ohio State, which made Ohio State not eligble for a spot in the Nokia Sugar Bowl, the national championship bowl game for that season.
5. What is Marshall University's nickname?

Answer: Thundering Herd

6. The Buckeyes is Ohio State's nickname.

Answer: True

The Ohio State Buckeyes defeated the Miami Hurricanes in the Tostitos Fiesta Bowl for the 2002 season.
7. What is the nickname for Notre Dame?

Answer: Fighting Irish

On December 6, 2003, Syracause defeated Notre Dame, which resulted in University of Southern California (USC), losing it's spot in the Nokia Sugar Bowl.
8. What is Oklahoma's nickname?

Answer: Sooners

In the 2003 season, Oklahoma went un-defeated until they played the Kansas State Wildcats, who defeated them. On January 3rd, Oklahoma played in the Nokia Sugar Bowl, the national championship bowl game for 2003 and lost against Loisiana State University, 20-14.
9. The Hurricanes is Miami Florida's nickname.

Answer: True

On January 3, 2003, the Hurricanes lost to Ohio State in Double OT, (overtime).
10. Michigan State's nickname is the what?

Answer: Spartans

In the 2003 season, the Spartans became one of the 11 teams to be defeated by the Buckeyes.
Source: Author malikpotter

This quiz was reviewed by FunTrivia editor Nightmare before going online.
Any errors found in FunTrivia content are routinely corrected through our feedback system.
4/21/2024, Copyright 2024 FunTrivia, Inc. - Report an Error / Contact Us