FREE! Click here to Join FunTrivia. Thousands of games, quizzes, and lots more!
Quiz about Colleges in Michigan
Quiz about Colleges in Michigan

Colleges in Michigan Trivia Quiz


I will give you the city of the Michigan school, you tell me who I'm talking about.

A multiple-choice quiz by Laker2415. Estimated time: 3 mins.
  1. Home
  2. »
  3. Quizzes
  4. »
  5. Sports Trivia
  6. »
  7. College Sports
  8. »
  9. College Nicknames

Author
Laker2415
Time
3 mins
Type
Multiple Choice
Quiz #
157,716
Updated
Dec 03 21
# Qns
10
Difficulty
Average
Avg Score
7 / 10
Plays
1170
- -
Question 1 of 10
1. Ann Arbor is the home of whom? Hint


Question 2 of 10
2. East Lansing has what college? Hint


Question 3 of 10
3. Rochester has what college? Hint


Question 4 of 10
4. Big Rapids is the home to who? Hint


Question 5 of 10
5. What college is in Kalamazoo? Hint


Question 6 of 10
6. What school has its home in Mt. Pleasant? Hint


Question 7 of 10
7. Ypsilanti has what school in it? Hint


Question 8 of 10
8. Sault Ste. Marie hosts what hockey power? Hint


Question 9 of 10
9. Marquette hosts this hockey powerhouse? Hint


Question 10 of 10
10. Houghton is the home of who? Hint



(Optional) Create a Free FunTrivia ID to save the points you are about to earn:

arrow Select a User ID:
arrow Choose a Password:
arrow Your Email:




Quiz Answer Key and Fun Facts
1. Ann Arbor is the home of whom?

Answer: Michigan

Michigan won the 2003 Big Ten Title with a win over Ohio State.
2. East Lansing has what college?

Answer: Michigan State

Michigan State alum Charles Rogers is doing his thing for the Detroit Lions now.
3. Rochester has what college?

Answer: Oakland

Oakland is a member of the Mid-Continent Conference
4. Big Rapids is the home to who?

Answer: Ferris State

Bob Daniels' Bulldogs won the CCHA Regular Season Title in 2002-2003
5. What college is in Kalamazoo?

Answer: Western Michigan

Famous Alums include former Islanders and Leafs goaltender Glenn Healy and ABC analyst John Saunders.
6. What school has its home in Mt. Pleasant?

Answer: Central Michigan

Central Michigan is the host of the MHSAA Basketball State Championships for the girls.
7. Ypsilanti has what school in it?

Answer: Eastern Michigan

Eastern changed its nickname from the Hurons to the Eagles.
8. Sault Ste. Marie hosts what hockey power?

Answer: Lake Superior State

Lake Superior State won the NCAA title in hockey in 1988, 1992, and 1994.
9. Marquette hosts this hockey powerhouse?

Answer: Northern Michigan

Northern Michigan won the National Championship in hockey 8-7 over Boston University in 1991 in 3 overtimes.
10. Houghton is the home of who?

Answer: Michigan Tech

One of Michigan Tech's more interesting Hockey Opponents last season was Team Italy, who they tied 2-2.
Source: Author Laker2415

This quiz was reviewed by FunTrivia editor Nightmare before going online.
Any errors found in FunTrivia content are routinely corrected through our feedback system.
5/23/2024, Copyright 2024 FunTrivia, Inc. - Report an Error / Contact Us