FREE! Click here to Join FunTrivia. Thousands of games, quizzes, and lots more!
Quiz about College Nicknames 1
Quiz about College Nicknames 1

College Nicknames [1] Trivia Quiz


College nicknames quiz. Good luck.

A multiple-choice quiz by huskers951. Estimated time: 2 mins.
  1. Home
  2. »
  3. Quizzes
  4. »
  5. Sports Trivia
  6. »
  7. College Sports
  8. »
  9. College Nicknames

Author
huskers951
Time
2 mins
Type
Multiple Choice
Quiz #
114,734
Updated
Dec 03 21
# Qns
10
Difficulty
Very Easy
Avg Score
10 / 10
Plays
4918
Last 3 plays: skb99 (9/10), toddruby96 (10/10), realmccoy72 (10/10).
- -
Question 1 of 10
1. University of Maryland is nicknamed what? Hint


Question 2 of 10
2. Georgetown University is nicknamed what? Hint


Question 3 of 10
3. What is the University of Southern California's nickname? Hint


Question 4 of 10
4. University of Texas is nicknamed what? Hint


Question 5 of 10
5. The Cornhuskers belong to what university? Hint


Question 6 of 10
6. Marshall University is nicknamed what? Hint


Question 7 of 10
7. What is the nickname of the University of Florida? Hint


Question 8 of 10
8. University of Georgia is nicknamed what? Hint


Question 9 of 10
9. What is the nickname of the Stanford University? Hint


Question 10 of 10
10. University of Oklahoma is nicknamed what? Hint



(Optional) Create a Free FunTrivia ID to save the points you are about to earn:

arrow Select a User ID:
arrow Choose a Password:
arrow Your Email:




Most Recent Scores
Apr 20 2024 : skb99: 9/10
Apr 19 2024 : toddruby96: 10/10
Apr 19 2024 : realmccoy72: 10/10
Apr 18 2024 : hosertodd: 10/10
Apr 16 2024 : EstaH: 9/10
Mar 26 2024 : midaeu3: 10/10

Score Distribution

quiz
Quiz Answer Key and Fun Facts
1. University of Maryland is nicknamed what?

Answer: Terrapins

Maryland was the 2002 National Champions of College basketball.
2. Georgetown University is nicknamed what?

Answer: Hoyas

A basketball power in the Big East.
3. What is the University of Southern California's nickname?

Answer: Trojans

2003 winners of the Orange Bowl.
4. University of Texas is nicknamed what?

Answer: Longhorns

They once beat South Carolina in the College World Seris to become the National Champions of College Baseball.
5. The Cornhuskers belong to what university?

Answer: Nebraska

Nebraska is also a traditional power in college football.
6. Marshall University is nicknamed what?

Answer: Thundering Herd

They were the 2002 winners of the GMAC Bowl.
7. What is the nickname of the University of Florida?

Answer: Gators

In 2002, their home football stadium was nicknamed the Swamp.
8. University of Georgia is nicknamed what?

Answer: Bulldogs

They were the 2003 winners of the Nokia Sugar Bowl.
9. What is the nickname of the Stanford University?

Answer: Cardinal

Stanford lost back to back National titles in the College World Series in 2000 and 2001, losing to LSU 5-4 and losing to Miami 11-1.
10. University of Oklahoma is nicknamed what?

Answer: Sooners

Oklahoma was the 2000 National Champions in football, defeating Florida State 13-2. Oklahoma in 2002 was the Big 12 Champions, and went on to win the Rose Bowl over Washington State.
Source: Author huskers951

This quiz was reviewed by FunTrivia editor Nightmare before going online.
Any errors found in FunTrivia content are routinely corrected through our feedback system.
4/21/2024, Copyright 2024 FunTrivia, Inc. - Report an Error / Contact Us