FREE! Click here to Join FunTrivia. Thousands of games, quizzes, and lots more!
Quiz about College Colors and Nicknames
Quiz about College Colors and Nicknames

College Colors and Nicknames Trivia Quiz


Guess the colors and nicknames of division 1 well-known college sports teams in the 2006 season.

A multiple-choice quiz by mmadness717. Estimated time: 2 mins.
  1. Home
  2. »
  3. Quizzes
  4. »
  5. Sports Trivia
  6. »
  7. College Sports
  8. »
  9. College Nicknames

Author
mmadness717
Time
2 mins
Type
Multiple Choice
Quiz #
243,686
Updated
Dec 03 21
# Qns
10
Difficulty
Easy
Avg Score
8 / 10
Plays
6482
Awards
Top 35% Quiz
Last 3 plays: Scooby83 (9/10), Guest 98 (10/10), Chuck6429 (7/10).
- -
Question 1 of 10
1. With respect to team colors, which college doesn't fit in? Hint


Question 2 of 10
2. University of Florida, Arkansas, and Syracuse all have the colors of orange and blue.


Question 3 of 10
3. Which team has a nickname that does not fit the others? Hint


Question 4 of 10
4. What's Miami University's (Miami of Ohio) main team color? Hint


Question 5 of 10
5. The Scarlet Knights is the nickname for which University in New Jersey? Hint


Question 6 of 10
6. Which college does not have the name of a color in their nickname? Hint


Question 7 of 10
7. Which team's nickname is the Cornhuskers? Hint


Question 8 of 10
8. Which college's nickname doesn't start with an "s"? Hint


Question 9 of 10
9. Which college's nickname doesn't start with a "c"? Hint


Question 10 of 10
10. Which colleges nickname doesn't start with a "w"? Hint



(Optional) Create a Free FunTrivia ID to save the points you are about to earn:

arrow Select a User ID:
arrow Choose a Password:
arrow Your Email:




Most Recent Scores
May 14 2024 : Scooby83: 9/10
May 12 2024 : Guest 98: 10/10
May 08 2024 : Chuck6429: 7/10
May 07 2024 : Guest 168: 10/10
May 07 2024 : Guest 12: 8/10
May 02 2024 : Guest 165: 8/10
Apr 30 2024 : Brooklyn1447: 7/10
Apr 30 2024 : boon99: 8/10
Apr 26 2024 : Guest 107: 9/10

Score Distribution

quiz
Quiz Answer Key and Fun Facts
1. With respect to team colors, which college doesn't fit in?

Answer: LSU

The three incorrect answers all have red and white/gray as their team colors. LSU's colors are purple and gold.
2. University of Florida, Arkansas, and Syracuse all have the colors of orange and blue.

Answer: False

The University of Florida has the colors of orange and a royal blue. Syracuse has the colors of orange and dark blue, while Arkansas has a red, white, and black themes.
3. Which team has a nickname that does not fit the others?

Answer: Mississippi State

The other nicknames are all Wildcats. Mississippi State's nickname is the Bulldogs.
4. What's Miami University's (Miami of Ohio) main team color?

Answer: Red

Miami University of Ohio Redhawks - their main color is red. Some mix them up with the Miami Hurricanes.
5. The Scarlet Knights is the nickname for which University in New Jersey?

Answer: Rutgers

Seton Hall's nickname is the Pirates. Princeton's nickname is the Tigers. Duke's nickname is the Blue Devils in North Carolina.
6. Which college does not have the name of a color in their nickname?

Answer: Maryland

Maryland's nickname is the Terrapins. Rutgers was the Scarlet Knights. Syracuse was the 'Orange'. Saint Johns was the Red Storm.
7. Which team's nickname is the Cornhuskers?

Answer: Nebraska

Missouri-Tigers
Arkansas-Razorbacks
Iowa State-Cyclones
8. Which college's nickname doesn't start with an "s"?

Answer: North Texas

Michigan State Spartans, Oklahoma Sooners, Arizona State Sun Devils, and the North Texas mean green.
9. Which college's nickname doesn't start with a "c"?

Answer: Idaho

Stanford Cardinal, Bringham Young Cougars, Idaho Vandals, and Louisville Cardinals.
10. Which colleges nickname doesn't start with a "w"?

Answer: Louisiana Tech

Nevada Wolf Pack, North Carolina State Wolfpack, Kentucky Wildcats, and Louisiana Tech Bulldogs.
Source: Author mmadness717

This quiz was reviewed by FunTrivia editor Nightmare before going online.
Any errors found in FunTrivia content are routinely corrected through our feedback system.
5/22/2024, Copyright 2024 FunTrivia, Inc. - Report an Error / Contact Us