FREE! Click here to Join FunTrivia. Thousands of games, quizzes, and lots more!
Quiz about More College Nicknames
Quiz about More College Nicknames

More College Nicknames Trivia Quiz


For the college sports officianado.

A multiple-choice quiz by ElCid. Estimated time: 5 mins.
  1. Home
  2. »
  3. Quizzes
  4. »
  5. Sports Trivia
  6. »
  7. College Sports
  8. »
  9. College Nicknames

Author
ElCid
Time
5 mins
Type
Multiple Choice
Quiz #
21,368
Updated
Dec 03 21
# Qns
10
Difficulty
Tough
Avg Score
6 / 10
Plays
3320
Last 3 plays: Guest 174 (6/10), Guest 73 (7/10), harryhusker3 (5/10).
- -
Question 1 of 10
1. Boise State Hint


Question 2 of 10
2. Delaware State Hint


Question 3 of 10
3. Indiana State

Answer: (one word)
Question 4 of 10
4. Miami of Ohio has what team nickname? Hint


Question 5 of 10
5. Furman

Answer: (one word)
Question 6 of 10
6. What mascot name does Xavier have? Hint


Question 7 of 10
7. Vermont

Answer: (one word)
Question 8 of 10
8. Monmouth(New Jersey) Hint


Question 9 of 10
9. Detroit has what nickname for their team? Hint


Question 10 of 10
10. Northern Arizona

Answer: (one word)

(Optional) Create a Free FunTrivia ID to save the points you are about to earn:

arrow Select a User ID:
arrow Choose a Password:
arrow Your Email:




Most Recent Scores
Apr 20 2024 : Guest 174: 6/10
Apr 01 2024 : Guest 73: 7/10
Mar 16 2024 : harryhusker3: 5/10
Mar 15 2024 : George95: 10/10
Mar 08 2024 : Robert907: 10/10
Mar 07 2024 : jackseleven: 10/10
Mar 02 2024 : Guest 45: 10/10

Score Distribution

quiz
Quiz Answer Key and Fun Facts
1. Boise State

Answer: Broncos

2. Delaware State

Answer: Hornets

3. Indiana State

Answer: Sycamores

4. Miami of Ohio has what team nickname?

Answer: Redhawks

5. Furman

Answer: Paladins

6. What mascot name does Xavier have?

Answer: Musketeers

7. Vermont

Answer: Catamounts

8. Monmouth(New Jersey)

Answer: Hawks

9. Detroit has what nickname for their team?

Answer: Titans

10. Northern Arizona

Answer: Lumberjacks

Source: Author ElCid

This quiz was reviewed by FunTrivia editor Nightmare before going online.
Any errors found in FunTrivia content are routinely corrected through our feedback system.
4/21/2024, Copyright 2024 FunTrivia, Inc. - Report an Error / Contact Us