FREE! Click here to Join FunTrivia. Thousands of games, quizzes, and lots more!
Quiz about Kentucky College Nicknames 2003
Quiz about Kentucky College Nicknames 2003

Kentucky College Nicknames: 2003 Quiz


Try to match these universities and colleges with their nicknames.

A multiple-choice quiz by illiniman14. Estimated time: 3 mins.
  1. Home
  2. »
  3. Quizzes
  4. »
  5. Sports Trivia
  6. »
  7. College Sports
  8. »
  9. College Nicknames

Author
illiniman14
Time
3 mins
Type
Multiple Choice
Quiz #
134,541
Updated
Dec 03 21
# Qns
15
Difficulty
Average
Avg Score
10 / 15
Plays
900
- -
Question 1 of 15
1. What is the mascot of the University of Kentucky? Hint


Question 2 of 15
2. What is the mascot of Kentucky State University? Hint


Question 3 of 15
3. What is the mascot of Murray State University? Hint


Question 4 of 15
4. What is the mascot of Eastern Kentucky University? Hint


Question 5 of 15
5. What is the mascot of Campbellsville University? Hint


Question 6 of 15
6. What is the mascot of Centre College? Hint


Question 7 of 15
7. What is the mascot of Western Kentucky University? Hint


Question 8 of 15
8. What is the mascot of Northern Kentucky University? Hint


Question 9 of 15
9. What is the mascot of Kentucky Wesleyan College? Hint


Question 10 of 15
10. What is the mascot of Morehead State? Hint


Question 11 of 15
11. What is the mascot of Georgetown College? Hint


Question 12 of 15
12. What is the mascot of Cumberland College? Hint


Question 13 of 15
13. What is the mascot of Pikeville College? Hint


Question 14 of 15
14. What is the mascot of the University of Louisville? Hint


Question 15 of 15
15. What is the mascot of Thomas More College? Hint



(Optional) Create a Free FunTrivia ID to save the points you are about to earn:

arrow Select a User ID:
arrow Choose a Password:
arrow Your Email:




Quiz Answer Key and Fun Facts
1. What is the mascot of the University of Kentucky?

Answer: Wildcats

Kentucky had a hot streak going through the 2002-2003 basketball season going into the tournament, but ended their season in the Elite 8.
2. What is the mascot of Kentucky State University?

Answer: Thorobreds

Kentucky State's basketball team was coached by Winston Bennett, a former All-American at the University of Kentucky.
3. What is the mascot of Murray State University?

Answer: Racers

Murray State's basketball team made an appearance in the 2002 tournament.
4. What is the mascot of Eastern Kentucky University?

Answer: Colonels

Eastern Kentucky was a member of the Ohio Valley Conference.
5. What is the mascot of Campbellsville University?

Answer: Tigers

Campbellsville University was a member of the NAIA.
6. What is the mascot of Centre College?

Answer: Colonels

Like Eastern Kentucky, Centre College is named the Colonels.
7. What is the mascot of Western Kentucky University?

Answer: Hilltoppers

Western Kentucky's basketball team made an impressive run throughout the 2001-2002 regular season, and ended with a #9 seeding in the tournament.
8. What is the mascot of Northern Kentucky University?

Answer: Norse

Northern Kentucky University was an NCAA Division II member in the Great Lakes Valley Conference.
9. What is the mascot of Kentucky Wesleyan College?

Answer: Panthers

Kentucky Wesleyan went to six straight NCAA Division II title games.
10. What is the mascot of Morehead State?

Answer: Eagles

Morehead State was a member of the Ohio Valley Conference.
11. What is the mascot of Georgetown College?

Answer: Tigers

Georgetown College was located in the Mid-South Conference of the NAIA.
12. What is the mascot of Cumberland College?

Answer: Patriots

Along with Georgetown College, Cumberland was located in the Mid-South Conference of the NAIA.
13. What is the mascot of Pikeville College?

Answer: Bears

Pikeville, like Georgetown and Cumberland, was located in the NAIA in the Mid-South Conference.
14. What is the mascot of the University of Louisville?

Answer: Cardinals

Louisville's men's basketball team appeared in the 2003 tournament as a #4 seed and lost in the second round to Butler.
15. What is the mascot of Thomas More College?

Answer: Saints

The 2003 Saints went 33-10, losing in the Division III tournament to Christopher Newport in the South Regional final.
Source: Author illiniman14

This quiz was reviewed by FunTrivia editor Nightmare before going online.
Any errors found in FunTrivia content are routinely corrected through our feedback system.
4/21/2024, Copyright 2024 FunTrivia, Inc. - Report an Error / Contact Us