FREE! Click here to Join FunTrivia. Thousands of games, quizzes, and lots more!
Quiz about Division I  College Nicknames 1
Quiz about Division I  College Nicknames 1

Division I College Nicknames [1] Quiz


This quiz will test your knowledge on some Division I college nicknames.

A multiple-choice quiz by jj137. Estimated time: 2 mins.
  1. Home
  2. »
  3. Quizzes
  4. »
  5. Sports Trivia
  6. »
  7. College Sports
  8. »
  9. College Nicknames

Author
jj137
Time
2 mins
Type
Multiple Choice
Quiz #
262,496
Updated
Dec 03 21
# Qns
10
Difficulty
Easy
Avg Score
9 / 10
Plays
1775
Last 3 plays: Guest 38 (9/10), Guest 24 (9/10), realmccoy72 (10/10).
- -
Question 1 of 10
1. The University of Kentucky is in Lexington, Kentucky. By what nickname do they go by? Hint


Question 2 of 10
2. The University of Michigan resides in Ann Arbor, Michigan. What is their nickname? Hint


Question 3 of 10
3. Ohio State University goes by what nickname? Hint


Question 4 of 10
4. University of North Carolina at Chapel Hill goes by what nickname? Hint


Question 5 of 10
5. Indiana University goes by what nickname? Hint


Question 6 of 10
6. Michigan State University goes by what nickname? Hint


Question 7 of 10
7. University of Oregon is noted for their numerous uniforms in football. But do you know what their nickname is? Hint


Question 8 of 10
8. University of Notre Dame is located in South Bend, Indiana. What nickname is theirs? Hint


Question 9 of 10
9. University of Connecticut goes by what nickname? Hint


Question 10 of 10
10. Bethune-Cookman University, located in Daytona Beach, Florida, goes by which nickname? Hint



(Optional) Create a Free FunTrivia ID to save the points you are about to earn:

arrow Select a User ID:
arrow Choose a Password:
arrow Your Email:




Most Recent Scores
Apr 10 2024 : Guest 38: 9/10
Mar 15 2024 : Guest 24: 9/10
Mar 12 2024 : realmccoy72: 10/10

Score Distribution

quiz
Quiz Answer Key and Fun Facts
1. The University of Kentucky is in Lexington, Kentucky. By what nickname do they go by?

Answer: Wildcats

The University of Kentucky was founded in 1865. Their colors are blue and white.
2. The University of Michigan resides in Ann Arbor, Michigan. What is their nickname?

Answer: Wolverines

The University of Michigan was founded in 1817. Their colors are maize and blue.
3. Ohio State University goes by what nickname?

Answer: Buckeyes

Ohio State University was founded in 1870. Their mascot is Brutus the Buckeye and their colors are scarlet and gray.
4. University of North Carolina at Chapel Hill goes by what nickname?

Answer: Tar Heels

University of North Carolina's mascot is Rameses the Ram. University of North Carolina was established in 1789.
5. Indiana University goes by what nickname?

Answer: Hoosiers

Indiana University was established in 1820. They are located in Bloomington, Indiana.
6. Michigan State University goes by what nickname?

Answer: Spartans

Michigan State University was established in 1855. Their colors are green and white. Their mascot is Sparty.
7. University of Oregon is noted for their numerous uniforms in football. But do you know what their nickname is?

Answer: Ducks

University of Oregon was established in 1876. They are located in Eugene, Oregon. Their mascot is the Fighting Duck.
8. University of Notre Dame is located in South Bend, Indiana. What nickname is theirs?

Answer: Fighting Irish

University of Notre Dame is a private school that was established in 1842. Notre Dame Stadium (football) is one of the most famous college football stadiums in history.
9. University of Connecticut goes by what nickname?

Answer: Huskies

The University of Connecticut was established in 1881. They are located in Storrs, Connecticut. Their school colors are navy and white.
10. Bethune-Cookman University, located in Daytona Beach, Florida, goes by which nickname?

Answer: Wildcats

Bethune-Cookman University was established in 1904. Their colors are maroon and gold. It is a private Methodist school with the motto, "Enter to learn, depart to serve."
Source: Author jj137

This quiz was reviewed by FunTrivia editor Nightmare before going online.
Any errors found in FunTrivia content are routinely corrected through our feedback system.
4/13/2024, Copyright 2024 FunTrivia, Inc. - Report an Error / Contact Us