FREE! Click here to Join FunTrivia. Thousands of games, quizzes, and lots more!
Quiz about Bobby Hebert
Quiz about Bobby Hebert

Bobby Hebert Trivia Quiz


This quiz is about Bobby Hebert.

A multiple-choice quiz by howardstern. Estimated time: 5 mins.
  1. Home
  2. »
  3. Quizzes
  4. »
  5. Sports Trivia
  6. »
  7. NFL Players
  8. »
  9. NFL Players E-K

Author
howardstern
Time
5 mins
Type
Multiple Choice
Quiz #
7,466
Updated
Dec 03 21
# Qns
10
Difficulty
Difficult
Avg Score
5 / 10
Plays
528
- -
Question 1 of 10
1. In what year was Bobby Hebert born? Hint


Question 2 of 10
2. He took the Saints to the playoffs for the first time in which year? Hint


Question 3 of 10
3. What year did Bobby Hebert go to Pro Bowl? Hint


Question 4 of 10
4. What team did Bobby play when he came in for the first time as a Falcon? Hint


Question 5 of 10
5. How did Bobby score his first NFL touchdown?

Answer: (One Word)
Question 6 of 10
6. What was Bobby's jersey number in high school? Hint


Question 7 of 10
7. What college did Bobby attend? Hint


Question 8 of 10
8. What was Bobby's rookie year in the NFL? Hint


Question 9 of 10
9. What league did Bobby play for in 1983? Hint


Question 10 of 10
10. What was Bobby's nickname? Hint



(Optional) Create a Free FunTrivia ID to save the points you are about to earn:

arrow Select a User ID:
arrow Choose a Password:
arrow Your Email:




Quiz Answer Key and Fun Facts
1. In what year was Bobby Hebert born?

Answer: 1960

Born November 19th, 1960.
2. He took the Saints to the playoffs for the first time in which year?

Answer: 1987

1987, 1991, 1992 were the years he took them to the playoffs.
3. What year did Bobby Hebert go to Pro Bowl?

Answer: 1994

4. What team did Bobby play when he came in for the first time as a Falcon?

Answer: Saints

5. How did Bobby score his first NFL touchdown?

Answer: catch

6. What was Bobby's jersey number in high school?

Answer: 11

7. What college did Bobby attend?

Answer: N.W. State

North Western State of Louisiana.
8. What was Bobby's rookie year in the NFL?

Answer: 1985

9. What league did Bobby play for in 1983?

Answer: U.S.F.L.

10. What was Bobby's nickname?

Answer: The Cajun Cannon

Source: Author howardstern

This quiz was reviewed by FunTrivia editor gtho4 before going online.
Any errors found in FunTrivia content are routinely corrected through our feedback system.
Related Quizzes
1. Bo Jackson Easier
2. Maurice Jones-Drew Tough
3. Jim Kelly Tough
4. Marvin Harrison Average
5. Eddie George Tough
6. Doug Flutie - The Magic Man Average
7. Jim Kleinsasser Difficult
8. Special Day NFL Players Average
9. NFLs International Tastes Average
10. Bobbing for Footballs? Average
11. Who Am I? [2] Average
12. Jacks of All Cleats Average

6/14/2024, Copyright 2024 FunTrivia, Inc. - Report an Error / Contact Us