FREE! Click here to Join FunTrivia. Thousands of games, quizzes, and lots more!
Quiz about Football Chants and Songs UK
Quiz about Football Chants and Songs UK

Football Chants and Songs UK Trivia Quiz


Every football club loves a good sing song. How many well known chants and songs do you know?

A multiple-choice quiz by hollyoaksfan. Estimated time: 4 mins.
  1. Home
  2. »
  3. Quizzes
  4. »
  5. Sports Trivia
  6. »
  7. UK Football Teams
  8. »
  9. Nicknames & Mascots

Author
hollyoaksfan
Time
4 mins
Type
Multiple Choice
Quiz #
249,949
Updated
Dec 03 21
# Qns
10
Difficulty
Average
Avg Score
8 / 10
Plays
2344
Awards
Top 35% Quiz
- -
Question 1 of 10
1. The "Fields of Anthenry" was a song associated with which international side in 2000? Hint


Question 2 of 10
2. Which English Premier League team in 2006, sang a variation of the song "Fields of Athenry"? Hint


Question 3 of 10
3. "Blue Moon" was sung by which team in 1990? Hint


Question 4 of 10
4. "Marching on Together" was the Anthem of which English football club in 1990? Hint


Question 5 of 10
5. "You'll Never Walk Alone" was sung by Liverpool, but which Scottish club also used it at their club in 2006? Hint


Question 6 of 10
6. "I'm Forever Blowing Bubbles" would be heard by the fans at which 2006 London gound? Hint


Question 7 of 10
7. You're not __________ any more?

Answer: (One word only (Seven letters))
Question 8 of 10
8. "Three Lions on the Shirt", the song released about the England national team was sung by which popular duo on 20th May 1996? Hint


Question 9 of 10
9. "The Soldiers Song" was the national anthem of Wales, which was always sung before international games in 1960.


Question 10 of 10
10. "Men of Harlech" was sung by which 1970 football club? Hint



(Optional) Create a Free FunTrivia ID to save the points you are about to earn:

arrow Select a User ID:
arrow Choose a Password:
arrow Your Email:




Quiz Answer Key and Fun Facts
1. The "Fields of Anthenry" was a song associated with which international side in 2000?

Answer: Republic of Ireland

"Fields of Athenry" was sung by the Irish national team and was also sung at Irish football and rugby matches. It was a song based on the famine of Ireland and was recorded first by singer Danny Doyle.
2. Which English Premier League team in 2006, sang a variation of the song "Fields of Athenry"?

Answer: Liverpool

Liverpool sang the song changing athenry to Anfield Road, in reference to the stadium Anfield. It was to tell people of the stadium's great history.
3. "Blue Moon" was sung by which team in 1990?

Answer: Manchester City

The fans at Manchester City sang this popular song that appeared in the movie "Grease".
4. "Marching on Together" was the Anthem of which English football club in 1990?

Answer: Leeds United

"Marching on Together" is a song about Leeds United. The lyrics are:

Here we go with Leeds United
We're gonna give the boys a hand
Stand up and sing for Leeds United
They are the greatest in the land

Every day, we're all gonna say
We love you Leeds! Leeds! Leeds!
Everywhere, we're gonna be there
We love you Leeds! Leeds! Leeds!

Its also sung by the fans of both Leeds rugby union and rugby league teams.
5. "You'll Never Walk Alone" was sung by Liverpool, but which Scottish club also used it at their club in 2006?

Answer: Celtic

Celtic also sang "You'll Never Walk Alone", at their ground Celtic park. The crowd at both Liverpool and Celtic are often seen holding scarfs when singing this particular song.
6. "I'm Forever Blowing Bubbles" would be heard by the fans at which 2006 London gound?

Answer: Upton park

"I'm Forever Blowing Bubbles was the song sung by West Ham United fans at Upton Park in London.
7. You're not __________ any more?

Answer: singing

Your not singing anymore is usually sung at fans who have stopped singing, usually because the opposition has scored a goal.
8. "Three Lions on the Shirt", the song released about the England national team was sung by which popular duo on 20th May 1996?

Answer: Baddiel and Skinner

TV hosts Baddiel and Skinner, released the song with the band the lightning seeds in 1996, in time for Englands Euro '06 campaign.
9. "The Soldiers Song" was the national anthem of Wales, which was always sung before international games in 1960.

Answer: False

"The Soldiers Song" is the national anthem of the Republic of Ireland, sung before international games that take place at Croke Park after the team's move there in 2006.
10. "Men of Harlech" was sung by which 1970 football club?

Answer: Cardiff City

"Men of Harlech" is a traditional Welsh tune and is sung before the matches of Cardiff City at Ninian Park, their home ground.
Source: Author hollyoaksfan

This quiz was reviewed by FunTrivia editor Nightmare before going online.
Any errors found in FunTrivia content are routinely corrected through our feedback system.
5/30/2024, Copyright 2024 FunTrivia, Inc. - Report an Error / Contact Us