FREE! Click here to Join FunTrivia. Thousands of games, quizzes, and lots more!
Quiz about Ken Griffey Jr
Quiz about Ken Griffey Jr

Ken Griffey Jr Trivia Quiz


See if you know much about Ken Griffey Junior.

A multiple-choice quiz by griffey1011. Estimated time: 4 mins.
  1. Home
  2. »
  3. Quizzes
  4. »
  5. Sports Trivia
  6. »
  7. MLB Players E-K
  8. »
  9. Ken Griffey Jr.

Author
griffey1011
Time
4 mins
Type
Multiple Choice
Quiz #
35,954
Updated
Dec 03 21
# Qns
20
Difficulty
Tough
Avg Score
12 / 20
Plays
1243
- -
Question 1 of 20
1. In which Pennsylvania town was Ken Griffey Jr. born? Hint


Question 2 of 20
2. Griffey Junior and Griffey Senior: which of these statements are not true? Hint


Question 3 of 20
3. What team did both Griffey Junior and Griffey Senior play for at the same time (both as actual players)? Hint


Question 4 of 20
4. What was Ken's first name at birth? Hint


Question 5 of 20
5. How many MVPs awards has Griffey won in his career? Hint


Question 6 of 20
6. What year was Griffey drafted? Hint


Question 7 of 20
7. How many homeruns did Griffey hit the first year he played with the Reds? Hint


Question 8 of 20
8. What did Griffey in the last game that was played at the Kingdome? Hint


Question 9 of 20
9. Which of these milestones has Griffey not accomplished? Hint


Question 10 of 20
10. Which of these did Griffey receive in his first year with the Reds? Hint


Question 11 of 20
11. What month was Griffey born in? Hint


Question 12 of 20
12. Which of these active players was not among the All-Century Team with Griffey? Hint


Question 13 of 20
13. How many Homerun Derbys did Ken Griffey Jr. win? Hint


Question 14 of 20
14. Which of these was not a location where Griffey won a Homerun Derby? Hint


Question 15 of 20
15. Who did Griffey lose to in the 2000 Homerun Derby? Hint


Question 16 of 20
16. Which of these is Griffey allergic to? Hint


Question 17 of 20
17. According to an article in Sports Illustrated For Kids, what was Ken's favorite birthday present? Hint


Question 18 of 20
18. Referring to question 17, who also recieved one of these as a present? Hint


Question 19 of 20
19. Which baseball card maker produced Griffey's most expensive rookie card? Hint


Question 20 of 20
20. What was Griffey's rookie year? Hint



(Optional) Create a Free FunTrivia ID to save the points you are about to earn:

arrow Select a User ID:
arrow Choose a Password:
arrow Your Email:




Most Recent Scores
May 22 2024 : Guest 159: 9/20
May 11 2024 : Guest 160: 16/20

Score Distribution

quiz
Quiz Answer Key and Fun Facts
1. In which Pennsylvania town was Ken Griffey Jr. born?

Answer: Donora

2. Griffey Junior and Griffey Senior: which of these statements are not true?

Answer: Jr. has more World Series rings

Griffey Jr. has yet to receive a World Series ring (unlike his father).
3. What team did both Griffey Junior and Griffey Senior play for at the same time (both as actual players)?

Answer: Mariners

They both played the outfield together.
4. What was Ken's first name at birth?

Answer: George

5. How many MVPs awards has Griffey won in his career?

Answer: 1

6. What year was Griffey drafted?

Answer: 1987

7. How many homeruns did Griffey hit the first year he played with the Reds?

Answer: 40

8. What did Griffey in the last game that was played at the Kingdome?

Answer: Hit a homerun

9. Which of these milestones has Griffey not accomplished?

Answer: 650 home runs

10. Which of these did Griffey receive in his first year with the Reds?

Answer: None of these

11. What month was Griffey born in?

Answer: November

12. Which of these active players was not among the All-Century Team with Griffey?

Answer: Sammy Sosa

13. How many Homerun Derbys did Ken Griffey Jr. win?

Answer: 3

14. Which of these was not a location where Griffey won a Homerun Derby?

Answer: Seattle

15. Who did Griffey lose to in the 2000 Homerun Derby?

Answer: Sammy Sosa

16. Which of these is Griffey allergic to?

Answer: Chocolate

17. According to an article in Sports Illustrated For Kids, what was Ken's favorite birthday present?

Answer: Dirt Bike

18. Referring to question 17, who also recieved one of these as a present?

Answer: Brother

19. Which baseball card maker produced Griffey's most expensive rookie card?

Answer: Upper Deck

20. What was Griffey's rookie year?

Answer: 1989

Source: Author griffey1011

This quiz was reviewed by FunTrivia editor gtho4 before going online.
Any errors found in FunTrivia content are routinely corrected through our feedback system.
Related Quizzes
1. Ken Griffey Jr. Tough
2. Special K Easier
3. What the F Average
4. What the H? Easier
5. Gee Whiz! Average
6. Memories of Mark Fidrych Average
7. Michael Jordan - Baseball Star Average
8. The Big Unit: Randy Johnson Average
9. The Life of Joe Jackson Average
10. The Great Lou Gehrig Average
11. Carlton Fisk Average
12. Kirk Gibson: Restoring the Roar! Tough

5/25/2024, Copyright 2024 FunTrivia, Inc. - Report an Error / Contact Us