Quiz about Muskegon Fury in 200102
Quiz about Muskegon Fury in 200102

Muskegon Fury in 2001-02 Trivia Quiz


Questions about the Colonial Cup Champions and best team in the UHL, Muskegon Fury! Most questions are from the 2001-2002 season.

A multiple-choice quiz by LPAngel55. Estimated time: 4 mins.
  1. Home
  2. »
  3. Quizzes
  4. »
  5. Sports Trivia
  6. »
  7. Other Leagues
  8. »
  9. United Hockey League

Author
LPAngel55
Time
4 mins
Type
Multiple Choice
Quiz #
86,642
Updated
Dec 03 21
# Qns
15
Difficulty
Average
Avg Score
11 / 15
Plays
174
This quiz has 2 formats: you can play it as a or as shown below.
Scroll down to the bottom for the answer key.
1. What Fury player came back during the 2001-02 year after playing for a different team in Texas briefly? Hint

Rob Hutson
Robin Bouchard
Sylvain Daigle
Todd Robinson

2. Who scored the game winning, tie breaking, goal in overtime to win the Colonial Cup for the Fury in the 2001-02 season? Hint

Todd Robinson
Brant Blackened
Andrew Luciuk
Mike Bayrack

3. Who wore the number 25 in season 2001-02? Hint

Dan Myre
Rob Hutson
Steve MacIntyre
Andrew Luciuk

4. What was Robin Bouchard's nickname? Hint

Roamin' Robin
Rollin' Robin
Bombin' Bouchard
Rockin' Robin

5. What is Andrew Luciuk's nickname?

Answer: ( One Word)
6. Dan Myre was what number? Hint

23
8
10
11

7. Brant Blackened was what number? Hint

9
55
33
6

8. Who was the backup goaltender in season 2001-02? Hint

Mark Vilneff
Sylvain Daigle
Michael Lanicek
Derek Landmesser

9. What position did Mike Bayrack play? Hint

Left Wing
Center
Right Wing
Defense

10. Who did the Fury face in the Colonial Cup Finals and beat? Hint

Flint Generals
Elmira Jackals
Fort Wayne Komets
Rockford Ice Hogs

11. What number was defenseman Mark Vilneff? Hint

4
20
8
3

12. Who was the Fury coach for 2001-2002 (he's played in the NHL)?

Answer: ( Two words, or just surname)
13. What position did Rustyn Dolyny (#18) play? Hint

Goaltender
Center
Right Wing
Left Wing

14. Robin Bouchard signed a contract to play with the Fury for at least 2 more years?

True
False

15. Defenseman Jeff Lukasak was what number? Hint

8
7
4
2


(Optional) Create a Free FunTrivia ID to save the points you are about to earn:

arrow Select a User ID:
arrow Choose a Password:
arrow Your Email:




Quiz Answer Key and Fun Facts
1. What Fury player came back during the 2001-02 year after playing for a different team in Texas briefly?

Answer: Robin Bouchard

Bouchard's return proved good. After he came back the Fury really started to pick up the pace: they might not of won the Colonial Cup if it wasn't for him.
2. Who scored the game winning, tie breaking, goal in overtime to win the Colonial Cup for the Fury in the 2001-02 season?

Answer: Todd Robinson

After almost 4 and a half hours, Todd Robinson broke away and put the puck right above Christian Souce's shoulder. I was there to see it!
3. Who wore the number 25 in season 2001-02?

Answer: Andrew Luciuk

Left Winger Andrew Luciuk was the #25!
4. What was Robin Bouchard's nickname?

Answer: Rockin' Robin

Bouchard is also called the gun slingin' king and Bouch, but this is his most famous nickname.
5. What is Andrew Luciuk's nickname?

Answer: Lucky Luciuk

Andrew "Lucky" Luciuk had a really good year in the 01-02 season. He had more goals than center Todd Robinson.
6. Dan Myre was what number?

Answer: 11

Dan Myre (#11) was a good asset to our team in the 01-02 season. He really stepped up.
7. Brant Blackened was what number?

Answer: 33

Brant Blackened was a major scorer for us. He was awesome!
8. Who was the backup goaltender in season 2001-02?

Answer: Michael Lanicek

Micheal Lanicek didn't really get to play much during this season, but when he did, he made us proud. Unfortunately he went to Port Huron in the off-season.
9. What position did Mike Bayrack play?

Answer: Center

Mike Bayrack was an awesome player. He won us a lot of face offs.
10. Who did the Fury face in the Colonial Cup Finals and beat?

Answer: Elmira Jackals

Fury played against the Elmira Jackals in the Colonial Cup Finals. They went to game 6 and won it at Walker Arena in front of a sold out crowd in an overtime period.
11. What number was defenseman Mark Vilneff?

Answer: 3

Defenseman Mark Vilneff did awesome in our penalty killers. One of the reasons we won was because of our defenseman like Mark.
12. Who was the Fury coach for 2001-2002 (he's played in the NHL)?

Answer: Danton Cole

Danton Cole used to play for the Chicago Blackhawks. He left in the off-season to coach an IHL team.
13. What position did Rustyn Dolyny (#18) play?

Answer: Right Wing

Rustyn also shared this position with Robin Bouchard. This was Rustyn's first year with the Fury and he did awesome. He was one of our best players.
14. Robin Bouchard signed a contract to play with the Fury for at least 2 more years?

Answer: True

I'm so happy Bouch signed! Along with left wing Andrew Luciuk who signed a 2 year deal.
15. Defenseman Jeff Lukasak was what number?

Answer: 7

Jeff Lukasak did very well for the Fury.
Source: Author LPAngel55

This quiz was reviewed by FunTrivia editor gtho4 before going online.
Any errors found in FunTrivia content are routinely corrected through our feedback system.
1/28/2023, Copyright 2023 FunTrivia, Inc. - Report an Error / Contact Us