FREE! Click here to Join FunTrivia. Thousands of games, quizzes, and lots more!
Quiz about OneClub Players in UK Football
Quiz about OneClub Players in UK Football

One-Club Players in UK Football Quiz


Match the player with his club. A player is eligible with a minimum of 15 years and 500 League games at his club, but does not include any loan spells.

A matching quiz by zambesi. Estimated time: 3 mins.
  1. Home
  2. »
  3. Quizzes
  4. »
  5. Sports Trivia
  6. »
  7. UK
  8. »
  9. UK Football Players

Author
zambesi
Time
3 mins
Type
Match Quiz
Quiz #
380,506
Updated
Dec 03 21
# Qns
10
Difficulty
Easy
Avg Score
9 / 10
Plays
388
(a) Drag-and-drop from the right to the left, or (b) click on a right side answer box and then on a left side box to move it.
QuestionsChoices
1. Tony Adams won 13 trophies with this London club.   
  Charlton Athletic
2. Jack Charlton was also a World Cup winner.   
  Blackpool
3. Jimmy Armfield played 569 games for this Lancashire seaside club.   
  Swansea City
4. Bob McKinlay played for 20 years for this East Midlands club.   
  Nottingham Forest
5. Tim Williamson played over 600 games for this North Yorkshire club.   
  Macclesfield
6. John Askey played for this Cheshire club known as "The Silkmen".   
  Arsenal
7. Sam Bartram played for this club that is in the Royal Borough of Greenwich.   
  Leeds United
8. Bill Foulkes survived a major air disaster in 1958.   
  Middlesbrough
9. Jackie Campbell played for this Glasgow club.   
  Manchester United
10. Herbie Williams played for 17 years for this Welsh club.   
  Partick Thistle





Select each answer

1. Tony Adams won 13 trophies with this London club.
2. Jack Charlton was also a World Cup winner.
3. Jimmy Armfield played 569 games for this Lancashire seaside club.
4. Bob McKinlay played for 20 years for this East Midlands club.
5. Tim Williamson played over 600 games for this North Yorkshire club.
6. John Askey played for this Cheshire club known as "The Silkmen".
7. Sam Bartram played for this club that is in the Royal Borough of Greenwich.
8. Bill Foulkes survived a major air disaster in 1958.
9. Jackie Campbell played for this Glasgow club.
10. Herbie Williams played for 17 years for this Welsh club.

Quiz Answer Key and Fun Facts
1. Tony Adams won 13 trophies with this London club.

Answer: Arsenal

Tony Adams spent 19 years and played over 500 games for Arsenal (1983-2002). He won 4 top flight division titles, 3 FA Cups, 2 Football League Cups, 1 EUFA Cup and 3 Community Shields. He represented England on 66 occasions.
2. Jack Charlton was also a World Cup winner.

Answer: Leeds United

Jack Charlton spent 21 years and played over 600 games for Leeds United (1952-193). He was a World Cup winner with England in 1966.
3. Jimmy Armfield played 569 games for this Lancashire seaside club.

Answer: Blackpool

Played for 17 years for Blackpool and accumulated 569 games for the club (1954-1971). He represented England on 43 occasions.
4. Bob McKinlay played for 20 years for this East Midlands club.

Answer: Nottingham Forest

Bob McKinlay was a Scottish centre half who spent 20 years and played over 600 games for Nottingham Forest (1951-1971).
5. Tim Williamson played over 600 games for this North Yorkshire club.

Answer: Middlesbrough

Tim Williamson was a goalkeeper and spent 21 years and played over 600 games for Middlesbrough (1902-1923). He represented England on 7 occasions.
6. John Askey played for this Cheshire club known as "The Silkmen".

Answer: Macclesfield

John Askey spent his entire career (1984-2003) with Macclesfield playing near 700 games in total.
7. Sam Bartram played for this club that is in the Royal Borough of Greenwich.

Answer: Charlton Athletic

Sam Bartram was a player and manager. In his 22 years with Charlton Athletic he played nearly 600 games (1934-1956). He won the FA Cup in 1947.
8. Bill Foulkes survived a major air disaster in 1958.

Answer: Manchester United

Bill Foulkes spent 18 years and accumulated 688 games for United (1951-1970).
He helped the club to 4 First Division titles, 1 FA Cup and 1 European Cup.
9. Jackie Campbell played for this Glasgow club.

Answer: Partick Thistle

Jackie Campbell of Scotland played his entire career (1963-1982) at Partick Thistle and made 579 appearances for the club.
10. Herbie Williams played for 17 years for this Welsh club.

Answer: Swansea City

Herbie Williams played for Swansea City from 1958-1975 accumulating over 500 games. He represented Wales on 3 occasions.
Source: Author zambesi

This quiz was reviewed by FunTrivia editor gtho4 before going online.
Any errors found in FunTrivia content are routinely corrected through our feedback system.
6/25/2024, Copyright 2024 FunTrivia, Inc. - Report an Error / Contact Us