Quiz about Super Bowls
Quiz about Super Bowls

How much do you know about Super Bowls? | Quiz


Here is a quiz about the Super Bowl. I hope you'll enjoy it.

A multiple-choice quiz by Budweiser8. Estimated time: 3 mins.
  1. Home
  2. »
  3. Quizzes
  4. »
  5. Sports Trivia
  6. »
  7. American Football
  8. »
  9. NFL Super Bowl

Author
Budweiser8
Time
3 mins
Type
Multiple Choice
Quiz #
167,984
Updated
Dec 03 21
# Qns
10
Difficulty
Average
Avg Score
6 / 10
Plays
790
This quiz has 2 formats: you can play it as a or as shown below.
Scroll down to the bottom for the answer key.
1. Which Washington Redskins quarterback did NOT win a Super Bowl? Hint

Joe Theismann
Mark Rypien
Doug Williams
Billy Kilmer

2. Did Jerry Rice play in Super Bowl XIX?

Yes
No

3. In Super Bowl XXII, how many points did the Washington Redskins score in the second quarter? Hint

35
28
42
21

4. How many turnovers did the Buffalo Bills have in Super Bowl XXVII against the Cowboys? Hint

six
nine
three
one

5. Who scored the first touchdown in Super Bowl XVIII? Hint

John Riggins, Redskins
Joe Washington, Redskins
Marcus Allen, Raiders
Derrick Jensen, Raiders

6. Who was the MVP of Super Bowl V? Hint

Chuck Howley, Cowboys
Earl Morrall, Colts
Jim O'Brien, Colts
Bob Lilly, Cowboys

7. Who was the starting quarterback for the Broncos in Super Bowl XII? Hint

Gary Kubiak
Norris Weese
Craig Morton
John Elway

8. What stadium hosted Super Bowl XXXIII? Hint

Tampa Stadium, Tampa
Louisiana Superdome, New Orleans
Qualcomm Staduim, San Diego
Pro Player Stadium, Miami

9. Which Stadium hosted Super Bowls XI, XIV, XVII, XXI, and XXVII? Hint

Rose Bowl, Pasadena
Georgia Dome, Atlanta
Los Angeles Memorial Coliseum
Metrodome, Minnesota

10. What was the final score in Superbowl XXXV? Hint

Ravens 34, Giants 7
Ravens 24, Giants 21
Ravens 14, Giants 10
Ravens 20, Giants 16


(Optional) Create a Free FunTrivia ID to save the points you are about to earn:

arrow Select a User ID:
arrow Choose a Password:
arrow Your Email:




Quiz Answer Key and Fun Facts
1. Which Washington Redskins quarterback did NOT win a Super Bowl?

Answer: Billy Kilmer

Kilmer was the starting quarterback for the Redskins in Super Bowl VII, but the Redskins lost to the Miami Dolphins 14-7.
2. Did Jerry Rice play in Super Bowl XIX?

Answer: No

Jerry Rice was drafted in 1985 out of Mississippi Valley State.
3. In Super Bowl XXII, how many points did the Washington Redskins score in the second quarter?

Answer: 35

The Redskins won the game over the Denver Broncos, 42-10.
4. How many turnovers did the Buffalo Bills have in Super Bowl XXVII against the Cowboys?

Answer: nine

The Cowboys defeated the Bills in Super Bowl XXVII, 52-17.
5. Who scored the first touchdown in Super Bowl XVIII?

Answer: Derrick Jensen, Raiders

Derrick Jensen blocked a Redskin Punt and scored a touchdown, the Raiders won the game, 38-9.
6. Who was the MVP of Super Bowl V?

Answer: Chuck Howley, Cowboys

But the Cowboys lost to the Baltimore Colts on a Jim O'Brien game-winning field goal in Super Bowl V, 16-13.
7. Who was the starting quarterback for the Broncos in Super Bowl XII?

Answer: Craig Morton

The Broncos lost to the Cowboys in Super Bowl XII at the Louisiana Superdome.
8. What stadium hosted Super Bowl XXXIII?

Answer: Pro Player Stadium, Miami

The Denver Broncos won Super Bowl XXXIII.
9. Which Stadium hosted Super Bowls XI, XIV, XVII, XXI, and XXVII?

Answer: Rose Bowl, Pasadena

The Rose Bowl is located in Pasadena, California.
10. What was the final score in Superbowl XXXV?

Answer: Ravens 34, Giants 7

Ray Lewis won the MVP award that night.
Source: Author Budweiser8

This quiz was reviewed by FunTrivia editor Nightmare before going online.
Any errors found in FunTrivia content are routinely corrected through our feedback system.
Most Recent Scores
Jan 08 2023 : hipsterjc: 0/10
Dec 26 2022 : Guest 98: 8/10

Score Distribution

quiz
2/6/2023, Copyright 2023 FunTrivia, Inc. - Report an Error / Contact Us