FREE! Click here to Join FunTrivia. Thousands of games, quizzes, and lots more!
Quiz about U of A Player Association
Quiz about U of A Player Association

U of A Player Association Trivia Quiz


This is a quiz about Player association from players that played for the University of Arkansas. Good Luck.

A multiple-choice quiz by bomis_bro. Estimated time: 5 mins.
  1. Home
  2. »
  3. Quizzes
  4. »
  5. Sports Trivia
  6. »
  7. NCAA Football
  8. »
  9. Arkansas Razorbacks

Author
bomis_bro
Time
5 mins
Type
Multiple Choice
Quiz #
100,428
Updated
Dec 03 21
# Qns
10
Difficulty
Tough
Avg Score
6 / 10
Plays
525
- -
Question 1 of 10
1. Who caught the reception from Barry Lunney in 1995 to defeat Alabama? Hint


Question 2 of 10
2. In a record setting 7 overtime game against Ole Miss, what two Arkansas players stopped Doug Zeigler on the 2-Point conversion to tie the ball game? Hint


Question 3 of 10
3. Boo Williams spend his entire collegiate career at the University of Arkansas?


Question 4 of 10
4. In 1995, Arkansas' surprise run at the SEC West title came to a loss in the SEC Title game with a 34-3 loss against Florida. What bowl game did Arkansas go to after this game? Hint


Question 5 of 10
5. In the 1999 season, Cedric Cobbs broke what record? Hint


Question 6 of 10
6. Who was the first Freshman to lead the Razorback in tackles? Hint


Question 7 of 10
7. Which team is the last non-SEC team to defeat Arkansas during the regular season? Hint


Question 8 of 10
8. Arkansas plays at two different sites, Fayetteville and Little Rock, Arkansas. Houston Nutt was undefeated in Little Rock from 1998 to the 2001 season. Which team was the last to defeat Arkansas in Little Rock? Hint


Question 9 of 10
9. In the 2000 game with LSU, what Razorback intercepted a Josh Booty pass and returned it for a touchdown in the first quarter of the game? Hint


Question 10 of 10
10. In the redemption game in 1999 vs. Tennessee after the Stoerner Fumble, Stoerner hooked up with what WR for the game-winning touchdown in the back of the endzone? Hint



(Optional) Create a Free FunTrivia ID to save the points you are about to earn:

arrow Select a User ID:
arrow Choose a Password:
arrow Your Email:




Quiz Answer Key and Fun Facts
1. Who caught the reception from Barry Lunney in 1995 to defeat Alabama?

Answer: J.J. Meadors

Meadors caught the pass from Lunny on 4th down in the endzone for a 20-19 win.
2. In a record setting 7 overtime game against Ole Miss, what two Arkansas players stopped Doug Zeigler on the 2-Point conversion to tie the ball game?

Answer: Ken Hamlin & Jermaine Petty

The exciting game was ended on a stop by Ken Hamlin and Jermaine Petty on the two yard line.
3. Boo Williams spend his entire collegiate career at the University of Arkansas?

Answer: False

Boo Williams was a Junior College transfer. He originally committed to the University of Florida State but went to a JUCO. Boo came to Arkansas with 2 years left. After that, he played tight end for the New Orleans Saints.
4. In 1995, Arkansas' surprise run at the SEC West title came to a loss in the SEC Title game with a 34-3 loss against Florida. What bowl game did Arkansas go to after this game?

Answer: Carquest Bowl

Arkansas accepted the invite to the Carquest Bowl against North Carolina. Arkansas would go on to lose the game by a score of 20-10.
5. In the 1999 season, Cedric Cobbs broke what record?

Answer: Most Season Rushing Yards by a Freshman

Cedric Cobbs rushed for over 600 yards in route to the most by a Freshman Razorback tailback. He capped his season with a Cotton Bowl Offensive MVP.
6. Who was the first Freshman to lead the Razorback in tackles?

Answer: Ken Hamlin

In 2000, Ken Hamlin recorded 104 tackles to become the first Freshman to lead the team in tackles. He was the second Razorback to lead the team in tackles (the other being Kennoy Kennedy).
7. Which team is the last non-SEC team to defeat Arkansas during the regular season?

Answer: SMU

In 1996, SMU played Arkansas in Fayetteville, Arkansas, and defeated the Hawgs by the score of 23-10.
8. Arkansas plays at two different sites, Fayetteville and Little Rock, Arkansas. Houston Nutt was undefeated in Little Rock from 1998 to the 2001 season. Which team was the last to defeat Arkansas in Little Rock?

Answer: Tennessee

A 30-22 defeat of Arkansas by Tennesse on November 15, 1997, made the last lost at Little Rock. Arkansas was down by one point when Tennessee drove to score a touchdown to mark the final margin of victory.
9. In the 2000 game with LSU, what Razorback intercepted a Josh Booty pass and returned it for a touchdown in the first quarter of the game?

Answer: Quenton Caver

Quenton Caver intercepted the pass from Booty and returned it for the touchdown in a downpour. Arkansas went on to victory, 14-3.
10. In the redemption game in 1999 vs. Tennessee after the Stoerner Fumble, Stoerner hooked up with what WR for the game-winning touchdown in the back of the endzone?

Answer: Anthony Lucas

Clint Stoerner hit Anthony Lucas in the back of the endzone for the 28-24 win over #3 ranked Tennessee Volunteers.
Source: Author bomis_bro

This quiz was reviewed by FunTrivia editor Nightmare before going online.
Any errors found in FunTrivia content are routinely corrected through our feedback system.
7/23/2024, Copyright 2024 FunTrivia, Inc. - Report an Error / Contact Us