FREE! Click here to Join FunTrivia. Thousands of games, quizzes, and lots more!
Quiz about 1998 Arkansas Razorbacks 2
Quiz about 1998 Arkansas Razorbacks 2

1998 Arkansas Razorbacks [2] Trivia Quiz


This quiz is about the actual games the Razorbacks played in the 1998 season.

A multiple-choice quiz by Hogger Logger. Estimated time: 6 mins.
  1. Home
  2. »
  3. Quizzes
  4. »
  5. Sports Trivia
  6. »
  7. NCAA Football
  8. »
  9. Arkansas Razorbacks

Time
6 mins
Type
Multiple Choice
Quiz #
234,934
Updated
Dec 03 21
# Qns
10
Difficulty
Difficult
Avg Score
5 / 10
Plays
309
- -
Question 1 of 10
1. Who was Arkansas' first victim of the 1998 season? Hint


Question 2 of 10
2. What exciting play happened on the first play from scrimmage against SMU? Hint


Question 3 of 10
3. Who scored the Arkansas first and third touchdowns when the Hogs shellacked Alabama 42-6? Hint


Question 4 of 10
4. Who intercepted Tim Couch's pass in the second half of the Kentucky game, that gave Arkansas the momentum to come from behind and win 27-20? Hint


Question 5 of 10
5. Who caught Clint Stoerner's 49-yard TD pass for the first score of Arkansas' incredible second half rally against South Carolina? Hint


Question 6 of 10
6. Who ran the "Wrap Around Draw" for a 14-yard touchdown against Auburn in the 4th quarter? Hint


Question 7 of 10
7. Who was on the receiving end of Arkansas' first two touchdowns in the freezing rain against Ole Miss? Hint


Question 8 of 10
8. What was the score at halftime of the game against Tennessee? Hint


Question 9 of 10
9. How many touchdowns did Arkansas score in the 41-14 win over LSU in the regular season finale? Hint


Question 10 of 10
10. Who caught the go-ahead touchdown pass from Stoerner in the 4th quarter against Michigan in the Citrus Bowl? Hint



(Optional) Create a Free FunTrivia ID to save the points you are about to earn:

arrow Select a User ID:
arrow Choose a Password:
arrow Your Email:




Quiz Answer Key and Fun Facts
1. Who was Arkansas' first victim of the 1998 season?

Answer: Southwest Louisiana

These four answers represented only two universities. Both of them changed names after the 2000 season. The Hogs defeated USL 38-17.
2. What exciting play happened on the first play from scrimmage against SMU?

Answer: Anthony Lucas caught a TD pass for 88 yards

Arkansas beat SMU 44-17 this night to end a three-year losing streak to the Mustangs.
3. Who scored the Arkansas first and third touchdowns when the Hogs shellacked Alabama 42-6?

Answer: Michael Snowden

Alabama just forgot to cover Michael Snowden on both of these passes. Davenport caught the second TD pass, Loudermilk would be a key element the next week against Kentucky, and Stinson would be important the following week against Memphis.
4. Who intercepted Tim Couch's pass in the second half of the Kentucky game, that gave Arkansas the momentum to come from behind and win 27-20?

Answer: David Barrett

Barrett had several key interceptions in his career at Arkansas. Hale and McDougle were important in the South Carolina game three weeks later.
5. Who caught Clint Stoerner's 49-yard TD pass for the first score of Arkansas' incredible second half rally against South Carolina?

Answer: Michael Williams

Michael Williams gave everybody a heart attack when he almost dropped this easy TD pass. Arkansas was down 21-10 at the time, but came back to win 41-28.
6. Who ran the "Wrap Around Draw" for a 14-yard touchdown against Auburn in the 4th quarter?

Answer: Eric Branch

This trick play enabled Arkansas to come from behind and win 24-21.
7. Who was on the receiving end of Arkansas' first two touchdowns in the freezing rain against Ole Miss?

Answer: Anthony Lucas

Lucas was double-covered on both plays. Arkansas beat Ole Miss 34-0.
8. What was the score at halftime of the game against Tennessee?

Answer: Arkansas 21, Tennessee 10

Arkansas was outscored 18-3 in the second half and lost for the first time of the season 28-24.
9. How many touchdowns did Arkansas score in the 41-14 win over LSU in the regular season finale?

Answer: 5

Arkansas won the "Golden Boot" trophy this day by beating the Tigers.
10. Who caught the go-ahead touchdown pass from Stoerner in the 4th quarter against Michigan in the Citrus Bowl?

Answer: Joe Dean Davenport

Davenport, who was active in the rodeo on the side, would later go on to play for the Indianapolis Colts in the NFL. Arkansas gave the defending National Champions a good game this day but lost 45-31.
Source: Author Hogger Logger

This quiz was reviewed by FunTrivia editor Nightmare before going online.
Any errors found in FunTrivia content are routinely corrected through our feedback system.
6/24/2024, Copyright 2024 FunTrivia, Inc. - Report an Error / Contact Us