FREE! Click here to Join FunTrivia. Thousands of games, quizzes, and lots more!
Quiz about 2001 Arkansas Razorbacks
Quiz about 2001 Arkansas Razorbacks

2001 Arkansas Razorbacks Trivia Quiz


Quiz comes from the 2001 season of the Arkansas Razorbacks.

A multiple-choice quiz by bomis_bro. Estimated time: 6 mins.
  1. Home
  2. »
  3. Quizzes
  4. »
  5. Sports Trivia
  6. »
  7. NCAA Football
  8. »
  9. Arkansas Razorbacks

Author
bomis_bro
Time
6 mins
Type
Multiple Choice
Quiz #
100,435
Updated
Dec 03 21
# Qns
10
Difficulty
Difficult
Avg Score
4 / 10
Plays
701
- -
Question 1 of 10
1. In the season opener vs. UNLV, who was the QB that constructed the drive to defeat UNLV? Hint


Question 2 of 10
2. The first touchdown for Arkansas occured on an interception return for a touchdown by who? Hint


Question 3 of 10
3. What event caused the game vs. Tennessee to be delayed? Hint


Question 4 of 10
4. During the Georgia game, Arkansas tried to gain some momentum on a play by Marvin Jackson. What did he do? Hint


Question 5 of 10
5. During the Auburn game, Matt Jones completed his first pass for a touchdown. Who caught this pass? Hint


Question 6 of 10
6. Jermaine Petty intercepted a pass from Daneil Cobb in the fourth quarter in the game Vs. Auburn for a touchdown to make the final score 42-17. How long was the interception? Hint


Question 7 of 10
7. In the Ole Miss game, which player did NOT rush for 100 yards? Hint


Question 8 of 10
8. Who scored the TD to give Arkansas the lead in the game against Mississippi State? Hint


Question 9 of 10
9. What position did Matt Jones play his first play at Arkansas at? Hint


Question 10 of 10
10. What team was picked up after the cancellation of the games after September 11? Hint



(Optional) Create a Free FunTrivia ID to save the points you are about to earn:

arrow Select a User ID:
arrow Choose a Password:
arrow Your Email:




Quiz Answer Key and Fun Facts
1. In the season opener vs. UNLV, who was the QB that constructed the drive to defeat UNLV?

Answer: Ryan Sorahan

Ryan Sorahan constructed the drive that put Arkansas up 14-10 in a low scoring game on Thursday night on ESPN.
2. The first touchdown for Arkansas occured on an interception return for a touchdown by who?

Answer: Lawrence Richardson

Lawrence Richardson intercepted a pass from Jason Thomas to give Arkansas their first touchdown.
3. What event caused the game vs. Tennessee to be delayed?

Answer: An Approaching Storm

An approaching storm caused a couple delays in game in Fayetteville. Tennessee went on to win by a score of 13-3.
4. During the Georgia game, Arkansas tried to gain some momentum on a play by Marvin Jackson. What did he do?

Answer: Punt Return for a Touchdown

Marvin Jackson returned a punt for a touchdown in the 3rd quarter. This boost of momentum didn't survive as Georgia outlasted Arkansas 34-23.
5. During the Auburn game, Matt Jones completed his first pass for a touchdown. Who caught this pass?

Answer: Richard Smith

Richard Smith caught the touchdown in the back of the endzone from Matt Jones.
6. Jermaine Petty intercepted a pass from Daneil Cobb in the fourth quarter in the game Vs. Auburn for a touchdown to make the final score 42-17. How long was the interception?

Answer: 88

Jermaine Petty returned the interception 88 yards. The Senior Middle Line Backer returned it 88 yards for the score as he had a host of blockers along the way.
7. In the Ole Miss game, which player did NOT rush for 100 yards?

Answer: Fred Talley

Matt Jones rushed for his 100 yards on options and old-fashioned gutsy play making. Cedric Cobbs played like the Cobbs of old and found the end zone on multiple times. Mark Pierce produced points and yards from the full back position. Fred Talley didn't reach that mark in this game.
8. Who scored the TD to give Arkansas the lead in the game against Mississippi State?

Answer: Cedric Cobbs

After a Matt Jones run, Cedric Cobbs scored to put Arkansas in the lead for good.
9. What position did Matt Jones play his first play at Arkansas at?

Answer: Wide Reciever

Matt Jones made his debut at Arkansas as a Wide Reciever. He soon became the option Quarterback for Arkansas.
10. What team was picked up after the cancellation of the games after September 11?

Answer: Weber State

Weber State was the make-up game for the North Texas game being cancelled. Arkansas won handily.
Source: Author bomis_bro

This quiz was reviewed by FunTrivia editor Nightmare before going online.
Any errors found in FunTrivia content are routinely corrected through our feedback system.
6/25/2024, Copyright 2024 FunTrivia, Inc. - Report an Error / Contact Us