Quiz about A Whole Lotta Friends
Quiz about A Whole Lotta Friends

A Whole Lotta "Friends" Trivia Quiz


This is a quiz about my favorite show "Friends"! Hope you have fun taking it. Random questions about all different episodes.

A multiple-choice quiz by dsygrc. Estimated time: 3 mins.
  1. Home
  2. »
  3. Quizzes
  4. »
  5. TV Trivia
  6. »
  7. Television D-G
  8. »
  9. Friends

Author
dsygrc
Time
3 mins
Type
Multiple Choice
Quiz #
113,355
Updated
Dec 03 21
# Qns
10
Difficulty
Average
Avg Score
8 / 10
Plays
11725
Last 3 plays: Guest 69 (10/10), Guest 109 (4/10), Guest 209 (9/10).
This quiz has 2 formats: you can play it as a or as shown below.
Scroll down to the bottom for the answer key.
1. What instrument did Ross want to play at Chandler and Monica's wedding? Hint

clarinet
banjo
electric guitar
bagpipes

2. A member of what band gave Monica a hickey? Hint

"Guns and Roses"
"Metallica"
"Aerosmith"
"Hootie and the Blowfish"

3. What did the candy hearts say that Janice bought for Chandler? Hint

Chan and Jan 4 ever
Channie and Jannie
Janice loves Chandler
Chandler loves Janice

4. How many long-stemmed roses did Ross send Emily? Hint

27
59
15
72

5. What did Ross fall into at Nana's funeral? Hint

a crowd of people at another funeral
coffin
grave
pothole

6. Who spent time in London with Emily that really freaked Ross out? Hint

Gunther
Rachel
Susan
Joey

7. Which friend learned to ride a bike as an adult? Hint

Phoebe
Joey
Ross
Monica

8. Who sat at the kid table at Monica and Chandler's wedding? Hint

Monica's dad
Ross
Rachel
Joey

9. What material did Joey "wear" to an audition to appear to be uncircumsized? Hint

plaster caste
pudding
molding clay
silly putty

10. When Rachel runs out of candy, what does she give the trick-or-treaters? Hint

spoons
Monica's tic tacs
socks
cash


(Optional) Create a Free FunTrivia ID to save the points you are about to earn:

arrow Select a User ID:
arrow Choose a Password:
arrow Your Email:




Quiz Answer Key and Fun Facts
1. What instrument did Ross want to play at Chandler and Monica's wedding?

Answer: bagpipes

Chandler and Monica were sitting discussing the wedding and they hear a sound that Chandler describes as "the dying cat parade", only to find out it is Ross. He's planning to play the bagpipes at their wedding reception. The song he picked- "Celebration".
2. A member of what band gave Monica a hickey?

Answer: "Hootie and the Blowfish"

When Ross, Chandler, and Monica go to a Hootie and the Blowfish concert, Monica meets up with Stevie Fisher (a boy she used to babysit). Well, it turns out that Stevie is lawyer and his firm represents the band. Monica and the guys end up at a party with the band and well, the rest is history.
3. What did the candy hearts say that Janice bought for Chandler?

Answer: Chan and Jan 4 ever

Janice give these to Chandler on Valentine's day, right before he breaks up with her for the THIRD time.
4. How many long-stemmed roses did Ross send Emily?

Answer: 72

72- one for everyday he has loved her. After he majorly screws up and the wedding and said, "I take thee, Rachel...", he had to do something to make himself look good.
5. What did Ross fall into at Nana's funeral?

Answer: grave

All the friends run up to him and look in side the grave, after asking if he's alright Ross says, "Yeah, just having my worse fear realized."
6. Who spent time in London with Emily that really freaked Ross out?

Answer: Susan

Ross was afraid that Susan (Carol's significant other) would turn Emily gay.
7. Which friend learned to ride a bike as an adult?

Answer: Phoebe

Ross helps Phoebe how to learn, after trying and trying, he finally gives her training wheels.
8. Who sat at the kid table at Monica and Chandler's wedding?

Answer: Ross

This is when Ross meets Mona. All the girls want to dance with him and he misses out dancing with Mona.
9. What material did Joey "wear" to an audition to appear to be uncircumsized?

Answer: silly putty

He has to be uncircumsized for the part, so he uses silly putty by molding it. Things didn't turn out so well though, the fake "thingy" fell off during his audition.
10. When Rachel runs out of candy, what does she give the trick-or-treaters?

Answer: cash

After giving a few kids cash, Gunther shows up with more candy. The next kid that shows up tell Rachel that his friend said she had money. Things don't go so well and to get the kid to stop crying she had to give him twenty dollars and go to a few houses with him as his girlfriend.
Source: Author dsygrc

This quiz was reviewed by FunTrivia editor ladymacb29 before going online.
Any errors found in FunTrivia content are routinely corrected through our feedback system.
Most Recent Scores
Today : Guest 69: 10/10
Nov 22 2022 : Guest 109: 4/10
Nov 15 2022 : Guest 209: 9/10
Oct 31 2022 : Guest 24: 9/10
Oct 25 2022 : Guest 41: 10/10
Oct 24 2022 : molozaur: 9/10
Oct 21 2022 : Guest 107: 10/10
Oct 20 2022 : Guest 90: 9/10
Oct 15 2022 : Guest 58: 10/10

Score Distribution

quiz
12/3/2022, Copyright 2022 FunTrivia, Inc. - Report an Error / Contact Us