FREE! Click here to Join FunTrivia. Thousands of games, quizzes, and lots more!
Quiz about Abby Sciuto
Quiz about Abby Sciuto

Abby Sciuto Trivia Quiz


A quiz about the forensic scientist from the series "NCIS".

A multiple-choice quiz by beckymarie. Estimated time: 3 mins.
  1. Home
  2. »
  3. Quizzes
  4. »
  5. TV Trivia
  6. »
  7. NCIS
  8. »
  9. 'NCIS' - Characters

Author
beckymarie
Time
3 mins
Type
Multiple Choice
Quiz #
310,579
Updated
Dec 12 21
# Qns
10
Difficulty
Average
Avg Score
7 / 10
Plays
5541
Awards
Top 5% quiz!
Last 3 plays: Guest 99 (7/10), Guest 101 (6/10), Guest 86 (9/10).
This quiz has 2 formats: you can play it as a or as shown below.
Scroll down to the bottom for the answer key.
1. What is Abby's favorite drink? Hint

Juice
Coffee
Caf Pow
Cola

2. What is Abby's biggest pet peeve?
Hint

People who cheat at cards
Religion vendors
People who say they're vegetarians but eat chicken
Animals dressed as humans

3. Which of the following languages is Abby fluent in? Hint

Hebrew
Spanish
ASL
French

4. Abby has a brother.

True
False

5. Where was Abby born? Hint

New Orleans
Massachusetts
New York
San Francisco

6. What food does Abby hate? Hint

Nuts
Apple
Raisins
Nougat

7. Who taught Abby to cartwheel? Hint

Her grammy
Her mum
Her Uncle Leo
Her brother

8. What is the name of Abby's hippo? Hint

Bella
Ben
Bert
Bart

9. What was Abby's "BÍte Noire"? Hint

Vampires
Autopsy
Going out in the field
Ghosts

10. Who plays Abby? Hint

Cote de Pablo
Pauley Perrette
Sasha Alexander
Lauren Holly


(Optional) Create a Free FunTrivia ID to save the points you are about to earn:

arrow Select a User ID:
arrow Choose a Password:
arrow Your Email:




Quiz Answer Key and Fun Facts
1. What is Abby's favorite drink?

Answer: Caf Pow

Gibbs and the team are always bringing her one.
2. What is Abby's biggest pet peeve?

Answer: People who say they're vegetarians but eat chicken

Abby and McGee talk about it in "Lost And Found", season 5.
3. Which of the following languages is Abby fluent in?

Answer: ASL

Her parents were deaf.
4. Abby has a brother.

Answer: True

Abby tells Ducky that she once tried to Super-Glue her brother's head to a beam because she liked the Super-Glue commercial.
5. Where was Abby born?

Answer: New Orleans

Most of the information giving on the show about Abby is actually true about Pauley Perrette, such as the fact she was born in New Orleans.
6. What food does Abby hate?

Answer: Nougat

We find this out in the season 4 episode "Skeletons".
7. Who taught Abby to cartwheel?

Answer: Her grammy

Her grammy was also an Olympic swimmer.
8. What is the name of Abby's hippo?

Answer: Bert

Bert is Abby's farting hippo. We first see him in the episode "Twilight". The idea for Bert came from John C. Kelley, a writer for the show.
9. What was Abby's "BÍte Noire"?

Answer: Autopsy

At the end of the episode "BÍte Noire," Abby gets over her fear and spends the night in the morgue.
10. Who plays Abby?

Answer: Pauley Perrette

Cote de Pablo plays Ziva, Sasha Alexander plays Kate, and Lauren Holly plays Jenny.
Source: Author beckymarie

This quiz was reviewed by FunTrivia editor ladymacb29 before going online.
Any errors found in FunTrivia content are routinely corrected through our feedback system.
Most Recent Scores
Sep 20 2023 : Guest 99: 7/10
Sep 15 2023 : Guest 101: 6/10
Sep 12 2023 : Guest 86: 9/10
Sep 03 2023 : Guest 120: 6/10
Aug 31 2023 : Guest 93: 6/10
Aug 30 2023 : Guest 199: 10/10
Aug 30 2023 : Guest 209: 9/10
Aug 22 2023 : Guest 101: 9/10
Aug 19 2023 : Guest 174: 9/10

Score Distribution

quiz
9/23/2023, Copyright 2023 FunTrivia, Inc. - Report an Error / Contact Us