Quiz about Assorted Scrubs Trivia
Quiz about Assorted Scrubs Trivia

Assorted "Scrubs" Trivia Trivia Quiz


This is a quiz on my favorite show, "Scrubs". I hope you enjoy it!

A multiple-choice quiz by yanksgiants89. Estimated time: 6 mins.
  1. Home
  2. »
  3. Quizzes
  4. »
  5. TV Trivia
  6. »
  7. Television Q-T
  8. »
  9. Scrubs

Time
6 mins
Type
Multiple Choice
Quiz #
263,375
Updated
Dec 03 21
# Qns
10
Difficulty
Difficult
Avg Score
5 / 10
Plays
8567
Awards
Top 35% Quiz
Last 3 plays: Baby_Bebe (5/10), Guest 216 (9/10), Guest 46 (1/10).
This quiz has 2 formats: you can play it as a or as shown below.
Scroll down to the bottom for the answer key.
1. Which college did JD and Turk attend together? Hint

Brown
William and Mary
UCLA
Florida

2. Which of the following characters is not revealed to be a Republican? Hint

Elliot
Dr. Mickhead
Keith
Dr. Kelso

3. What dance does Turk perform when he is selected to accompany Dr. Kelso to the medical conference in Mexico? Hint

Come and Get Some of This Dance
In Your Face Dance
I Told You So Dance
I'm the Best Dance

4. In the season six episode "My Musical", what does Turk claim Derek Jeter's batting average was in the song "For the Last Time, I'm Dominican"? Hint

.303
.324
.343
.309

5. What is the first procedure that the medical team "Turner and Hooch" performs? Hint

Colonoscopy
Endoscopy
Appendectomy
Episiotomy

6. What identity does Janitor use online when he posts JD's videos from Dr. Acula?

Answer: (One Word)
7. What rank did Dr. Kelso hold in his graduating class at Stanford Medical School? Hint

12
7
3
14

8. What name does Dr. Cox ask Elliot to call JD over the phone? Hint

Nancy
Carol
Betty
Priscilla

9. In the season five episode "My Big Bird", which doctor was found to be responsible for not detecting the patient's pulmonary embolism at the Morbidity and Mortality Conference? Hint

Hematologist
Radiologist
Oncologist
Neurologist

10. What sport does JD think Stephon Marbury plays? Hint

Baseball
Tennis
Football
Soccer


(Optional) Create a Free FunTrivia ID to save the points you are about to earn:

arrow Select a User ID:
arrow Choose a Password:
arrow Your Email:




Quiz Answer Key and Fun Facts
1. Which college did JD and Turk attend together?

Answer: William and Mary

JD and Turk attended college and medical school together and were eventually accepted to the same hospital as well.
2. Which of the following characters is not revealed to be a Republican?

Answer: Dr. Kelso

Elliot and Keith discover they have more common ground when they find out they are both Republicans. Dr. Mickhead was revealed to be a Republican in a separate episode.
3. What dance does Turk perform when he is selected to accompany Dr. Kelso to the medical conference in Mexico?

Answer: In Your Face Dance

When Turk performs this dance during surgery, Carla mistakenly belives that Turk has become attracted to one of his rival surgeons. She belives that he was doing the "Come and Get Some of This Dance" instead.
4. In the season six episode "My Musical", what does Turk claim Derek Jeter's batting average was in the song "For the Last Time, I'm Dominican"?

Answer: .303

Turk's statement is actually a factual inaccuracy. Derek Jeter hit .343 in 2006 and .309 in 2005 but never hit .303.
5. What is the first procedure that the medical team "Turner and Hooch" performs?

Answer: Endoscopy

JD and Turk decide to cover extra shifts in order to create the greatest crime-fighting medical team ever, Turner and Hooch.
6. What identity does Janitor use online when he posts JD's videos from Dr. Acula?

Answer: Rotinaj

Ironically, when confronted by JD Janitor points out that there is a doctor at the hospital named Dr. Rotinaj.
7. What rank did Dr. Kelso hold in his graduating class at Stanford Medical School?

Answer: 12

Dr. Kelso claims that he graduated 3rd in his class, but one of his patients quickly finds on the Internet that he actually graduated 12th.
8. What name does Dr. Cox ask Elliot to call JD over the phone?

Answer: Betty

Much to Elliot's surprise, JD responds to the name Betty when she says it over the phone.
9. In the season five episode "My Big Bird", which doctor was found to be responsible for not detecting the patient's pulmonary embolism at the Morbidity and Mortality Conference?

Answer: Radiologist

Although it was believed that either Turk, JD, Elliot, or Carla caused Mr. Foster's death, it was later revealed by Dr. Murphy that the radiologist was actually the one at fault.
10. What sport does JD think Stephon Marbury plays?

Answer: Tennis

Turk: "I think the Knicks have a chance this year with Stephon Marbury...Do you even know what sport I'm talking about?"
JD: "I wanna say tennis..."
Source: Author yanksgiants89

This quiz was reviewed by FunTrivia editor ladymacb29 before going online.
Any errors found in FunTrivia content are routinely corrected through our feedback system.
Most Recent Scores
Today : Baby_Bebe: 5/10
Dec 30 2022 : Guest 216: 9/10
Dec 22 2022 : Guest 46: 1/10
Dec 17 2022 : Guest 174: 8/10
Dec 09 2022 : Guest 76: 9/10
Dec 08 2022 : Guest 97: 9/10
Dec 05 2022 : Guest 204: 8/10
Dec 03 2022 : Guest 178: 6/10

Score Distribution

quiz
2/1/2023, Copyright 2023 FunTrivia, Inc. - Report an Error / Contact Us