FREE! Click here to Join FunTrivia. Thousands of games, quizzes, and lots more!
Quiz about Scrubs General Knowledge
Quiz about Scrubs General Knowledge

'Scrubs' General Knowledge Trivia Quiz


Let's see how much you know about the popular American comedy, 'Scrubs'.

A multiple-choice quiz by blahguy28740. Estimated time: 3 mins.
  1. Home
  2. »
  3. Quizzes
  4. »
  5. TV Trivia
  6. »
  7. Television Q-T
  8. »
  9. Scrubs

Author
blahguy28740
Time
3 mins
Type
Multiple Choice
Quiz #
332,322
Updated
Dec 03 21
# Qns
10
Difficulty
Average
Avg Score
6 / 10
Plays
685
Last 3 plays: Guest 120 (8/10), gclem21 (7/10), Guest 155 (10/10).
- -
Question 1 of 10
1. Who is the actor that plays Chris Turk? Hint


Question 2 of 10
2. How many men considered themselves as dating Elliot who are cast in the series? Hint


Question 3 of 10
3. What is the name of Ted's acapella band? Hint


Question 4 of 10
4. What is the hospital where most of the episodes take place called? Hint


Question 5 of 10
5. Who is the Chief of Medicine after Dr. Kelso? Hint


Question 6 of 10
6. How many episodes has the Janitor NOT been in? Hint


Question 7 of 10
7. What is the name of Turk and Carla's daughter? Hint


Question 8 of 10
8. What kind of music does the delivery man, Lloyd, say he likes? Hint


Question 9 of 10
9. Who does Ken Whittingham play? Hint


Question 10 of 10
10. What is the final episode of season 8 called? Hint



(Optional) Create a Free FunTrivia ID to save the points you are about to earn:

arrow Select a User ID:
arrow Choose a Password:
arrow Your Email:




Most Recent Scores
Jun 05 2024 : Guest 120: 8/10
Jun 01 2024 : gclem21: 7/10
May 22 2024 : Guest 155: 10/10
May 19 2024 : rooster8: 9/10
May 17 2024 : Guest 70: 7/10
May 09 2024 : Guest 220: 6/10
May 09 2024 : Guest 58: 7/10
Apr 24 2024 : Guest 174: 3/10
Apr 21 2024 : Guest 109: 7/10

Score Distribution

quiz
Quiz Answer Key and Fun Facts
1. Who is the actor that plays Chris Turk?

Answer: Donald Faison

Zach Braff plays J.D. while John C. McGinley plays Dr. Cox and Neil Flynn plays the Janitor.
2. How many men considered themselves as dating Elliot who are cast in the series?

Answer: Seven

In no particular order, Elliot dates Sean, Jake, Nurse Paul, Dan, Keith, The Janitor and J.D.
3. What is the name of Ted's acapella band?

Answer: The Worthless Peons

The band consists of Ted (Legal) who is the lead tenor, Randall (Accounting) who is the bass, Crispin (Shipping and Receiving) who is the baritone, and last but not least, Roy (On-site property management including pest control, nighttime security, non-arboreal gardening services, and tenant-related easements and liens) who is a tenor.
4. What is the hospital where most of the episodes take place called?

Answer: Sacred Heart

'Sacred Fart' is what the hospital sign reads after J.D. vandalises it in the episode 'My Day at the Races' (S05E03).
5. Who is the Chief of Medicine after Dr. Kelso?

Answer: Dr. Maddox

Dr. Cox comes in after Maddox. Dr. Wen is the chief of surgery and Dr. Cabbaggio, also known as Jason Cabbaggio, is a former intern whom J.D. refers to as 'Cabbage'.
6. How many episodes has the Janitor NOT been in?

Answer: 4

He was absent from 'My Lucky Day' in season 2 and from 3 episodes in season 8.
7. What is the name of Turk and Carla's daughter?

Answer: Isabella

Her name is Isabella Turk. She was born in season 6, episode 2, 'My Best Friend's Baby's Baby and My Baby's Baby'.
8. What kind of music does the delivery man, Lloyd, say he likes?

Answer: Speed Metal

He is also an excessive air-drummer.
9. Who does Ken Whittingham play?

Answer: None of these. He is a director

Todd is played by Robert Maschio and Dr. Kelso is played by Ken Jenkins.
10. What is the final episode of season 8 called?

Answer: My Finale

This is the only hour-long special episode of the series. The other specials are between 25 and 45 minutes. This is the episode where J.D. finally gets that hug from Dr. Cox.
Source: Author blahguy28740

This quiz was reviewed by FunTrivia editor guitargoddess before going online.
Any errors found in FunTrivia content are routinely corrected through our feedback system.
Related Quizzes
1. "My Musical" Fill-In Average
2. "Scrubs" Average
3. "Scrubs" "My Big Bird" Average
4. "Scrubs" Basics Easier
5. "Scrubs" Guest Stars Average
6. "Scrubs" Season 8 Quiz Average
7. "Scrubs" Trivia: Seasons 6-8 Average
8. "Scrubs": Season 4 Difficult
9. Assorted "Scrubs" Trivia Difficult
10. Do You Know Your "Scrubs?" Average
11. Exclusively "Scrubs" Easier
12. General 'Scrubs' Trivia Easier

6/18/2024, Copyright 2024 FunTrivia, Inc. - Report an Error / Contact Us