Quiz about Exclusively Scrubs
Quiz about Exclusively Scrubs

Exclusively "Scrubs" Trivia Quiz


My quiz is about all things "Scrubs", including seasons one-seven. This is for anyone who loves "Scrubs."

A multiple-choice quiz by snowborder226. Estimated time: 2 mins.
  1. Home
  2. »
  3. Quizzes
  4. »
  5. TV Trivia
  6. »
  7. Television Q-T
  8. »
  9. Scrubs

Time
2 mins
Type
Multiple Choice
Quiz #
268,647
Updated
Dec 27 21
# Qns
10
Difficulty
Easy
Avg Score
8 / 10
Plays
3125
Awards
Top 35% Quiz
Last 3 plays: Baby_Bebe (5/10), Guest 46 (6/10), Guest 79 (6/10).
This quiz has 2 formats: you can play it as a or as shown below.
Scroll down to the bottom for the answer key.
1. Who played J.D.'s bother? Hint

George Colony
Tom Cavanaugh
Drake Bell
Michael J Fox

2. What is the name of J.D. and Kim's baby? Hint

Nicky
Billy
Sammy
Joey

3. What was the occupation of Elliot's boyfriend Sean? Hint

Dolphin trainer
Doctor
Politician
Clown

4. What episode did the Janitor not appear in? Hint

"My Musical"
"My Last Chance"
"My Rabbit"
"My Lucky Day"

5. What happened to Turk when Carla was going for her C-section? Hint

His hand got stuck in an ice machine
he was running home
he was in stuck in surgery
he was bonding with Rowdy

6. Where does Dr. Cox look for change for parking meters? Hint

Jack's diaper
Jordan's purse
Under car seat
His pocket

7. In the episode "My Life in Four Cameras" J.D. and Turk meet a writer from what show? Hint

Three's company
ER
Sanford and Son
Cheers

8. What was J.D.'s father's occupation? Hint

Car salesman
Teacher
Doctor
Office supply sales man

9. What happened to Carla's sister before Carla and Turk's wedding? Hint

Elliot waxed off an entire eyebrow
Broke her ankle
Got into a car accident
Got stuck in traffic

10. Who had postpartum depression in the sixth season? Hint

Jordan
Kim
Elliot
Carla


(Optional) Create a Free FunTrivia ID to save the points you are about to earn:

arrow Select a User ID:
arrow Choose a Password:
arrow Your Email:




Quiz Answer Key and Fun Facts
1. Who played J.D.'s bother?

Answer: Tom Cavanaugh

Michael J Fox has made guest appearances on "Scrubs". He played the role of Dr. Kevin Casey.
2. What is the name of J.D. and Kim's baby?

Answer: Sammy

This is a fact from the second episode of the seventh season of "Scrubs". This is the episode where J.D. and Kim end their relationship.
3. What was the occupation of Elliot's boyfriend Sean?

Answer: Dolphin trainer

Elliot, J.D. and others go to see Sean at one of his Sea World shows.
4. What episode did the Janitor not appear in?

Answer: "My Lucky Day"

"My Lucky Day" is the only one when Neil Flynn's character of the Janitor did not appear.
5. What happened to Turk when Carla was going for her C-section?

Answer: His hand got stuck in an ice machine

This is where we find out how Leonard the security guard got his hook.
6. Where does Dr. Cox look for change for parking meters?

Answer: Jack's diaper

He checks Jack's diaper because he eats change.
7. In the episode "My Life in Four Cameras" J.D. and Turk meet a writer from what show?

Answer: Cheers

They get to meet the writer from "Cheers". They bring him upstairs to talk to him and he ends up having cancer.
8. What was J.D.'s father's occupation?

Answer: Office supply sales man

J.D. and his brother talk about his dad's business and how they could never find supplies around the house.
9. What happened to Carla's sister before Carla and Turk's wedding?

Answer: Elliot waxed off an entire eyebrow

Elliot accidentally waxes off an entire eyebrow because she was mad at J.D. She was mad at him for telling her that he did not love her and made her end her relationship with Sean for him.
10. Who had postpartum depression in the sixth season?

Answer: Carla

Carla had postpartum depression after she had Isabella. We also learn that Jordan had this after she had Jack.
Source: Author snowborder226

This quiz was reviewed by FunTrivia editor Gamemaster1967 before going online.
Any errors found in FunTrivia content are routinely corrected through our feedback system.
Most Recent Scores
Today : Baby_Bebe: 5/10
Dec 22 2022 : Guest 46: 6/10
Dec 16 2022 : Guest 79: 6/10
Dec 03 2022 : Guest 178: 9/10

Score Distribution

quiz
2/1/2023, Copyright 2023 FunTrivia, Inc. - Report an Error / Contact Us