Quiz about Scrubs Season 8 Quiz
Quiz about Scrubs Season 8 Quiz

"Scrubs" Season 8 Quiz


This is a quiz about the eighth season of "Scrubs." Enjoy!

A multiple-choice quiz by Lizzardcheer. Estimated time: 4 mins.
  1. Home
  2. »
  3. Quizzes
  4. »
  5. TV Trivia
  6. »
  7. Television Q-T
  8. »
  9. Scrubs

Author
Lizzardcheer
Time
4 mins
Type
Multiple Choice
Quiz #
305,876
Updated
Dec 03 21
# Qns
10
Difficulty
Average
Avg Score
7 / 10
Plays
889
Last 3 plays: Baby_Bebe (2/10), TacitBlack (9/10), Guest 62 (7/10).
This quiz has 2 formats: you can play it as a or as shown below.
Scroll down to the bottom for the answer key.
1. In "My Comedy Show," Jimmy the overly touchy orderly does impressions of Owen Wilson, Jack Black, and Brad Pitt. Who else did he do an impression of?

Answer: (Two Words)
2. What is JD's nickname for Denise? Hint

Bo
Jo
Do
Dee

3. What new physical feature did JD have at the beginning of season 8? Hint

a beard
shaved head
a mullet
nothing

4. Which character becomes pregnant for the second time?

Answer: (One word- think Izzy)
5. Who becomes the official Chief of Medicine in "My Cookie Pants"? Hint

JD
Dr. Cox
Dr. Mickhead
Janitor

6. In "My Lawyer's in Love," what instrument does Stephanie Gooch play? Hint

guitar
fiddle
banjo
ukelele

7. Who said this- "Janice, you have one ugly baby seriously"? Hint

Jack
Kelso
Cox
Janitor

8. Who does JD start dating during the middle of the season?

Answer: (one word, think crying drunk chick)
9. What song plays at the end of "My Last Words"? Hint

Umbrellas and Elephants
The '59 Sound
I Will Follow You into the Dark
This Bitter Pill

10. Who is Dr. Cox's new best friend in season 8? Hint

Kelso
Janitor
Turk
JD


(Optional) Create a Free FunTrivia ID to save the points you are about to earn:

arrow Select a User ID:
arrow Choose a Password:
arrow Your Email:




Quiz Answer Key and Fun Facts
1. In "My Comedy Show," Jimmy the overly touchy orderly does impressions of Owen Wilson, Jack Black, and Brad Pitt. Who else did he do an impression of?

Answer: Dane Cook

JD said that he and Turk could put Jimmy in any sketch that wasn't funny like the Dr. Winn sketch. Jimmy overdid it, though.
2. What is JD's nickname for Denise?

Answer: Jo

JD thought she reminded him of Jo from "Facts of Life." Denise replied, "It's just a little butch, I like bangin' dudes."
3. What new physical feature did JD have at the beginning of season 8?

Answer: a beard

Dr. Cox thought that this was great because more of JD's face was covered.
4. Which character becomes pregnant for the second time?

Answer: Carla

We first learn this in "My Absence." Turk spends his time trying to get a enthusiastic reaction from someone. He lies and says its his first child to Gooch, Ted's girlfriend so that she'll be excited for him.
5. Who becomes the official Chief of Medicine in "My Cookie Pants"?

Answer: Dr. Cox

Cox finally accepts the job after Kelso encourages Cox to take it by calling him a "sackless fraidy cat."
6. In "My Lawyer's in Love," what instrument does Stephanie Gooch play?

Answer: ukelele

She plays for the patients in pediatrics. Ted falls in love with her when he first hears her sing.
7. Who said this- "Janice, you have one ugly baby seriously"?

Answer: Jack

Jack says it to JD on behalf of his dad, Cox. JD says to Sam, "They can both be so hurtful."
8. Who does JD start dating during the middle of the season?

Answer: Elliot

JD and Elliot start dating again at the end of "My Happy Place." They decide to start dating after a long discussion in Coffee Bucks after Kelso said that it was nice to see them dating again.
9. What song plays at the end of "My Last Words"?

Answer: I Will Follow You into the Dark

"I Will Folllow You into the Dark" is written by Death Cab for Cutie. It is on their album "Plans."
10. Who is Dr. Cox's new best friend in season 8?

Answer: Kelso

Dr. Cox still hates JD. So JD was upset when Kelso holds his new friendship over JD's head.
Source: Author Lizzardcheer

This quiz was reviewed by FunTrivia editor ladymacb29 before going online.
Any errors found in FunTrivia content are routinely corrected through our feedback system.
Most Recent Scores
Today : Baby_Bebe: 2/10
Jan 30 2023 : TacitBlack: 9/10
Jan 30 2023 : Guest 62: 7/10
Dec 03 2022 : Guest 178: 6/10

Score Distribution

quiz
2/1/2023, Copyright 2023 FunTrivia, Inc. - Report an Error / Contact Us