Quiz about Scrubs Season 4
Quiz about Scrubs Season 4

"Scrubs": Season 4 Trivia Quiz


My second "Scrubs" quiz based, as you may guess, on the 4th season. Good luck!

A multiple-choice quiz by seanish. Estimated time: 6 mins.
  1. Home
  2. »
  3. Quizzes
  4. »
  5. TV Trivia
  6. »
  7. Television Q-T
  8. »
  9. Scrubs

Author
seanish
Time
6 mins
Type
Multiple Choice
Quiz #
291,306
Updated
Dec 03 21
# Qns
10
Difficulty
Difficult
Avg Score
4 / 10
Plays
2280
Last 3 plays: Baby_Bebe (2/10), Guest 216 (7/10), Guest 174 (8/10).
This quiz has 2 formats: you can play it as a or as shown below.
Scroll down to the bottom for the answer key.
1. Where did JD grow up? Hint

Midland, Michigan
Holt, Michigan
Evergreen, Ohio
Troutwood, Ohio

2. How many inches shorter than Ted is his brother? Hint

8 inches
11 inches
10 inches
9 inches

3. Which game of Turk and JD's became "all about the money"? Hint

Gravel!
Gotcha!
Ankles
Play-Doh Pants

4. What are Papa Smurf's three keys to leadership as described by Turk? Hint

Inspiration, Preperation, Luck
Preparation, Representation, Fear
Preparation, Inspiration, Fear
Inspiration, Representation, Fear

5. What day is ethnic day as it pertains to Dr. Cox calling JD girl names? Hint

Thursday
Tuesday
Monday
Wednesday

6. In episode 411, Dr. Cox warns JD about getting to close to his patients. At this point, JD flashes back to a time where he was handcuffed to one of his patient's radiators. What show does JD's patient make him watch? Hint

"The Gilmore Girls"
"Everwood"
"Grey's Anatomy"
"Sex and the City"

7. Who were the original members of the brain trust? Hint

The Janitor, Ted, Doug, Todd
The Janitor, Troy, Randall
The Janitor, Ted, Randall
The Janitor, Troy, Randall, Ted

8. What class did Elliot use as an excuse to flake on plans with Carla? Hint

Thai
Kenyan
Vietnamese
Cantonese

9. Dr. Kelso tried to show off to his metabolic syndrome patient by saying he graduated first in his class at Stanford in 1972. His patient looked him up on her PDA and found that he actually graduated at which rank in his class in which year? Hint

10th in his class in 1966
12th in his class in 1966
12th in his class in 1968
10th in his class in1968

10. How does Turk introduce himself to JD the first time they meet? Hint

Chris One
C One
C Dizzle
Turk dizzle


(Optional) Create a Free FunTrivia ID to save the points you are about to earn:

arrow Select a User ID:
arrow Choose a Password:
arrow Your Email:




Quiz Answer Key and Fun Facts
1. Where did JD grow up?

Answer: Troutwood, Ohio

In season 4, episode 2, JD makes friends with a furniture moving company worker and the worker has a very strange knowledge of JD's early years including his hometown.
2. How many inches shorter than Ted is his brother?

Answer: 9 inches

Ted is revealing to Dr. Cox and Jordan that they are still married. During this time he remarks that his ex wife is with his brother who is 9 inches shorter but wears a hair piece.
3. Which game of Turk and JD's became "all about the money"?

Answer: Play-Doh Pants

Unfortunately for those of us who love watching their games, Play-Doh Pants was never seen, only mentioned.
4. What are Papa Smurf's three keys to leadership as described by Turk?

Answer: Preparation, Inspiration, Fear

Turk just says Smurferation, Smurferation, Smurf and JD knows exactly what he is talking about.
5. What day is ethnic day as it pertains to Dr. Cox calling JD girl names?

Answer: Monday

Dr. Cox says he is going to be using the name Rosalita.
6. In episode 411, Dr. Cox warns JD about getting to close to his patients. At this point, JD flashes back to a time where he was handcuffed to one of his patient's radiators. What show does JD's patient make him watch?

Answer: "Everwood"

"Sex and the City" is never mentioned in the show, however JD has said at different times that he loves both "The Gilmore Girls" and "Grey's Anatomy."
7. Who were the original members of the brain trust?

Answer: The Janitor, Troy, Randall

This is the only time the brain trust is made up of only three people. Other members of the brain trust later on in the show are Crazy Eyes Margo, Doug, Todd and Ted.
8. What class did Elliot use as an excuse to flake on plans with Carla?

Answer: Cantonese

Elliot uses a lot of foreign languages in the show, including French and German.
9. Dr. Kelso tried to show off to his metabolic syndrome patient by saying he graduated first in his class at Stanford in 1972. His patient looked him up on her PDA and found that he actually graduated at which rank in his class in which year?

Answer: 12th in his class in 1968

Nurse Roberts tries to explain to Kelso how his patient figured it out and he says he isn't interested in her 'street lingo.'
10. How does Turk introduce himself to JD the first time they meet?

Answer: Chris One

At this point we get to see how geeky JD was with his Dungeons and Dragons setup in their dorm room, or as he called it, their 'lair.'
Source: Author seanish

This quiz was reviewed by FunTrivia editor ladymacb29 before going online.
Any errors found in FunTrivia content are routinely corrected through our feedback system.
Most Recent Scores
Today : Baby_Bebe: 2/10
Dec 30 2022 : Guest 216: 7/10
Dec 17 2022 : Guest 174: 8/10
Dec 05 2022 : Guest 204: 5/10
Dec 03 2022 : Guest 178: 5/10

Score Distribution

quiz
2/1/2023, Copyright 2023 FunTrivia, Inc. - Report an Error / Contact Us