Quiz about CNNNN  Chaser Nonstop News Network
Quiz about CNNNN  Chaser Nonstop News Network

"CNNNN - Chaser Nonstop News Network" Quiz


Chaser Nonstop News Network, or CNNNN for short (yes, there is an extra N in there!), is a hilarious Australian spoof on the American channel, CNN. How much do you know about this funny and clever show?

A multiple-choice quiz by biscuit_girl. Estimated time: 4 mins.
  1. Home
  2. »
  3. Quizzes
  4. »
  5. TV Trivia
  6. »
  7. Television A-C
  8. »
  9. c.. Cn-Cz

Author
biscuit_girl
Time
4 mins
Type
Multiple Choice
Quiz #
100,114
Updated
Dec 03 21
# Qns
10
Difficulty
Tough
Avg Score
6 / 10
Plays
246
This quiz has 2 formats: you can play it as a or as shown below.
Scroll down to the bottom for the answer key.
1. Who is Lin's twin in CNNNN 4 Kids' show about the Hyper Twins? Hint

Tina
Moira
Rita
Emma

2. The news bureau in which city always seems to have technical difficulties? Hint

Amsterdam
Geneva
Frankfurt
Brussels

3. The "Tilt Australia" campaign involved setting off explosives under which Australian state? Hint

Western Australia
South Australia
Queensland
Tasmania

4. Who was the major supporter of CNNNN's campaign to "Tilt Australia" to stop the drought situation? Hint

Fungi's
Fungry's
Forty's
Fuming's

5. Which country offered a slightly aggressive dog to contribute in the war against terror? Hint

Costa Rica
Lithuania
Equatorial Guinea
Bhutan

6. In what city did a man take a four-wheel-drive into the bush, in a groundbreaking news story? Hint

Melbourne
Adelaide
Brisbane
Hobart

7. Which of these groups of people are NOT a target of investigations by "A Chaser Affair"? Hint

Shonky Builders
Fat Children
Illegal Immigrant
Lebanese People

8. Who won the Award Award Award for having won the most awards? Hint

Nicole Kidman
Kylie Minogue
Nikki Webster
Cate Blanchett

9. Why is Simon Target with CNNNN? Hint

Women
Drugs
Salary
Travel

10. What does drug use and brain removal result in, according to "The Firth Factor"? Hint

Death
Obesity
Intelligence
Popularity


(Optional) Create a Free FunTrivia ID to save the points you are about to earn:

arrow Select a User ID:
arrow Choose a Password:
arrow Your Email:




Quiz Answer Key and Fun Facts
1. Who is Lin's twin in CNNNN 4 Kids' show about the Hyper Twins?

Answer: Rita

"Rita and Lin: The Hyper Twins" is shaping the minds of tomorrow, today, with its conservatiove stance on issues like immigration, Aboriginal rights, and disabled people.
2. The news bureau in which city always seems to have technical difficulties?

Answer: Brussels

The Brussels correspondent is always in some kind of trouble, such as being strangled by a snake, hanging from an electrical cord from the roof, or in the middle of a blizzard.
3. The "Tilt Australia" campaign involved setting off explosives under which Australian state?

Answer: Western Australia

The campaign was meant to turn Australia on its side, so all the water on the east coast could run inland to the drought-affected centre and west.
4. Who was the major supporter of CNNNN's campaign to "Tilt Australia" to stop the drought situation?

Answer: Fungry's

Patty the cow, the mascot of Fungry's, attended a press conference with several high profile Australians.
5. Which country offered a slightly aggressive dog to contribute in the war against terror?

Answer: Bhutan

This contribution was very welcome.
6. In what city did a man take a four-wheel-drive into the bush, in a groundbreaking news story?

Answer: Melbourne

This news was so important, it warranted its whole separate section.
7. Which of these groups of people are NOT a target of investigations by "A Chaser Affair"?

Answer: Illegal Immigrant

This is quite obviously a spoof of "A Current Affair", whose entire shows seem to be dedicated to shonky Lebanese builders with fat children, who use germ-infested sponges.
8. Who won the Award Award Award for having won the most awards?

Answer: Nicole Kidman

Poor Nicole, she hardly gets enough recognition, does she?
9. Why is Simon Target with CNNNN?

Answer: Women

"That's why I'm with CNNNN"
10. What does drug use and brain removal result in, according to "The Firth Factor"?

Answer: Death

DRUG USE + BRAIN REMOVAL = DEATH
Source: Author biscuit_girl

This quiz was reviewed by FunTrivia editor ladymacb29 before going online.
Any errors found in FunTrivia content are routinely corrected through our feedback system.
1/28/2023, Copyright 2023 FunTrivia, Inc. - Report an Error / Contact Us