FREE! Click here to Join FunTrivia. Thousands of games, quizzes, and lots more!
Quiz about Characters and Actors of NCIS
Quiz about Characters and Actors of NCIS

Characters and Actors of "NCIS" Quiz


Howdy, "NCIS" is one of my favorite television shows. See what you know. Enjoy!

A multiple-choice quiz by Alymar. Estimated time: 2 mins.
  1. Home
  2. »
  3. Quizzes
  4. »
  5. TV Trivia
  6. »
  7. NCIS
  8. »
  9. 'NCIS' - Characters

Author
Alymar
Time
2 mins
Type
Multiple Choice
Quiz #
212,196
Updated
Dec 03 21
# Qns
10
Difficulty
Easy
Avg Score
9 / 10
Plays
12744
Awards
Top 5% quiz!
Last 3 plays: Guest 82 (10/10), Guest 84 (10/10), Guest 51 (9/10).
- -
Question 1 of 10
1. What is Gibbs' first name? Hint


Question 2 of 10
2. Which actor plays Gibbs? Hint


Question 3 of 10
3. Kate's last name is what? Hint


Question 4 of 10
4. Kate is played by whom? Hint


Question 5 of 10
5. What is the first name of Agent DiNozzo? Hint


Question 6 of 10
6. What is the last name of the man who plays DiNozzo? Hint


Question 7 of 10
7. What is the last name of the Forensic Specialist Abigail (Abby)? Hint


Question 8 of 10
8. Which woman portrays Abby? Hint


Question 9 of 10
9. The first name of Dr. Mallard, the chief medical examiner for "NCIS" is what? Hint


Question 10 of 10
10. The actor who plays Dr. Mallard is whom? Hint



(Optional) Create a Free FunTrivia ID to save the points you are about to earn:

arrow Select a User ID:
arrow Choose a Password:
arrow Your Email:




Most Recent Scores
Apr 14 2024 : Guest 82: 10/10
Apr 09 2024 : Guest 84: 10/10
Apr 09 2024 : Guest 51: 9/10
Apr 08 2024 : Guest 199: 10/10
Apr 05 2024 : Guest 12: 10/10
Apr 02 2024 : Marie1998: 10/10
Mar 18 2024 : Guest 90: 10/10
Mar 18 2024 : Guest 82: 10/10
Mar 16 2024 : Guest 174: 10/10

Score Distribution

quiz
Quiz Answer Key and Fun Facts
1. What is Gibbs' first name?

Answer: Leroy

Jethro is Gibbs' middle name that Gibbs uses as a first name. Timothy is McGee's first name. Sean is the first name of the man that plays McGee.
2. Which actor plays Gibbs?

Answer: Mark Harmon

Mark Hamill played Luke Skywalker in the "Star Wars". Arnold Schwarzenegger is the governor of California. Brad Pitt plays Rusty in "Ocean's Eleven".
3. Kate's last name is what?

Answer: Todd

We find this out every time Kate identifies herself when holding up her badge.
4. Kate is played by whom?

Answer: Sasha Alexander

Sasha has had guest roles on "Friends", "Greg the Bunny", and "CSI".
5. What is the first name of Agent DiNozzo?

Answer: Anthony

Michael is the first name of the actor who plays DiNozzo. Ducky is Dr. Mallard's alias. Greg is a field agent from "CSI".
6. What is the last name of the man who plays DiNozzo?

Answer: Weatherly

Michael was in "The Cosby Show" and "Loving" on television.
7. What is the last name of the Forensic Specialist Abigail (Abby)?

Answer: Sciuto

Abby is one of the few people Gibbs seems to like. She works best when accompanied by caffeine, provided in pop form usually by Gibbs.
8. Which woman portrays Abby?

Answer: Pauley Perrette

Pauley was in "The Drew Carey Show" and "Haunted".
9. The first name of Dr. Mallard, the chief medical examiner for "NCIS" is what?

Answer: Donald

Dr. Mallard is known as Ducky to his colleagues. He is long-winded and has a story about everything. His mind is a vast repository of trivia.
10. The actor who plays Dr. Mallard is whom?

Answer: David McCallum

Frank Murkowski is the governor of Alaska. Michael Caine plays Butler in "Batman Begins". Liam Neeson plays Qui-Gon Jinn in "The Phantom Menace".
Source: Author Alymar

This quiz was reviewed by FunTrivia editor ladymacb29 before going online.
Any errors found in FunTrivia content are routinely corrected through our feedback system.
4/17/2024, Copyright 2024 FunTrivia, Inc. - Report an Error / Contact Us