FREE! Click here to Join FunTrivia. Thousands of games, quizzes, and lots more!
Quiz about DiNozzos Life
Quiz about DiNozzos Life

DiNozzo's Life Trivia Quiz


As a DiNozzo fanatic, I know almost everything about him. Let's see if you do too. :D

A multiple-choice quiz by NCISlover8. Estimated time: 3 mins.
  1. Home
  2. »
  3. Quizzes
  4. »
  5. TV Trivia
  6. »
  7. NCIS
  8. »
  9. 'NCIS' - Characters

Author
NCISlover8
Time
3 mins
Type
Multiple Choice
Quiz #
345,118
Updated
Dec 03 21
# Qns
10
Difficulty
Average
Avg Score
8 / 10
Plays
1125
Awards
Top 20% Quiz
Last 3 plays: Guest 51 (9/10), Guest 199 (10/10), Guest 188 (8/10).
- -
Question 1 of 10
1. What is the first episode that Tony is in? Hint


Question 2 of 10
2. Who framed Tony for murder? Hint


Question 3 of 10
3. What was Tony's former job before he came to NCIS? Hint


Question 4 of 10
4. In the episode, "Under Covers" what was Tony's fake name? Hint


Question 5 of 10
5. What did Tony have nightmares of when he was a kid? Hint


Question 6 of 10
6. When Tony is in charge (during Gibbs' retirement), what does he call the group meetings? Hint


Question 7 of 10
7. In season 3, Tony is offered his own team. Where would he and his team be? Hint


Question 8 of 10
8. Who was Tony dating in season 4? Hint


Question 9 of 10
9. Which prank has Tony pulled on his co-workers? Hint


Question 10 of 10
10. In the episode "SWAK", what was Tony infected with? Hint



(Optional) Create a Free FunTrivia ID to save the points you are about to earn:

arrow Select a User ID:
arrow Choose a Password:
arrow Your Email:




Most Recent Scores
Apr 09 2024 : Guest 51: 9/10
Apr 08 2024 : Guest 199: 10/10
Mar 31 2024 : Guest 188: 8/10
Mar 19 2024 : Guest 90: 10/10
Mar 17 2024 : Guest 154: 9/10
Mar 10 2024 : Guest 174: 8/10
Mar 09 2024 : Guest 174: 10/10
Mar 02 2024 : Guest 97: 9/10
Feb 28 2024 : AliVei: 7/10

Score Distribution

quiz
Quiz Answer Key and Fun Facts
1. What is the first episode that Tony is in?

Answer: "Yankee White"

"Yankee White" is the first episode of "NCIS". All the other episodes come later.
2. Who framed Tony for murder?

Answer: Charles "Chip" Sterling

In the episode "Frame-Up", during season 3, Abby's assistant Chip tried to frame Tony for murder because Tony got Chip in trouble.
3. What was Tony's former job before he came to NCIS?

Answer: Homicide detective

He worked for Baltimore Police Department (BPD) before he was introduced into NCIS. (Fun-Fact) Tony got his Bachelor of Arts degree in physical education but did not teach the class, also his father is a con-artist, but Tony did not follow in his foot-steps.
4. In the episode, "Under Covers" what was Tony's fake name?

Answer: Jean-Paul

In this episode, Tony and Ziva are pretending to be married assassins. Ziva is Sophie and Tony is Jean-Paul.
5. What did Tony have nightmares of when he was a kid?

Answer: Vampires

These nightmares were caused by one of his mother's phases. This phase was the Louis XV phase.
6. When Tony is in charge (during Gibbs' retirement), what does he call the group meetings?

Answer: Campfire

When Gibbs is blasted by a bomb and retires, Tony is put in charge. Tony tries to keep things the same but these "campfires" is one thing that is different.
7. In season 3, Tony is offered his own team. Where would he and his team be?

Answer: Spain

Tony turned down the offer from Jenny Shepard because he claims that Gibbs was still suffering from memory loss and that he should stay. He was supposed to be transferred to Spain.
8. Who was Tony dating in season 4?

Answer: Jeanne Benoit

During season 4, Tony dated Jeanne but he broke off their relationship after he was accused of killing someone. He was engaged to Wendy before, but the engagement didn't last. During the episode "Under Covers", he went undercover with Ziva, and he has a brother-sister relationship with Abby.
9. Which prank has Tony pulled on his co-workers?

Answer: Scaring Ziva with confetti that sounded like gun shots

Tony is the type of guy that is juvenile, he is usually playing practical jokes on all of the team.
10. In the episode "SWAK", what was Tony infected with?

Answer: Y Pestis

An angry mother of a girl that was believed to be raped (no one was charged so the case went cold) tried to infect Federal Agents with altered Y Pestis.
Source: Author NCISlover8

This quiz was reviewed by FunTrivia editor ladymacb29 before going online.
Any errors found in FunTrivia content are routinely corrected through our feedback system.
4/17/2024, Copyright 2024 FunTrivia, Inc. - Report an Error / Contact Us