FREE! Click here to Join FunTrivia. Thousands of games, quizzes, and lots more!
Quiz about Full House Adults
Quiz about Full House Adults

"Full House" Adults Trivia Quiz


I hope you all like my quiz. Please, let me know what you think.

A multiple-choice quiz by taffy3123. Estimated time: 3 mins.
  1. Home
  2. »
  3. Quizzes
  4. »
  5. TV Trivia
  6. »
  7. Television D-G
  8. »
  9. Full House

Author
taffy3123
Time
3 mins
Type
Multiple Choice
Quiz #
379,337
Updated
Dec 03 21
# Qns
10
Difficulty
Average
Avg Score
7 / 10
Plays
491
Last 3 plays: Guest 136 (8/10), Guest 99 (2/10), Guest 166 (8/10).
- -
Question 1 of 10
1. In "There's a Pox In My House," who gets the chicken pox? Hint


Question 2 of 10
2. Who was Danny's mother? Hint


Question 3 of 10
3. Who was Pam's brother? Hint


Question 4 of 10
4. What are Jesse's top three priorities? Hint


Question 5 of 10
5. Who once moved out and than returned when they heard Michelle was sick in season 1? Hint


Question 6 of 10
6. What voice did Joey not perform? Hint


Question 7 of 10
7. What was Joey's job? Hint


Question 8 of 10
8. Which one was not a hobby of Joey? Hint


Question 9 of 10
9. What did the girls always use on Jesse, in order to make him give in to their wants? Hint


Question 10 of 10
10. Which is not one girl that Joey dated? Hint



(Optional) Create a Free FunTrivia ID to save the points you are about to earn:

arrow Select a User ID:
arrow Choose a Password:
arrow Your Email:




Most Recent Scores
Today : Guest 136: 8/10
Jul 07 2024 : Guest 99: 2/10
Jun 19 2024 : Guest 166: 8/10
Jun 15 2024 : Guest 67: 8/10
Jun 13 2024 : Guest 69: 8/10
Jun 09 2024 : Guest 71: 10/10
Jun 07 2024 : Guest 68: 5/10
Jun 04 2024 : Guest 174: 8/10
Jun 03 2024 : Guest 174: 8/10

Score Distribution

quiz
Quiz Answer Key and Fun Facts
1. In "There's a Pox In My House," who gets the chicken pox?

Answer: Jesse, Joey, Stephanie

Stephanie came home from school with the chicken pox and the next day Jesse and Joey had them. Michelle never caught them.
2. Who was Danny's mother?

Answer: Claire

Claire Tanner was Danny's mom. She was in quite a few episodes. One of the episodes she was in was "The Return Of Grandma."
3. Who was Pam's brother?

Answer: Jesse

Jesse was Danny's brother-in-law and Joey was Danny's best friend. Now they are all best friends.
4. What are Jesse's top three priorities?

Answer: hair, Elvis, family

He loved them all so, so, so, so, much. The most important would have to be his hair. He was always obsessing over his and his twins' hair.
5. Who once moved out and than returned when they heard Michelle was sick in season 1?

Answer: Jesse

Jesse moved out without even saying good-bye. He wrote a note. D.J. and Stephanie called him, lied, and said the baby was sick. Joey thought about it in "Joey's Place" when the family went behind his back. That is until he found out they were making the garage into his new bedroom.
6. What voice did Joey not perform?

Answer: Mr. Bullwinkle

He did all except Mr. Bullwinkle's. It was just BullWrinkle, no Mr.
7. What was Joey's job?

Answer: Comedian

Joey was always making people laugh.
8. Which one was not a hobby of Joey?

Answer: rock climbing

He also loved to do cartoon character voices, ice hockey, playing the harmonica, watching old TV shows/cartoons/movies with the girls, football, and basketball.
9. What did the girls always use on Jesse, in order to make him give in to their wants?

Answer: puppy dog lips

They gave him the puppy dog lips when they wanted something or did something wrong. He gave into these three girls so much.
10. Which is not one girl that Joey dated?

Answer: Melody

Danny got very upset when Joey dated his sister. He than learned how to love them both no matter what happened. She even had a pet monkey who loved Jesse.
Source: Author taffy3123

This quiz was reviewed by FunTrivia editor ladymacb29 before going online.
Any errors found in FunTrivia content are routinely corrected through our feedback system.
7/14/2024, Copyright 2024 FunTrivia, Inc. - Report an Error / Contact Us