FREE! Click here to Join FunTrivia. Thousands of games, quizzes, and lots more!
Quiz about Full House
Quiz about Full House

"Full House" Trivia Quiz


"Full House" is my favorite T.V. show. I watch it on ABC family and Nick at Night all the time. I hope you like my quiz!

A multiple-choice quiz by fullhousefan11. Estimated time: 2 mins.
  1. Home
  2. »
  3. Quizzes
  4. »
  5. TV Trivia
  6. »
  7. Television D-G
  8. »
  9. Full House

Time
2 mins
Type
Multiple Choice
Quiz #
186,835
Updated
Dec 03 21
# Qns
10
Difficulty
Easy
Avg Score
8 / 10
Plays
23496
Last 3 plays: Guest 75 (9/10), Guest 76 (10/10), Guest 206 (8/10).
- -
Question 1 of 10
1. Did Becky, Jesse, Nicky, and Alex live in the same house as the Tanners?


Question 2 of 10
2. What was the name of Stephanie's favorite teddy bear? Hint


Question 3 of 10
3. What color was D.J.'s sweater that the lawnmower shredded? Hint


Question 4 of 10
4. Which Tanner girl did an Elvis impersonation for the Honeybee Talent Show? Hint


Question 5 of 10
5. A couple of the Tanner girls accidentally snuck on to a plane in the episode "Come Fly With Me". Which ones did? Hint


Question 6 of 10
6. In the episode "I'm not D.J.", who pierced Stephanie's ears? Hint


Question 7 of 10
7. What was the Tanners' dog's name? Hint


Question 8 of 10
8. In "Honey I broke the house" Stephanie drives a car through the kitchen. What color is the car? Hint


Question 9 of 10
9. In "Nerd For a Day" Stephanie teases one of her classmates and calls them Duckface. Who is Duckface? Hint


Question 10 of 10
10. When Michelle earns a lot of money selling lemonade, in "You pet it you bought it" what does she buy with her money? Hint



(Optional) Create a Free FunTrivia ID to save the points you are about to earn:

arrow Select a User ID:
arrow Choose a Password:
arrow Your Email:




Most Recent Scores
Jul 12 2024 : Guest 75: 9/10
Jul 11 2024 : Guest 76: 10/10
Jul 10 2024 : Guest 206: 8/10
Jul 07 2024 : Guest 99: 0/10
Jul 06 2024 : Guest 172: 10/10
Jun 30 2024 : Guest 174: 9/10
Jun 30 2024 : Guest 72: 9/10
Jun 27 2024 : Guest 98: 9/10
Jun 27 2024 : Guest 137: 6/10

Score Distribution

quiz
Quiz Answer Key and Fun Facts
1. Did Becky, Jesse, Nicky, and Alex live in the same house as the Tanners?

Answer: yes

They were going to live in Becky's apartment, but they moved to the Tanner's attic in the episode "Fuller House".
2. What was the name of Stephanie's favorite teddy bear?

Answer: Mr. Bear

Mr. Bear was given to Stephanie from her mom when she was little. Stephanie lost Mr. Bear during the episode "Good-Bye Mr. Bear".
3. What color was D.J.'s sweater that the lawnmower shredded?

Answer: bluish purple/royal blue

In "Little Shop of sweaters", D.J.'s sweater got shredded by a lawnmower. The one that Stephanie stole was purple.
4. Which Tanner girl did an Elvis impersonation for the Honeybee Talent Show?

Answer: Stephanie

The HoneyBees were a group that the Tanner girls were part of.
5. A couple of the Tanner girls accidentally snuck on to a plane in the episode "Come Fly With Me". Which ones did?

Answer: Stephanie and Michelle

The plane was going to Auckland, New Zealand and they thought it was going to Oakland in California.
6. In the episode "I'm not D.J.", who pierced Stephanie's ears?

Answer: Kimmy

Danny was angry at Stephanie for letting Kimmy do that, but later her ears got infected.
7. What was the Tanners' dog's name?

Answer: Comet

In "They Call it Puppy love", they find a stray dog named Minnie. In the end of the episode Minnie has puppies, One of the puppies was Comet.
8. In "Honey I broke the house" Stephanie drives a car through the kitchen. What color is the car?

Answer: red

She was looking for the radio button but she set the car in reverse by accident and drove through the house.
9. In "Nerd For a Day" Stephanie teases one of her classmates and calls them Duckface. Who is Duckface?

Answer: Walter, a boy at Stephanie's school

Stephanie's class threw bread at him and quacked at him. Later, Stephanie had to call him and apologize.
10. When Michelle earns a lot of money selling lemonade, in "You pet it you bought it" what does she buy with her money?

Answer: a donkey

She was going to buy candy, but bought a mule from a petting zoo.
Source: Author fullhousefan11

This quiz was reviewed by FunTrivia editor ladymacb29 before going online.
Any errors found in FunTrivia content are routinely corrected through our feedback system.
7/14/2024, Copyright 2024 FunTrivia, Inc. - Report an Error / Contact Us