FREE! Click here to Join FunTrivia. Thousands of games, quizzes, and lots more!
Quiz about Full House Can You Tell Me Who This Is
Quiz about Full House Can You Tell Me Who This Is

"Full House" Can You Tell Me Who This Is? Quiz


I hope you can tell who these characters. I love this show.

A multiple-choice quiz by fullhouse1992. Estimated time: 3 mins.
  1. Home
  2. »
  3. Quizzes
  4. »
  5. TV Trivia
  6. »
  7. Television D-G
  8. »
  9. Full House

Time
3 mins
Type
Multiple Choice
Quiz #
374,653
Updated
Dec 03 21
# Qns
10
Difficulty
Easy
Avg Score
9 / 10
Plays
725
Last 3 plays: Guest 208 (10/10), Guest 76 (9/10), Guest 68 (10/10).
- -
Question 1 of 10
1. I like to watch cartoons. I am a comedian and act younger than I am. Who am I? Hint


Question 2 of 10
2. I am a talk show host. I have three daughters and my wife died in a car accident involving a drunk driver. Who am I?

Answer: (Two Words)
Question 3 of 10
3. I got married during the show. I am from Nebraska and my little brother's name is Corky. Who am I? Hint


Question 4 of 10
4. I have blond hair. I have shared my room with all of my sisters and I had a stuffed bear named Mr. Bear. Who am I? Hint


Question 5 of 10
5. I ride a motorbike. I am known for being obsessed with my hair and Elvis. I have two sons that are twins and The Beach Boys visit me often. Who am I?

Answer: (Two Words)
Question 6 of 10
6. I am annoying. I live next door to the Tanner family and am friends with DJ. Who am I? Hint


Question 7 of 10
7. I am the youngest out of my sisters. I am really close to my uncle. I had a pet fish and fell off of my horse. Who am I? Hint


Question 8 of 10
8. I am furry. I am a dog and the family found my mom in their back yard. Who am I? Hint


Question 9 of 10
9. I have an annoying friend. I have a pillow named Pillow Pal. I had a boyfriend whose name was Steve and I did soccer when I was young. Who am I? Hint


Question 10 of 10
10. I was dating someone's daughter. I am captain of the wrestling team and I love to eat. Who am I? Hint



(Optional) Create a Free FunTrivia ID to save the points you are about to earn:

arrow Select a User ID:
arrow Choose a Password:
arrow Your Email:




Most Recent Scores
Today : Guest 208: 10/10
Today : Guest 76: 9/10
Jul 15 2024 : Guest 68: 10/10
Jul 12 2024 : Guest 73: 10/10
Jul 07 2024 : Guest 99: 0/10
Jul 06 2024 : Guest 70: 10/10
Jul 06 2024 : Guest 71: 9/10
Jun 26 2024 : Guest 50: 9/10
Jun 12 2024 : Guest 49: 9/10

Score Distribution

quiz
Quiz Answer Key and Fun Facts
1. I like to watch cartoons. I am a comedian and act younger than I am. Who am I?

Answer: Joey Gladstone

Joey is the comedian in the house. He watches cartoons often. One of his favorite cartoon character is "Popeye". Joey is played by Dave Coulier.
2. I am a talk show host. I have three daughters and my wife died in a car accident involving a drunk driver. Who am I?

Answer: Danny Tanner

Danny is a talk show host for "Wake Up San Francisco". His middle name is Ernest. Danny was played by Bob Saget.
3. I got married during the show. I am from Nebraska and my little brother's name is Corky. Who am I?

Answer: Becky Donaldson

Becky got married to Jesse. Originally Becky was supposed to only be on for three episodes. Becky is played by Lori Loughlin.
4. I have blond hair. I have shared my room with all of my sisters and I had a stuffed bear named Mr. Bear. Who am I?

Answer: Stephanie Tanner

Stephanie is the middle child. She stole a role in a commercial from DJ. Her middle name is Judith and Danny is her father. Stephanie is played by Jodi Sweetin.
5. I ride a motorbike. I am known for being obsessed with my hair and Elvis. I have two sons that are twins and The Beach Boys visit me often. Who am I?

Answer: Jesse Katsopolis

Jesse is the uncle of DJ, Stephanie, and Michelle. He rides a Harley Davidson and is married to Becky Donaldson. He is Greek and owns a club called the Smash Club. Jesse is played by the actor John Stamos. John Stamos is personally my favorite actor.
6. I am annoying. I live next door to the Tanner family and am friends with DJ. Who am I?

Answer: Kimmy Gibbler

Kimmy lives next to the Tanner family. Her first appearance on "Full House" was in episode three of the first season. Kimmy is played by Andrea Barber.
7. I am the youngest out of my sisters. I am really close to my uncle. I had a pet fish and fell off of my horse. Who am I?

Answer: Michelle Tanner

Michelle fell off of her horse in the last episode of "Full House". She is really close to Jesse and was only nine months old when the show started. Michelle is played by twins Mary-Kate and Ashley Olson.
8. I am furry. I am a dog and the family found my mom in their back yard. Who am I?

Answer: Comet

Comet's mom was named Minnie and she was from Ohio. Minnie had puppies in Jesse's bed. Comet was played by a dog named Buddy.
9. I have an annoying friend. I have a pillow named Pillow Pal. I had a boyfriend whose name was Steve and I did soccer when I was young. Who am I?

Answer: DJ Tanner

DJ wanted to be an actress in the first season. Her middle name is Margaret. She loves horses and is the oldest of her sisters. DJ is played by Candace Cameron.
10. I was dating someone's daughter. I am captain of the wrestling team and I love to eat. Who am I?

Answer: Steve Hale

Steve was dating DJ Tanner. He loves to eat food and has his own apartment. Steve is played by Scott Weinger.
Source: Author fullhouse1992

This quiz was reviewed by FunTrivia editor ladymacb29 before going online.
Any errors found in FunTrivia content are routinely corrected through our feedback system.
Related Quizzes
1. "Full House" Easier
2. "Full House" - Are You a True Fan? Average
3. "Full House" Adults Average
4. "Full House" Challenge Average
5. "Full House" Characters' Names Very Easy
6. "Full House" Frenzy Average
7. "Full House" Fun Very Easy
8. "Full House" Fun Average
9. "Full House" Mania Average
10. "Full House" Quiz Easier
11. "Full House" Season 3 Average
12. "Full House" Trivia Very Easy

7/17/2024, Copyright 2024 FunTrivia, Inc. - Report an Error / Contact Us