FREE! Click here to Join FunTrivia. Thousands of games, quizzes, and lots more!
Quiz about Full House Fun
Quiz about Full House Fun

10 "Full House" Fun Questions | Television Trivia Quiz


This quiz is about the show "Full House". This is my second quiz. Hope you enjoy it. Have fun!

A multiple-choice quiz by por2gygirl. Estimated time: 2 mins.
  1. Home
  2. »
  3. Quizzes
  4. »
  5. TV Trivia
  6. »
  7. Television D-G
  8. »
  9. Full House

Author
por2gygirl
Time
2 mins
Type
Multiple Choice
Quiz #
167,015
Updated
Dec 03 21
# Qns
10
Difficulty
Very Easy
Avg Score
10 / 10
Plays
31289
Awards
Top 35% Quiz
Last 3 plays: Guest 208 (10/10), Guest 76 (10/10), Guest 68 (10/10).
- -
Question 1 of 10
1. What is the last name of the family? Hint


Question 2 of 10
2. What are the little girls in the show named? Hint


Question 3 of 10
3. How did Danny's wife die? Hint


Question 4 of 10
4. What was Danny's wife named? Hint


Question 5 of 10
5. What is the girls' uncle named? Hint


Question 6 of 10
6. What is their dog named? Hint


Question 7 of 10
7. How is Jesse related to Danny? Hint


Question 8 of 10
8. Where does the show take place? Hint


Question 9 of 10
9. Who is the oldest daughter's best friend? Hint


Question 10 of 10
10. Which two actresses play Michelle? Hint



(Optional) Create a Free FunTrivia ID to save the points you are about to earn:

arrow Select a User ID:
arrow Choose a Password:
arrow Your Email:




Most Recent Scores
Today : Guest 208: 10/10
Jul 16 2024 : Guest 76: 10/10
Jul 15 2024 : Guest 68: 10/10
Jul 11 2024 : Guest 76: 10/10
Jul 09 2024 : Guest 73: 10/10
Jul 08 2024 : Guest 174: 10/10
Jul 07 2024 : Guest 99: 2/10
Jul 05 2024 : Guest 172: 10/10
Jun 30 2024 : Guest 174: 10/10

Score Distribution

quiz
Quiz Answer Key and Fun Facts
1. What is the last name of the family?

Answer: Tanner

Throughout the show, they say their last name many times.
2. What are the little girls in the show named?

Answer: Michelle, DJ, Stephanie

DJ is the oldest, Stephanie is the middle child, and Michelle is the youngest child.
3. How did Danny's wife die?

Answer: Car accident

In one of the episodes, DJ wouldn't let her best friend, Kimmy, drive home drunk, because that's how her mom died and she didn't want to lose her best friend the same way.
4. What was Danny's wife named?

Answer: Pam

In some of the episodes, they talk about Pam and what she was like.
5. What is the girls' uncle named?

Answer: Jesse

In most episodes, their uncle is mentioned lots of times.
6. What is their dog named?

Answer: Comet

7. How is Jesse related to Danny?

Answer: Danny's brother in-law

8. Where does the show take place?

Answer: San Francisco

Rebecca and Danny host the show called "Wake Up San Fransisco."
9. Who is the oldest daughter's best friend?

Answer: Kimmy

Everyone else in DJ's family thinks Kimmy is very annoying.
10. Which two actresses play Michelle?

Answer: Mary Kate and Ashley Olsen

When Michelle loses her memory, she dreams that she talks to herself, but it shows two people talking to each other. One of them was Mary-Kate and the other was Ashley.
Source: Author por2gygirl

This quiz was reviewed by FunTrivia editor ladymacb29 before going online.
Any errors found in FunTrivia content are routinely corrected through our feedback system.
7/17/2024, Copyright 2024 FunTrivia, Inc. - Report an Error / Contact Us