FREE! Click here to Join FunTrivia. Thousands of games, quizzes, and lots more!
Quiz about Full House Frenzy
Quiz about Full House Frenzy

"Full House" Frenzy Trivia Quiz


"Full House" was my favorite show of all time, so it was my obvious choice to do my very first quiz on! The questions in this quiz are based on the history of the characters on "Full House".

A multiple-choice quiz by jodiestwin. Estimated time: 3 mins.
  1. Home
  2. »
  3. Quizzes
  4. »
  5. TV Trivia
  6. »
  7. Television D-G
  8. »
  9. Full House

Author
jodiestwin
Time
3 mins
Type
Multiple Choice
Quiz #
193,898
Updated
Dec 03 21
# Qns
10
Difficulty
Average
Avg Score
7 / 10
Plays
17413
Last 3 plays: Guest 174 (5/10), Guest 75 (8/10), Guest 107 (9/10).
- -
Question 1 of 10
1. Which of D.J.'s boyfriends was an actual cast member of "Full House"? Hint


Question 2 of 10
2. When Jesse and Becky were dating, they argued over what they would name their future kids. Becky said their daughter would be named Emily. What did she say their son would be named? Hint


Question 3 of 10
3. What is Danny's middle name? Hint


Question 4 of 10
4. Which of the following bands did Jesse not play in? Hint


Question 5 of 10
5. Which of the following actors was not a guest star on "Full House"? Hint


Question 6 of 10
6. Which of the Tanner girls was known for saying "Pin a rose on your nose"? Hint


Question 7 of 10
7. What is D.J.'s full name? Hint


Question 8 of 10
8. Where is Becky originally from? Hint


Question 9 of 10
9. Which of these stars/bands made only a TV appearance on the show?
They were seen on the Tanners' TV.
Hint


Question 10 of 10
10. What was the address of the Tanner's house? Hint



(Optional) Create a Free FunTrivia ID to save the points you are about to earn:

arrow Select a User ID:
arrow Choose a Password:
arrow Your Email:




Most Recent Scores
Jul 13 2024 : Guest 174: 5/10
Jul 12 2024 : Guest 75: 8/10
Jul 11 2024 : Guest 107: 9/10
Jul 09 2024 : Guest 174: 5/10
Jul 07 2024 : Guest 100: 8/10
Jul 01 2024 : Guest 174: 4/10
Jun 30 2024 : Guest 72: 5/10
Jun 29 2024 : Guest 107: 4/10
Jun 27 2024 : Guest 98: 7/10

Score Distribution

quiz
Quiz Answer Key and Fun Facts
1. Which of D.J.'s boyfriends was an actual cast member of "Full House"?

Answer: Steve

Steve, played by Scott Weinger, was the voice of Aladdin in the Disney movie. All though D.J. dated Viper, Nelson, and was even married to Silvio, Steve (Scott Weinger) was the only boyfriend who was featured in the opening credits from 1992-1994. D.J. married Silvio by walking around the kitchen table in the episode titled "Greek Week".
2. When Jesse and Becky were dating, they argued over what they would name their future kids. Becky said their daughter would be named Emily. What did she say their son would be named?

Answer: Prescott

Jesse and Becky did have children. Neither of them were named Prescott. Their names were Nicholas (Nikki) after Jesse's father and Alexander (Alex) after Becky's favorite professor.
3. What is Danny's middle name?

Answer: Ernest

Hermes is Jesse's real name. Jesse was teased about it as a child so he begged his mom to change it. Jesse's last name was also changed from Cochran to Katsopolis in the first season to focus more on Jesse's Greek heritage. Joey's middle name is Alvin.
4. Which of the following bands did Jesse not play in?

Answer: Rush Hour Renegades

Rush Hour Renegades was the radio show that Jesse and Joey hosted. Jesse played in Jesse and the Rippers, Hot Daddy and the Monkey Puppets, and as an airport lounge singer with The Diplomats. John Stamos, who played Jesse, is also a singer and sang in many episodes.

The most memorable performances being his wedding, his and Becky's anniversary in Disney World, and the music video for "Forever", which he sang throughout the history of the show.
5. Which of the following actors was not a guest star on "Full House"?

Answer: Alan Thicke

Doris Roberts guest starred as Claire, Danny's Mom. She went on to play on "Everybody Loves Raymond". Jaleel White guest starred on an episode titled "Stephanie Gets Framed". He also starred in the role of Steve Urkel on "Family Matters". Kirk Cameron guest starred on an episode titled, "Just One of the Guys". Kirk also starred in the role of Mike Seaver on "Growing Pains" and is actually the real-life older brother of Candace Cameron(D.J.).
6. Which of the Tanner girls was known for saying "Pin a rose on your nose"?

Answer: Stephanie

Most of the characters had certain phrases that they were known for saying throughout the run of the show. In earlier episodes D.J. said "That's so rad". Michelle perfected "You got it dude" and "Don't worry, be happy". Jesse always said "Have mercy" and Joey's line was "Cut it out". Stephanie also said "How rude".
7. What is D.J.'s full name?

Answer: Donna Jo Margaret Tanner

Stephanie's middle name is Judith and Michelle's middle name is Elizabeth.
8. Where is Becky originally from?

Answer: Nebraska

Lori Loughlin went on to star in and co-create the drama "Summerland".
9. Which of these stars/bands made only a TV appearance on the show? They were seen on the Tanners' TV.

Answer: Tiffany

The Beach Boys performed during several guest appearances. John Stamos(Jesse) sang with his on-screen band numerous times. Stacy Q appeared in an episode titled "D.J. Tanner's Day Off" in which D.J. cuts school with Kimmy to get her autograph. In one episode the girls con Joey into letting them stay up late to watch "Tiffany Live From Tokyo" on t.v., but she never appeared on "Full House".
10. What was the address of the Tanner's house?

Answer: 1882 Gerard St.

The basement where Joey lives has been converted into a bedroom with a window, but in the opening credits there is a garage door instead of the window.
Source: Author jodiestwin

This quiz was reviewed by FunTrivia editor Gamemaster1967 before going online.
Any errors found in FunTrivia content are routinely corrected through our feedback system.
7/14/2024, Copyright 2024 FunTrivia, Inc. - Report an Error / Contact Us