FREE! Click here to Join FunTrivia. Thousands of games, quizzes, and lots more!
Quiz about Full House Quiz
Quiz about Full House Quiz

"Full House" Quiz


"Full House" was an awesome show, so it deserves an awesome quiz. If you've only seen a couple of episodes, here's an easy quiz! The quiz focuses mainly on the earlier seasons of the show.

A multiple-choice quiz by KND101. Estimated time: 2 mins.
  1. Home
  2. »
  3. Quizzes
  4. »
  5. TV Trivia
  6. »
  7. Television D-G
  8. »
  9. Full House

Author
KND101
Time
2 mins
Type
Multiple Choice
Quiz #
344,688
Updated
Dec 03 21
# Qns
10
Difficulty
Easy
Avg Score
8 / 10
Plays
3488
Awards
Top 5% quiz!
Last 3 plays: Guest 99 (0/10), Guest 97 (8/10), Guest 67 (7/10).
- -
Question 1 of 10
1. How old was Michelle when her mom died? Hint


Question 2 of 10
2. How many people lived in the house in season one? Hint


Question 3 of 10
3. What was the name of the Danny's wife? Hint


Question 4 of 10
4. Which one is the comedian? Hint


Question 5 of 10
5. Who is the clean freak? Hint


Question 6 of 10
6. What is Michelle's catchphrase? Hint


Question 7 of 10
7. Who plays Michelle? Hint


Question 8 of 10
8. What is Stephanie's middle name? Hint


Question 9 of 10
9. Which is NOT one of Stephanie's catchphrases? Hint


Question 10 of 10
10. What does DJ stand for? Hint



(Optional) Create a Free FunTrivia ID to save the points you are about to earn:

arrow Select a User ID:
arrow Choose a Password:
arrow Your Email:




Most Recent Scores
Jul 07 2024 : Guest 99: 0/10
Jul 03 2024 : Guest 97: 8/10
Jun 19 2024 : Guest 67: 7/10
Jun 17 2024 : pointparkchic: 10/10
Jun 11 2024 : Guest 166: 7/10
Jun 10 2024 : Guest 71: 9/10
Jun 09 2024 : Guest 98: 10/10
Jun 07 2024 : Pfox65: 10/10
Jun 03 2024 : Guest 174: 10/10

Score Distribution

quiz
Quiz Answer Key and Fun Facts
1. How old was Michelle when her mom died?

Answer: 9 months

Michelle Tanner was only nine months old when her mom died. Stephanie was about five and DJ was ten.
2. How many people lived in the house in season one?

Answer: Six

There was DJ, Stephanie, Michelle, Danny, Joey and Jesse and in season three, Becky moved in making it seven. Then Becky had twins the next season, making it nine people living in one house. Full house!
3. What was the name of the Danny's wife?

Answer: Pam

Pamela (Pam) died after she was killed by a drunk driver one night. That's why Joey and Jesse moved in, to help Danny take care of the girls.
4. Which one is the comedian?

Answer: Joey

Joey is the comedian, Jesse is the musician, DJ is the smart independent teen, and Stephanie is the perky one who can't keep a secret.
5. Who is the clean freak?

Answer: Danny

Danny Tanner is a huge clean freak. He has spring cleaning every day! He even trains Michelle to be one, too.
6. What is Michelle's catchphrase?

Answer: "You got it dude"

"You got it dude!" is Michelle's catchphrase because she always says it when someone asks her to do something. She used to say "Okay, Jose", but that didn't last long.
7. Who plays Michelle?

Answer: Mary-Kate and Ashley Olsen

Tia and Tamara Maury are twins and starred in "Twitches". Melanie and Christine were people I just made up. Dylan and Cole Sprouse are boys and they starred in "The Suite Life of Zack and Cody". Mary-Kate and Ashley were chosen because if they had twins play one person, it would be easier just in case one is sick or one can't make it, etc. And they were so cute!
8. What is Stephanie's middle name?

Answer: Judith

Stephanie Judith Tanner is Steph's name and she is played by Jodie Sweetin.
9. Which is NOT one of Stephanie's catchphrases?

Answer: "Oh shucks"

Stephanie has never really said "Oh Shucks", but she has said "Hot dog!" and "Well, pin a rose on your nose", and she says "How rude!" a lot!
10. What does DJ stand for?

Answer: Donna Jo

Donna-Jo Margaret Tanner is DJ's name. She is the oldest girl of all the Tanners.
Source: Author KND101

This quiz was reviewed by FunTrivia editor guitargoddess before going online.
Any errors found in FunTrivia content are routinely corrected through our feedback system.
7/14/2024, Copyright 2024 FunTrivia, Inc. - Report an Error / Contact Us