FREE! Click here to Join FunTrivia. Thousands of games, quizzes, and lots more!
Quiz about I Love Lucy
Quiz about I Love Lucy

I Love Lucy | 15 Question Television Multiple Choice Quiz


This quiz is tough, but fun! If you're a 'Lucy' fanatic like me, you'll do really well. Good luck!

A multiple-choice quiz by Bttrflygrl. Estimated time: 4 mins.
  1. Home
  2. »
  3. Quizzes
  4. »
  5. TV Trivia
  6. »
  7. Television H-K
  8. »
  9. I Love Lucy

Author
Bttrflygrl
Time
4 mins
Type
Multiple Choice
Quiz #
12,757
Updated
Dec 03 21
# Qns
15
Difficulty
Average
Avg Score
9 / 15
Plays
5422
Awards
Top 10% Quiz
Last 3 plays: Guest 173 (12/15), Guest 174 (13/15), Guest 24 (14/15).
- -
Question 1 of 15
1. What was the relationship between Vivian Vance and William Frawley? Hint


Question 2 of 15
2. William Frawely had a clause in his contract allowing him time off for a certain thing. What unusual circumstance allowed for time off? Hint


Question 3 of 15
3. In 'Men are Messy', what magazine had a photographer take pictures of Ricky and Lucy at home? Hint


Question 4 of 15
4. What was Lucy cooking for Ricky's mother when she came to visit? Hint


Question 5 of 15
5. When Lucy and Ethel demand to have equal rights, what do Ricky and Fred do at the table in the restaurant? Hint


Question 6 of 15
6. Lucy tried to teach Ethel to drive on a car with an automatic transmission.


Question 7 of 15
7. Who taught Lucy the Apache dance after Fred got both feet stomped on? Hint


Question 8 of 15
8. What was the name of the movie that Lucy was almost in? Hint


Question 9 of 15
9. When Lucy promises to tell the truth for 24 hours, her friends ask her how old she REALLY is, what she REALLY weighs, and what color her hair REALLY is. What does she answer? Hint


Question 10 of 15
10. What does Lucy call the article of clothing that Ricky's dancer put in his coat pocket? Hint


Question 11 of 15
11. This is the nickname Fred always used on Ethel. Hint


Question 12 of 15
12. Where was the putter that was missing from Ricky's golf clubs? Hint


Question 13 of 15
13. How much more per month would it be to rent the Benson's apartment compared to the Ricardo's apartment? Hint


Question 14 of 15
14. He's the helpful Hollywood bellboy. Hint


Question 15 of 15
15. When Ricky is talking about moving to the country with Lucy (and she's trying to hide her amorous Apache dance teacher), he mentions a few things he'd get away from in the city. (i.e. noise, crowds) Lucy mentions only one thing. What was it? Hint



(Optional) Create a Free FunTrivia ID to save the points you are about to earn:

arrow Select a User ID:
arrow Choose a Password:
arrow Your Email:




Most Recent Scores
Jun 13 2024 : Guest 173: 12/15
May 26 2024 : Guest 174: 13/15
May 23 2024 : Guest 24: 14/15
May 23 2024 : Guest 166: 6/15
May 05 2024 : Guest 73: 7/15
May 05 2024 : BonanzaFanz: 5/15
May 03 2024 : Guest 67: 13/15
Apr 30 2024 : Guest 137: 3/15
Apr 20 2024 : Guest 50: 4/15

Score Distribution

quiz
Quiz Answer Key and Fun Facts
1. What was the relationship between Vivian Vance and William Frawley?

Answer: They hated each other

2. William Frawely had a clause in his contract allowing him time off for a certain thing. What unusual circumstance allowed for time off?

Answer: If the Yankees were in the World Series

3. In 'Men are Messy', what magazine had a photographer take pictures of Ricky and Lucy at home?

Answer: Look Magazine

4. What was Lucy cooking for Ricky's mother when she came to visit?

Answer: Chicken and Rice

5. When Lucy and Ethel demand to have equal rights, what do Ricky and Fred do at the table in the restaurant?

Answer: Shave

6. Lucy tried to teach Ethel to drive on a car with an automatic transmission.

Answer: True

7. Who taught Lucy the Apache dance after Fred got both feet stomped on?

Answer: Jean Valjean Ramon

8. What was the name of the movie that Lucy was almost in?

Answer: The Bitter Grapes

9. When Lucy promises to tell the truth for 24 hours, her friends ask her how old she REALLY is, what she REALLY weighs, and what color her hair REALLY is. What does she answer?

Answer: 33, 129, and mousy brown

10. What does Lucy call the article of clothing that Ricky's dancer put in his coat pocket?

Answer: black lace blue jeans

11. This is the nickname Fred always used on Ethel.

Answer: Honey Bunch

12. Where was the putter that was missing from Ricky's golf clubs?

Answer: under the couch

13. How much more per month would it be to rent the Benson's apartment compared to the Ricardo's apartment?

Answer: $20

14. He's the helpful Hollywood bellboy.

Answer: Bobby

15. When Ricky is talking about moving to the country with Lucy (and she's trying to hide her amorous Apache dance teacher), he mentions a few things he'd get away from in the city. (i.e. noise, crowds) Lucy mentions only one thing. What was it?

Answer: smoke

Source: Author Bttrflygrl

This quiz was reviewed by FunTrivia editor ladymacb29 before going online.
Any errors found in FunTrivia content are routinely corrected through our feedback system.
6/14/2024, Copyright 2024 FunTrivia, Inc. - Report an Error / Contact Us