FREE! Click here to Join FunTrivia. Thousands of games, quizzes, and lots more!
Quiz about My Memories Of Dallas Pt 3
Quiz about My Memories Of Dallas Pt 3

My Memories Of "Dallas" Pt. 3 Trivia Quiz


As the soap opera network, SoapNet, rolled through season six, I was able to find more fun trivia!

A multiple-choice quiz by Gamemaster1967. Estimated time: 6 mins.
  1. Home
  2. »
  3. Quizzes
  4. »
  5. TV Trivia
  6. »
  7. Television D-G
  8. »
  9. Dallas

Time
6 mins
Type
Multiple Choice
Quiz #
169,231
Updated
Dec 03 21
# Qns
10
Difficulty
Difficult
Avg Score
5 / 10
Plays
1601
Awards
Top 20% Quiz
Last 3 plays: Guest 173 (8/10), Guest 23 (4/10), Guest 86 (5/10).
- -
Question 1 of 10
1. Which of these people did not attend the second wedding of JR and Sue Ellen? Hint


Question 2 of 10
2. In season six JR decided to open up about 200 fueling stations offering discounted gasoline. What is the name of these stations? Hint


Question 3 of 10
3. Who was with Pam the first time she meets Mark Graison? Hint


Question 4 of 10
4. Miss Ellie was unable to get Jock's will and/or codicil thrown out.


Question 5 of 10
5. Where was Rebecca Wentworth headed when the Wentworth jet crashed and killed her? Hint


Question 6 of 10
6. Whose life did Rebecca save when she took their place aboard the ill fated Wentworth Jet? Hint


Question 7 of 10
7. Who was with Rebecca when she died in the hospital after the plane crash? Hint


Question 8 of 10
8. After her mother's death Pam decided to leave Southfork. Did Bobby support her decision?


Question 9 of 10
9. In the season six episode "Brothers and Sisters" we find out that JR, through Walt Driscoll, has made arrangements to illegally sell oil to Cuba at $40 a barrel. How many barrels did he have for Cuba? Hint


Question 10 of 10
10. After pursuing Lucy for weeks, Mickey finally becomes friends with her after which of these events? Hint



(Optional) Create a Free FunTrivia ID to save the points you are about to earn:

arrow Select a User ID:
arrow Choose a Password:
arrow Your Email:




Most Recent Scores
Jul 15 2024 : Guest 173: 8/10
Jul 06 2024 : Guest 23: 4/10
Jul 04 2024 : Guest 86: 5/10
Jul 02 2024 : Guest 68: 8/10
Jun 24 2024 : Guest 156: 5/10
Jun 22 2024 : Guest 60: 4/10
Jun 15 2024 : bernie73: 5/10
Jun 11 2024 : Guest 50: 8/10

Score Distribution

quiz
Quiz Answer Key and Fun Facts
1. Which of these people did not attend the second wedding of JR and Sue Ellen?

Answer: Lucy Ewing

Lucy Ewing (no longer a Cooper at this point) accepted a modeling assignment in Galveston specifically so she could avoid this family farce. What was Sue Ellen thinking remarrying that snake?

Cliff did attend. JR hand delivered him his invitation and told him to make sure he came. Afton Cooper attended alongside Cliff.
2. In season six JR decided to open up about 200 fueling stations offering discounted gasoline. What is the name of these stations?

Answer: JR Ewing Gas

In "Barbecue Three" Booby finds out about JR and Holly Harwood's connections. JR opens cut-rate gasoline stations in order to win public opinion and prevent the TEC from resending his oil variance.
3. Who was with Pam the first time she meets Mark Graison?

Answer: Miss Ellie

Pam and Mark meet for the first time in "The Ewing Blues". Mark is immediately attracted to Pam, who is feeling disillusioned by the new ruthless Bobby Ewing.
John Beck played the sexy Mark Graison. John went on to guest star on "Diagnosis Murder", "Baywatch", Walker Texas Ranger", and the soap opera "Passions".
4. Miss Ellie was unable to get Jock's will and/or codicil thrown out.

Answer: True

She tried to convince the judge on the case Jock was not of sound mind in his last days down in South America. She did have a good case actually, Jock and Punk were both suffering from bad fevers that entire week he wrote the codicil. In the end, the judge ruled in favor of JR and Bobby against Miss Ellie in "The Reckoning".
5. Where was Rebecca Wentworth headed when the Wentworth jet crashed and killed her?

Answer: Houston

Cliff was supposed to be on the plane instead, but disappeared at the last minute and Rebecca took his place. They were trying to prevent JR from buying a refinery in Galveston and had to hand deliver a letter to the owner.
6. Whose life did Rebecca save when she took their place aboard the ill fated Wentworth Jet?

Answer: Cliff

Cliff would have been on the plane to Galveston to stop JR's refinery purchase, but hours earlier he'd found out that Afton had sealed the deal with Gil Thurman by using sex. Gil sold Cliff a different refinery in an earlier season six episode ("Fringe Benefits"), when Afton agreed to sleep with him. Upon hearing the news in "Crash of '83", Cliff disappears. Rebecca takes his place and dies because of the plane crash.
7. Who was with Rebecca when she died in the hospital after the plane crash?

Answer: Pam

Rebecca had the chance to tell Pam she loved her and that Cliff needed Pam on his side. After she died, and they had the funeral, Pam decided she was leaving Southfork.
8. After her mother's death Pam decided to leave Southfork. Did Bobby support her decision?

Answer: Yes

Bobby was understanding and willing to move out with her, but Pam explained she just wanted Christopher to go with her. She needed time away from Bobby, and all the Ewings, to think about her life. In my opinion she needed time away so Mark Graison could swoop in and snatch her up!
9. In the season six episode "Brothers and Sisters" we find out that JR, through Walt Driscoll, has made arrangements to illegally sell oil to Cuba at $40 a barrel. How many barrels did he have for Cuba?

Answer: One million

When Walt tells JR that Cuba will pay $40 a barrel, approximately $6 over market value per barrel, he guesses JR had 100,000 barrels ready. Then, he offers 300,000 as his next guess. JR then says to tell Cuba he has one million barrels ready to sell. JR is using Harwood Oil to filter the barrels through, so Ewing Oil cannot be tied to the illegal sale.
10. After pursuing Lucy for weeks, Mickey finally becomes friends with her after which of these events?

Answer: Lucy saves him from a bar fight

In the episode "Legacy" Lucy and Muriel Gillis go into Braddock to have some fun. They find Mickey in a bar hitting on a woman whose boyfriend is there with her. The man is considerably larger than Mickey and starts beating him. Lucy intervenes and the man stops the fight. Later, Lucy helps Mickey make it home and he tells her (in his drunken state) that she does not need to be afraid of him.

He knows she is scared of men, but does not know the details of her rape experience. The incorrect choices were ones I made up.
Source: Author Gamemaster1967

This quiz was reviewed by our editing team before going online.
Any errors found in FunTrivia content are routinely corrected through our feedback system.
7/19/2024, Copyright 2024 FunTrivia, Inc. - Report an Error / Contact Us